continuity a co je komu do toho jestli jste vzati ci ne?![]()
Stěžovací vlákno
paktofonika tak já sambo nikomu nezakazuju, jen píšu, že není imho nutný se tomu označení 'můj.. moje..' vyhejbat. Tady to někdo zdůvodnil tím, že se tu někomu vyčítal přítel a muž..pokud někdo používá sambo rád a s láskou, proč ne :)
Ounz Ale ja to pouzivam, ze mi tady pritele zakazali! Jinak by me to nenapadlo pouzivat, ale je mi to tak nejak jedno;-)' Na svatbu to nevypada, tak se tady s tim musime vsichni smirit;-)
Mně přijde sambo vtipnej, jako když jsme byli malý a měli nějaký tajný slovo v partě, kterýmu nikdo zvenku nerozuměl :-).
Karja Klidně používej oboje..ale teda sambo už k tobě nějak patří, toho už ti neodpářou ![]()
Ounz Karja Sambová![]()
A jak se tu plánovalo hodně svateb na letošek, to by mě zajímalo, měl někdo v plánu už jarní?
kamarád se má ženit v červnu, musím se zeptat, jestli to stále platí, protože podle toho, kolik měli naplánovaných ochutnávek dortů, by to ani při uvolnění karantény nemohli stihnout![]()
Sweet Potato bože, nejsem sama. vždycky, když to slovo čtu, mám před sebou vidinu něčeho negativního.
No, ale to mas spravnou konotaci. Takze je to dobre vymyslene pojmenovani;-)
999 haha to mi připomělo moje dětství s partou holek u babičky na chatě...muselo to bejt pro okolí docela zajímavý: po ceste jde klidně pět malejch holek, baví se spolu a naráz jedna z nich zařve 'bacha, Krvavý koleno!' A všechny se v tu ránu rozutečou do všech světovejch stran..s huronským řevem samozřejmě
![]()
Koronavirus v Česku: Školy se otevřou na začátku června, hranice i za půl roku
Tak mám pocit, že ta výuka o prázdninách není až takové scifi, jak se původně zdálo.
Ty hranice mě ale štvou hodně, nesetkám s dcerkami
Hlavně ale, at to ve zdraví přežijeme.
Zu Ehm sambo/muz/partner/pritel mel v planu kvetnovou.....tak nic no! Ja byla vlazna, jsem hrozne lina, nevyspala a zanedbana, takze svatba je to posleni na co mam chut, takze me to nemrzi;-).
Karja Já bych došla na radnici, jestli není zavřená a pak to oslavila někdy... až bude možnost a čas a chuť! Ovšem můj sambo prej musí oplatit pozvání na veselku xy lidem a toho se odmítám účastnit já![]()
Dadoo jsme na tom stejne, dceru mam v zahranici a na kveten jsem mela letenky![]()
Zu No tak uvidite, treba to okolnosti vyresi za vas a fakt na tu radnici pujdete;-)
Dadoo pul roku????
tak to je strasny teda
Dadoo jasné, takže teď budeme dřít s dětma pět hodin denně a pak jim ještě vezmou prázdniny? To volno od školy budeme potřebovat všichni. Uvidíme, jak to dopadne s přijímacími zkiuskami, ale v nejhorším je nechám přezkoušet.
Blby je, že jsou slíbené mámě na Slovensko a to asi neklapne ani o prázdninách ![]()
Bohužel tomu, vzhledem k přístupu okolních i dalších států docela věřím. Protože jestli se to u nás zastavit podaří, nemůžeme počítat s tím, že se to stejně podaří všude. a uvolnit cestování by znamenalo to zase rozvířit.
A s tou školou.. pevně věřím, že prázdniny dětem zůstanou. Nejvíc to ale budou potřebovat rodiče ![]()
Zu jedna kolegyně má dveru, která se má vdávat v dubnu. tedy měla. neodvažuju se jí zeptat, co udělali, nechci ji stresovat. měla to být nepochybně velká svatba. kamarádka její dcery si vzala nějakého cizince, nevím národnost. někdy před cca 3 týdny, když se začaly zavírat hranice, měli tady naplánovanou oslavu pro členy rodiny z celého světa. minimálně větší část už tu přiletěla, když zavřeli restaurace. vím, že tehdy zoufale sháněli nějaký prostro, kde by to mohli udělat, protože ti lidi už tu stejně byli. taky nevím, jak to dopadlo.
představa, že jsem na jejich místě, je hrozná. to bych se přiznávám, dost asi nabrečela.
myslím, že s tim přišla barbucha
Tak tomu sa nedivím, že to bola ona, jej štýl vyjadrovania (hlavne, keď sa naštve), ma baví, slovník typická barbuchovina, aj v Meine Zeitung by som ju rozpoznala.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.