viktorka_od splavu jinak bojíš se třeba neštovic? jedna z možnejch komplikací je encefalitida ![]()
(jako já to nechci nijak zlehčovat, ale blbá komplikace může bejt u leckterý obyčejný nemoci)
viktorka_od splavu jinak bojíš se třeba neštovic? jedna z možnejch komplikací je encefalitida ![]()
(jako já to nechci nijak zlehčovat, ale blbá komplikace může bejt u leckterý obyčejný nemoci)
Karja Se zbytečně stresuješ. Kámoška mi zrovna napsala, že chtěla dávat dítě ode dneška do školky, protože se to doma nedá vydržet (ze školky ho stáhla minulé pondělí, takže je teprve týden), ale rozhodla se, že ještě zatne zuby a tento týden to ještě přetrpí. Podotýkám, že je na mateřské s druhým dítětem, obě děti jsou zcela standardní a nekomplikované, vaří muž, který pracuje z domu, protože vaření ji nebaví a děti si na několik hodin denně berou prarodiče. Ale nedá se to prostě vydržet, takže povalí do školky, epidemie neepidemie, žádný problém ;)
moora ano, jistěže bojím, resp. už jsme je všichni měli, takže pásovýho oparu:P tak každej máme něco..
a herpetický viry nepovažuju za obyčejný nemoci
Pinot Noir
Aby kámoška nějakou otevřenou našla. Většina je uzavřena.
kocoureksuggy Ta její je právě otevřená, spojili se s jinou (aby se nákaza šířila rychleji asi
) a mají otevřeno.
711990
bojovala jsem statečně, oběť žádná
Pinot Noir
No ony to ty školky dostaly befelem, to slučování a otevření, páč rodiče si přáli....Mně to přijde strašný, jak ti rodiče" odkládají" své děti.
viktorka_od splavu a tyhle starosti jsi ale nemela, kdyz jsi priletela z Francie v jednom letadle s Italama a sla sis sednout do hospody mezi lidi?
Karja Se zbytečně stresuješ. Kámoška mi zrovna napsala, že chtěla dávat dítě ode dneška do školky, protože se to doma nedá vydržet (ze školky ho stáhla minulé pondělí, takže je teprve týden), ale rozhodla se, že ještě zatne zuby a tento týden to ještě přetrpí. Podotýkám, že je na mateřské s druhým dítětem, obě děti jsou zcela standardní a nekomplikované, vaří muž, který pracuje z domu, protože vaření ji nebaví a děti si na několik hodin denně berou prarodiče. Ale nedá se to prostě vydržet, takže povalí do školky, epidemie neepidemie, žádný problém ;)
tvl..![]()
ja docela casto ctu na facebookovych skupinach ucitelek z ms stiznosti na matky na MD. Jak davaji deti hned rano, vyzvedavaji mezi poslednima a i ted je davaji do skolek, i kdyz jim nic nebrani mit sve deti doma..tohle fakt nepochopim.![]()
tv Jsem z toho taky docela vykulená. Že tam dítě dávala až do předminulého pátku, kdy už byly školy dávno zavřené a mnohé školky taky, jsem přikládala tomu, že jí vážnost situace asi ještě nedošla, anebo je jen větší drsňačka než já. Ale že uvažovala o dnešním nástupu, to mě teda celkem šokovalo.
Pinot Noir Fakt mi to prijde silene..deti mam doma, co to slo. Ta ma jeste stesti, ze dite neni skolou povinne, to by se z toho pos*ala, kdyz nezvladne skolkove dite. Navic s manzelem doma. Fakt nemam slov.
Pinot Noir kamaradka taky dava deti do skolky (soukro), ale jeji muz je Brit a oni razi tu verzi s kolektivni imunitou... jen zapomneli, ze ziji tady a mame jinou strategii.
Jako pro me byl cely tyden s obema doma taky docela mazec! Jak jsem byla zvykla ze starsi je ve skolce a vlastne mam na starost jen mimino domacnost psa a obcas neco do prace, tak ted udelam fakt s prominutim h...o. A to jedna ze dvou skolek kam chodi je porad v provozu. Druhou zavreli ode dneska. Odkladani deti![]()
rasaNori ten termín odkládání taky nemám moc ráda, ale ta moje kamarádka je teda přímo exemplární příklad matky odkladající dítě. Má úplně ideální podmínky být z těch, kdo můžou rizika snížit prakticky na nulu, ale není to k vydržení ![]()
viktorka_od splavu
..... musime se naucit s nim koexitovat .....
To né, to né!!! ![]()
Pinot Noir my se shodli celkem rychle, ze si ji nechame doma, ackoliv je muz denne v praci. Blbe je ze mi z nich fakt asi hrabne brzo. Vkladam nadeje do toho ze se mala zacne konecne hybat a tim bude i spokojenejsi. Ma ted brutalni jecak kdyz se ji neco nelibi![]()
tv syn chodi(nechodi) do skolky od januara a som na md s druhym a vzdy som sla prenho co najskor lebo mi to bolo blbe ho tam nechavat dlho ked som doma. Ale ked skonci korona tak sa na to asi vyprdnem aj ja ![]()
O smrti pacienta 0 jsem taky četla na novinkách (vsechny ostatni noviny psaly o zlepseni stavu)
Později článek novinky aktualizovali:
V prvním avizu agentury ANSA bylo uvedeno, že skonal. Později agentura tuto lištu stáhla. Ve skutečnosti byl totiž přemístěn na jiné oddělení. Už neleží na JIP, protože se jeho stav zlepšil. Jeho těhotná žena se vyléčila.
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.