Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 23. března 2020 15:38

andulka01 díky. zajdu do té lékarny. jestli takhle bolí každý opar, tak všechny s opary lituju.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 23. března 2020 15:42

Jiná Realita opar muzes mit kdekoliv. hlavne bacha, aby se ti nedostal na oko, s tim uz se musi k doktorovi (vlastni zkusenost)

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 23. března 2020 15:44
Online RoSa
10176 příspěvků moje polička 23. března 2020 15:50

Fiction v nějakým tom Corriere della Sera prý byl nedávno článek/úvaha/studie?, že se to v té Itálii nejspíš masivně rozneslo přes ty jejich kavárničky - kdo zná ten ví, že tam ti jejich chlapi dost vysedávají, ráno grappa, pak kafíčka, pokecat, počumět, a do toho mastěj KARTY... takovej lízanej mariáš, to se to pak asi roznáší fofrem (vim, ten tam nehrajou, ale ty karty se různě sliněj a kolujou)

Offline Tak Betty
6143 příspěvků moje polička 23. března 2020 16:01

Jiná Realita mě taky napadlo, že máš pásovej opar, to bych tě hodně litovala

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 23. března 2020 16:25

rasaNori 

Na ORL klidně volej, já tam byla před koncem února, narváno k prasknutí. Na kontrole asi den nebo dva po zavření škol a nebyla tam ani noha, tam neměli do čeho píchnout. 

Offline zelene.oko
651 příspěvků moje polička 23. března 2020 16:25

Jiná Realita Hlavně bacha na opar teď s rouškou, mohla by sis ho dost škaredě roznést po obličeji. Doporučuji koupit náplast na opary a zalepit ho.

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 23. března 2020 16:28

Jiná Realita Taky mě napadl pásový opar, hlavně si to nedrápej a prosím tě, kup si něco na imunitu k tomu herpesinu. 

Jinak ti Italové jsou opravdu ideální země na šíření, pořád se objímají, líbají, furt, kávičky, kamarádi, když jsme tam kupovali nemovitost, líbal nás málem i právník. A co se týká toho umírání zdravotníků a mlašík, někdo sem dával odkaz na tu teorii, čím víc se s virem potkáš, tím větší je šance, že bude průběh horší, to odpovídá hlavně na ty zdravotníky :-(

Offline Lamicka
14197 příspěvků moje polička 23. března 2020 16:32

RoSa to by mohlo sedetl, ale v CR to ma taky vic muzu. Jak vysvetlit to?

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 23. března 2020 16:33

Lamicka Ale Itálie není Turecko, tam po kavárnách vysedávají i ženský, jen možná nehrají mariáš. Chlapi jsou prostě slabší pohlaví, nenaděláš nic

Online RoSa
10176 příspěvků moje polička 23. března 2020 16:34

Lamicka slepá odnož vývoje?

Offline Fiction
1642 příspěvků moje polička 23. března 2020 16:34
Reakce na Lamicka:

RoSa to by mohlo sedetl, ale v CR to ma taky vic muzu. Jak vysvetlit to?

​Slabý pohlaví prostě...

Offline Lamicka
14197 příspěvků moje polička 23. března 2020 16:37
Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 23. března 2020 16:49
Reakce na RoSa:

Fiction v nějakým tom Corriere della Sera prý byl nedávno článek/úvaha/studie?, že se to v té Itálii nejspíš masivně rozneslo přes ty jejich kavárničky - kdo zná ten ví, že tam ti jejich chlapi dost vysedávají, ráno grappa, pak kafíčka, pokecat, počumět, a do toho mastěj KARTY... takovej lízanej mariáš, to se to pak asi roznáší fofrem (vim, ten tam nehrajou, ale ty karty se různě sliněj a kolujou)

​Na tý úvaze něco je, ale tenhle model platí spíš pro jih, od Říma dolů... a tady je masakr (a původ) především na severu. 

Ale bude to jeden z mnoha faktorů, vedle té obecně velké "kontaktnosti" obyvatelstva, vedle průmyslu, napojeném dost těsně na Čínu, turistickém ruchu atd...

Online Kokoska
34975 příspěvků moje polička 23. března 2020 16:54

domenica jj, někde jsem četla, že na severu pracuje velké množství Číňanů, kteří to tam přinesli po skončení těch jejich oslav.

Offline continuity
43136 příspěvků moje polička 23. března 2020 16:55

Fiction ja vim, ze jedna hodnota vam ve spitale nestaci. ale pro me doma k rozhodnuti po trech dnech horecek, jestli je to na atb nebo muzu dal spokojene umirat doma, to orientacne staci.

jinak ja se ani nebojim hromadneho umirani na koronavirus v domacich podminkach. co bude podle mne problem jsou prave vselijake mykoplazmata a chlamydie, ktere se budou mylne povazovat za koronu a nikdo je nebude chtit poradne lecit. jak mam tak zkusenosti z CR i SR, prilis se na to nemysli ani v mirovych podminkach (az ve spitale nebo na infekcnim, to pak uz slo raz naraz). 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 23. března 2020 16:57

Jiná Realita 

Já mívám opar jedině pod nosem na nose, v nose. Nikdy na rtu.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 23. března 2020 17:02

slniecko Mrakoplas baltik 

Nedávno jsem četla článek, že v době, kdy se stanovila jako normální tělesná teplota 36 - 37, byli lidi běžně o něco víc promoření, takže tak trochu v infekci, oproti nám v dnešní době. A že by stálo za to tu normální teplotu znovu prozkoumat a možná posunout dolů. Nějak tak to bylo. Třeba to někdo ještě najde, mně se nechce pátrat.

Offline continuity
43136 příspěvků moje polička 23. března 2020 17:05

dynda ja to cetla taky, ale pochopila jsem to tak, ze pred 200lety, byla normalni telesna teplota vyssi, kolem 37C. ne ze ted by se mela snizovat na 36C.