Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Fiction
1642 příspěvků moje polička 23. března 2020 17:06

continuity Ty atypické pneumonie jsou nebezpečné v tom, že fonendoskopem se špatně odhalují, až v té nemocnici je rozkryje RTG

Offline Fiction
1642 příspěvků moje polička 23. března 2020 17:16
Reakce na Garfie:

A co se týká toho umírání zdravotníků a mlašík, někdo sem dával odkaz na tu teorii, čím víc se s virem potkáš, tím větší je šance, že bude průběh horší, to odpovídá hlavně na ty zdravotníky :-(

​Já si už ze školy pamatuju, že ohledně sexu u obou HIV nakažených doporučovali používat kondom, aby se zamezilo opakovanému vystavení viru, právě kvůli boost efektu.

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 23. března 2020 17:17

Jiná Realita Kup si ty compeed naplasti, ted a rouskou to bude prijemnejsi nez masticka a neroytahas si to po cele puse.

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 23. března 2020 17:27

Fiction Garfie 

tak to jsme meli u nestovic a neni to tak vyjimecne, co jsme sledovala, jedno ditko do dovlece ze skolky a ma dva pupinky. ten druhy chudak, ktery je s nemocnym sourozencem porad, to pak ma se vsi paradou. 

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 23. března 2020 17:34

Ja uz sem nemuzu chodit. Mam dobrou naladu, nic na me nedoliha, pak si tady prectu, ze na to bud umru nebo nepoznam zapal plic nebo se nakazim vlastnim bacilem z rousky. Odchazim s detmi bydlet na pul roku ke slepicim do stodoly!

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 23. března 2020 17:36

Karja slepice maj čmelíky a určitě i další roztoče

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 23. března 2020 17:37

Karja ptačí chřipka??

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 23. března 2020 17:39

Karja a blechy!

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 23. března 2020 17:47

Karja :-)) nechooď

za to asi můžu já.. jenže mě to prostě se.e, furt dokola omílání v kolik hodin budou nakupovat důchodci a kolik kusů respirátorů kde chybí, to jsou mi pindy nahovno, pardon, ale já jsem nervózní když nemám informace. a tyto furt dokola zbytečný žvandy za informace nepovažuju. prostě bych uvítala krom praktických instrukcí jak si správně umývat rucejak si ušít vlastní roušku, nebo jak sestrojit plicní ventilátor ze staré pračky a peflašek od bráníka taky nějaké praktické informace, co opravdu budu potřebovat a co dělat když onemocním já a moje rodina. třeba něco ve smyslu při horečkách se u zápalu plic nesmí dávat zábaly/musí dávat zábaly.. to by bylo užitečný. rady typu volejte na hygienickou stanici jsou nanic

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 23. března 2020 17:52

viktorka_od splavu zábaly se muzou, kdyz mela mama zapal,plic a stonala doma, tak ji je babicka delala. A jinak se budes chovat jako pri chripce, hodne pit, jist vitaminy, neco na srazeni horecky. Presne ti to stejne nikdo nerekne.

49357 příspěvků moje polička 23. března 2020 17:53

Kokoska toto ale není chřipka. mj to napadá ledviny..

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 23. března 2020 17:55

viktorka_od splavu a jeste nejaky hodne hnusny komplikace bys prosim nenasla? To uz bys doufam byla v nemocnici, kdyby to doslo az tak daleko. A vubec, porid si covida co nejdriv, dokud ty postele a doktori schopny rozeznat pacienta od smetaku jeste jsou.

49357 příspěvků moje polička 23. března 2020 17:58

Kokoska já právě doufám že vůbec, nebo co nejpozděj, ale tím pádem hrozí že v tom budem sami no. jako sorry, ale prostě to chřipka není, je to jiná nemoc.

Offline brrr
12347 příspěvků moje polička 23. března 2020 17:59

Tak dneska jsme zkoušeli v rouškách pracovat a musím říct, že všichni, co to zvládnou mají můj obdiv, protože já to totálně nedávala. Napůl udušená, funící, zvlhlo to do 20 minut a pak to ledové cosi na ksichtě. No fuj.

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 23. března 2020 18:03

viktorka_od splavu ja to vim, ze je jina, ale zatim vsechny rady, ktere jsem slysela, znely tak, jak se ja chovam, kdyz mam blbou chripku. Zadny navod, jak predejit komplikacim plicnim, ledvinovym ci jinym, jsem nikde neslysela ani nevidela. A odmitam se tim stresovat dopredu. Mmch komplikace od chripky jsou taky hnusny, taky je resis?

Offline Fiction
1642 příspěvků moje polička 23. března 2020 18:04

Na odlehčenou, teď jsem na zahradě sbírala nějaký větve a když jsem byla u buxusů, tak jsem si vzpomněla, jak jsem v létě bojovala s ČÍNSKOU housenkou

Offline Liesel
1676 příspěvků moje polička 23. března 2020 18:11

viktorka_od splavu Asi všeobecný návod - když mi je blbě (horečka, kašel, celková slabost, seknutý záda...) je třeba se na vše včas vykašla a odpočívat, přetažený organizmus, který má bojovat s další nemocí, je víc ohrožen a při dalších komplikacích spoléhám na lékaře. Nepředpokládám, že mě nechají v klidu doma umřít.... jo, jsem v tomhle naivka a optimista

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 23. března 2020 18:12

Fiction a kolik bylo obeti?

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 23. března 2020 18:18

viktorka_od splavu ja to viroza a pro ty plati tak obecne: lehnout do postele, hodne vitaminu C a hodne pit, podle potreby zrazet teplotu. ja vim, ze je to strasne pasivni, ale zkus verit svemu imunitnimu systemu, je tady s nami dlouho, u zdravych lidi je disponovany natolik, ze si s tim virem proste poradi. na ledviny a jine organy muze vlezt cokoliv, toto fakt neni zadny extra vejlupek, je jenom novy a musime se naucit s nim koexitovat. 

co spis muzes udelat jeste ted: dobre jist, primerene se hybat, nejlepe venku a pobyvat na slunicku. stresovat se co nejmene (i kdyz toto uznavam, ze se v aktualni situaci lepe rekne nez udela), mozna si koupit nejake vitaminy, eventualne imunoglukany.

pro ochranu dychacich cest u beznych viroz je pry dobra kaloba - jak jsme to pochopila funguje podobne jako brusinky v mocovem traktu - poskryje sliznice ochrannou vrstvou. zkusit muzes, financne je to celkem darda.

fakt se nic moc delat neda a u 95% mladsich lidi ani nic vic neni potreba. tech 5% je blbych, ale ta sance neni fakt velika. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 23. března 2020 18:23
Reakce na Karja:

Ja uz sem nemuzu chodit. Mam dobrou naladu, nic na me nedoliha, pak si tady prectu, ze na to bud umru nebo nepoznam zapal plic nebo se nakazim vlastnim bacilem z rousky. Odchazim s detmi bydlet na pul roku ke slepicim do stodoly!

​Ja som sa dnes zobudila so skvelou náladou konečne, ráno som si pozrela správy, teraz som to dočítala tu a prekvapivo mám furt dobrú náladu. Dúfam, ze mi to vydrží minimálne do Veľkej noci. :)