Jiná Realita Ach jo, moc držím palce, ať je to jen nachlazení.
Stěžovací vlákno
Tohle je podle mě důležité i na té rodičovské, jinak člověk děsně upadne.
jinx to mas dobrou disciplinu! ja se taky snazim, i proto, ze me kdykoli muze nekdo zaskocit videokonferenci, ale parfem a obleceni flakam :)
999 Teams! intuitivnimi bych je nenazvala, taky s tim bojujeme, ale na ty sdilene soubory o nicem lepsim nevim :(
Jiná Realita drzim palce, at je to neco, co brzy prejde!
jinx Pinot Noir ještě jak jsme doma, tak udržuji víc pořádek, normálně se domů chodíme téměř jen převlékat a vyspat, tak zkousnu i trošku bordelu, ale teď fakt denně něco poklidíme, protože být v nepořádku nepřispívá mojí náladě :)
Jiná Realita To bude v pořádku, jen nachlazení, uvidíš.
Tulipe Už mě to "intuitivní" přestalo bavit, zítra jedu za IT. Já přesně vím, co po tom chci a zatím mám pocit, že to k....m ![]()
Tulipe jo, ta možnost videokonference mě nutí být připravena ![]()
Zu To je zvláštní, my máme normálně doma naklizeno víc :-). Když jsem to říkala dceři. tak mě uklidňovalo. že je to v pořádku, co bych prý dělala zbývající dny...
Tohle je podle mě důležité i na té rodičovské, jinak člověk děsně upadne.
taky bych rekla, jsou to malickosti, ale v souhrnu fakt dulezite.
Tulipe ja to prave musim mit komplet, takze i vcetne obleceni. Nejak to ve me i nastartuje ten pracovni rezim a nemam tendence pustit si serial :-)
jinx No jasně!!!
super, tak jedem! ja uz tam tak dlouho chci a porad to nejak nevychazi. Je cas to prolomit :)
jinx Díky, že to říkáš :-)
ale na vecirky super, jen se pripojis a pak uz si akorat intuitivne dolivas :)
999 My jsme těsně před karanténou pořídili roombu!
a máme psa, který opadává, generuje bordel z plyšáků a nenávidí vysavač (roomba kupodivu neva, ani když je doma). A když tu nejsem, klidně nechám hrnek na stole apod. ovšem 2 lidi honeoffice a jen dvě místnosti, takže pro udržení morálky je v 10 káva a stejně jako v práci šálek uklidím.
musím říct, že se mi rytmus dne vůbec nezměnil, bonus je, že mám vypráno![]()
Zu Mne už z toho upratovania za posledný týždeň hrabe.
Tulipe když jsem sama doma, tak to je bída a do 14 v pyžamu, protože video hovory nevedem, ale jak jsme doma všichni tak mě to naštěstí nutí zachovat si ten pracovní rytmus se vším všudy, vstanu později akorát o tu půlhodinu, co mi jinak trvá cesta do práce. jen si teda beru domácí oblečení, už jsem dva týdny neměla na sobě nic jinýho
nenosím žádné vytahané tepláky a flekatá trička, ale tím hůř, že mě to nenutí se převlíct ani když jdu ven. jenže krom práce taky ještě uvařím oběd, naplním pračku, setřu podlahu.. (ne)uklizeno máme furt stejně, ale abych udržela ten standardní stav, musím pro to udělat trochu víc
paktofonika a co si dávat nějaké postupné cíle?
viktorka_od splavu já se přiznám, že ani sama doma nevydržím v pyžamu dýl než do snídaně. pro start dne se potřebuju osprchovat, a pak už je divný se oblékat zpátky do pyžama :)
Jiná Realita no já právě taky dokud se neosprchuju, tak nestartuju. takže mám pocit, že pořád nic nemusím a jen lenoším.. což fakt miluju. práce v pyžamu se nepočítá![]()
Noren to me mrzi :(
Zní to otřeně, ale všechno zlé k něčemu dobré. A opravdu to funguje...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.