viktorka_od splavu To neviem.
Stěžovací vlákno
paktofonika A pracuješ? Já jak na to normálně čas nemám, tak času moc nepřibylo, to, co strávím na cestě do a z práce jsem radši s psinou venku a po práci se jde jako obvykle lítat a jsem smířená, že kožuch jí desinfikovat nemůžu, tak to prostě nepřeháním. Nalej vína a neuklízej aspoň dva dny, pak to bude pěkně vidět![]()
paktofonika já když mě to popadne, tak se musím na silu držet, ale říkám si - teďka to hezky překročím, a utřu/seberu/vysaju to až půjdu kolem příště. "příště" se udržím zas a když to zvládnu dostkrát, tak mi to už přestane vadit:-) taková imunizace prostě, po malinkých kouskách. hlavně nesmí být moc naklizeno, to je k zešílení pak
Zu Pracujem, mám toho stale dosť, len som doma. Psi sú radšej doma, musím ich nútiť chodiť von, to asi nepoznáš a ako som doma tak mám stale pocit akejsi nedokonalosti poriadku. :D
paktofonika Víc vína! Hele, vybrala jsem špatnej (na hubnutí ale skvělej) typ teriéra![]()
paktofonika no protože dokonalý to nemůže být nikdy. z toho by jeden zcvoknul![]()
viktorka_od splavu Tak imunizáciu som raz vydržala 14 dní a pekne som si potom vynadal, čo mi to dalo práce to dať zase do stavu na aký som zvyknutá. Nie že by bol veľký bordel, ale ja tým, ze upratujem často tak mi denne stačí tak par minút.
Doma taky nechodím v pracovním, mám lněné kalhoty a trika, která si pro tento účel normálně kupuji ( takze to nejsou žádné vysloužile pracovní veci). Do toho celého zvěřince tady uklízím, vařím, peru, asi bych ty hodobozove košile a saty odrovnala docela brzo.
A pracovní telefony vedu v ložnici, protože je to jediná místnost, kde mám alespoň trochu klid. ![]()
V dobách, kdy jsem tady bývala na Homeoffice sama, jsem sedela u pracovního stolu. No bejvávalo.
paktofonika Víc vína! Hele, vybrala jsem špatnej (na hubnutí ale skvělej) typ teriéra
mně se bostoni hrozně líbí, ale říkala jsem si - teriér, hm, to není nic pro mně.. a vidím že jo!![]()
Zu Mne už z toho upratovania za posledný týždeň hrabe.
to mi nepřipadá jako pár minut denně.. tak jedno nebo druhý bude sebeklam
viktorka_od splavu Ale paktofonika má bostonky a hodný a klidný evidentně! Nebo ty bys chtěla naopak běhat, hodně běhat?![]()
continuity já jsem vcelku zvyklá okolní ruch odfiltrovat, takže klidně do toho řvu v obyváku a když mi tu někdo straší, ještě rád zdrhne:-) muž to nese hůř, protože má sice pracovnu pro sebe, ale je zvyklej mít prázdnej barák a u nás jsou papírový zdi i stropy
Zu neee, chtěla bych hodný klidný bostonky, samozřejmě![]()
viktorka_od splavu Tak právě, bostonek ok, i jich pár znám osobně. A voni ani bordíci nejsou všichni střeva, jako máme my, třeba její brácha, od kterýho by to myslivci víc než ocenili je klidňounkej
to mi nepřipadá jako pár minut denně.. tak jedno nebo druhý bude sebeklam
No tak to nebola sťažnosť, ze upratujem celé dni, ale ze na to musím doma myslieť a stale niečo opravovať: D
viktorka_od splavu mě hluk nevadí, ale oni když me vidí, tak na mě mluví. navíc ti na druhém konci taky nemusí slyšet všechno. To jsou hovory i na dvě hodiny, hezky si vlezu do pelechu, udělám si kafe, otevřu notebook.
Ale u nás se v ložnici normálně žije, mít ve 3+kk a čtyřech lidech jednu místnost jenom na spaní by byl docela luxus. Jako brala bych pracovnu, ale víc z domova dělám az poslední rok a kdoví jak to bude dál.
Chlap taky jenom v práci, až teď je občas doma. No je to změna.
Zu viktorka_od splavu To, že nechcú chodiť von neznamená, že doma pozerajú cele dni do steny ![]()
Ja jsem si home office musela vzdycky predelat na night office
pres den fungovat, jako bych mela volno a cca v 10 sednout k pc a jet treba do 4 do rana. A pak vyspavat, samozrejme. A fakt jsem takhle vykonna ![]()
Lama_z_Lana tak já za jednu z výhod homeoffice považuji, že si ten režim v rámci moznosti uspusobim, jak mi to vyhovuje nejlépe. Protože mě pracovní doba od devíti do půl seste nevyhovuje vlastně vůbec.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.