Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 25. března 2020 07:29

brrr jj to naprosty souhlas, problem je spis ten cas a to, ze lakaveho je toho hodne...

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 25. března 2020 08:00

jinx obdivuju tvoji sebekazen. ja se v karantene uz jen sprchuju, cistim zuby a mazu si oblicej.  make-up jsem na sobe nemela uz od zacatku karanteny (pote, co jsem si tim opatlala rousku) a normalni obleceni na sebe vezmu jen kdyz musim ven... a to jeste mam tendenci si brat to horsi ze sveho satniku, protoze si rikam, ze s hadrem na hube a neumytejma vlasama v drdolu je to uplne jedno.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 25. března 2020 08:11
Offline Len
2673 příspěvků moje polička 25. března 2020 08:29

razorblade Já zase nedokážu fungovat takhle. Nosím teda domácí oblečení, ale hezký a aspoň základní nalíčení musí být. Cvičím dokonce víc, než když chodím do práce. Prostě potřebuju svojí rutinu, jinak by ze mě byla za chvíli troska. Včera jsem si konečně udělala čas na pedikúru, už byla potřeba.

Online Catherinne
10851 příspěvků moje polička 25. března 2020 08:36

razorblade

Jedu ve tvém modu, ovšem předevčírem jsem to přepískla, muž odchází 7.30 do práce, takže pac a pusu a sedla jsem ke stroji.

Přichází tak 20.30 a povídá, ty už jsi v pyžamu? 

A já ne, jak si mě tu ráno opustil, tak si mě tu večer našel....akorát jsem si v poledne ohřála zbytek oběda z neděle

Strašný

Ale skoro každé ráno v těch 7.30 na chvilku vyběhnou, takže pak tam ta disciplína je.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 25. března 2020 08:45

razorblade ja to neberu jako nejakou sebekazen. Mne to pripada prirozene a vlastne me to i bavi. lehky make up, dnes dziny a oversized kosile, proste se tam citim dobre a naopak nemam rada a vyhybam se takove te domaci uvalenosti. 

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 25. března 2020 08:46

V byte pod nama bydli najemnik, kteryho neznam a moc ho neni videt, nebydli tu dlouho. Hrozne chrchla a jidlo a nakupy mu nechavaji pred dverma. No na desinfekci klicu uz je asi pozde co...

Offline notna
9450 příspěvků moje polička 25. března 2020 08:57

Catherinne Přivítat může z práce ještě v pyžamu umím taky. Ale u mě je to v situaci, kdy si z důvodu hodně práce pustím PC už k snídani a pak od něj už nevstanu.

Offline Fiction
1642 příspěvků moje polička 25. března 2020 08:59

ice třeba má jen tuberu...

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 25. března 2020 08:59
Offline Potrefenáhusa
38872 příspěvků moje polička 25. března 2020 09:07
Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 25. března 2020 09:11

razorblade Hele v pohode, ja sla tuhle ven a normalne si dala makeup jen na celo:-D. Uplne automaticky:-D, docvaklo mi to az za dve minuty....

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 25. března 2020 09:19

Fiction to byli to prvni co me napadlo

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 25. března 2020 09:23

Karja nad tim jsem taky premejslela, ale to bych si pripadala uplne jak pitomec, abych si malovala jen celo a oboci :D oci jsem zavrhla i proto, ze kdyz je mam namalovany, mam vic tendenci si do nich hrabat, coz se ted uplne nehodi :D

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 25. března 2020 09:25

Karja vcera sem si taky dala make-up jen na čelo ale jak sem psala jinde, musím si koupit barvu na obočí:-)

Offline eeny-meeny
243 příspěvků moje polička 25. března 2020 09:48

Nemám ráda pyžamo na sobě jinde než v posteli. Takže se taky ráno převleču a namaluju. Prostě pro dobrý pocit. A snažím se cvičit, dnes i ráno. Ale jinak žádný režim nemám. Pracuji většinou až k večeru, přes den to jde hůř. Jsme tady 2 na HO a dvě děti, který mají dost intenzivní online výuku. Někdy tu probíhají tři zoom hovory ve stejnou chvíli. Každej v jíným pokoji

Offline eeny-meeny
243 příspěvků moje polička 25. března 2020 09:51

Jo a právě jsem zjistila, že výraz home office v angličtině vlastně neexistuje. Zřejmě jsme si ho vymysleli tady v ČR:)

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 25. března 2020 09:53

Jdu si tak nějak postěžovat sama na sebe. Obecně nemám ve zvyku si stěžovat, vychovala mě babička, která razila přístup, že když člověk něco vydržet může, tak to vydržet musí, to jsem se naučila, tak žiju. Navíc jsem extrémní introvert, který i ve společnosti nejraději sedí někde stranou ve stínu, poslouchá, dívá se, jak se ostatní lidé baví, jak žijí. A tady je to vlastně stejné - v diskuzích se aktivně prakticky nevyskytuji, ale chodím sem číst... I když jsem na samotu a určitou vykořeněnost zvyklá, teď mě to nějak dostihlo. Prakticky všichni kamarádi jsou velmi daleko, přítel v zahraničí, takže jsem sama se sebou uvízla na "pustém ostrově". Včera jsem si uvědomila, že kdybych něco fakt potřebovala, něco se stalo, tak vlastně nemám komu zavolat, nevím, komu bych třeba řekla, aby mi pohlídal kočku, kdyby mě třeba srazilo auto. Asi bych si s někým potřebovala promluvit i o současné situaci, jako se bavíte vy tady, ještě jsem to neudělala. Je skvělé vidět, jak tady spolu i v reálu spolupracujete - porcování dezinfekce, šití roušek, vzájemná pomoc a podpora, moc hezky se to čte. A vím, že tohle nikomu z vás říkat nemusím, ale když máte rodiče, sourozence, rodinu, přátele - tak máte /z mého pohledu/ všechno...

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 25. března 2020 10:01

eeny-meeny v naší korporaci se HO používá hlavne ve střední Evropě, v US pak samozrejmě remote working, ale rekla bych, ze vsichni rozumí, o co jde :)

euridike treba by ses divila, kdo vsechno by ti pomohl, kdybys potrebovala.. kolegove, sousede.. kamaradi by prijeli...

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 25. března 2020 10:08

Tulipe Asi mas pravdu, mozna jsem jen prilis skepticka...