JankaM Ale kuš! Tímhle totiž vyčerpám mozkovou kapacitu. Nedávno mi volala kolegyně, která nastoupila na moje místo, jestli bych jí mohla s něčím poradit, a mluvila a mně to normálně vůbec nedošlo do mozku. Slyšela jsem slova, ale vůbec jsem ty informace nedokázala zpracovat. Musela jsem ji požádat, ať mi napíše. Teprve když jsem to měla před sebou, dokázala jsem se nad tím zamyslet ![]()
![]()
Stěžovací vlákno
JankaM No a este stíha aj parfumaniu, to uz vobev nechapem, asi som brzda ![]()
Ano, Mudr. Adámková je skvělá... /A ono je víc takhle racionálních odborníků i novinářů - např. Adéla Knapová z Reflexu, jen je není tolik vidět, bohužel.../ Zajímavá byla i zmínka R. Šmuclera o tom, kolik lidí v minulých letech konkrétně v Itálii zemřelo v souvislosti s klasickou chřipkou - také tisíce, což ovšem nikdo tolik neřešil...
Díky... A myslím na Tebe - neumím tyhle věci moc říkat, ale je to tak...![]()
euridikerekla bych, ze je velmi pravdepodobne, ze prvni clovek, kteremu bys v pripade potreby zavolala o pomoc, by ti pomohl. A nejspis i rad. Si myslim, ze vetsina lidi pomuze fakt rada, kdyz je nekdo v nouzi.
Počkej, za chvíli budeš skuhrat, že jsou zavřený kadeřnictví ![]()
euridike zrovna clanek od Adely Knapovy byl dost tendencni a plny argumentacnich faulu a prisel mi tim padem spis spatnej....cimz te nechci nejak desit:) mne pomaha teda necist nic. Informace dulezity najdu vzdycky tady, protoze je nekdo napise, jinam nechodim a televizi poustim jen na videohry. A jsem zatim docela ok....
euridike - mám to podobně, včetně té přeinformovanosti. Jen na péči o zvěř je nás víc, alespoň něco. Drž se a v případě potřeby volej o pomoc kamkoli kolem sebe, věřím že to dopadne líp, než by se v neakutní situaci zdálo možné.
Nedávno moje chandra silně vygradovala, když jsem si krom zpráv na všech možných zpravodajských serverech otevřela YouTube, kde jsem hledala konkrétní recept a místo něj jsem narazila na aktuální rozhovory s Cílkem. Jakkoli ho obecně můžu, teď doporučuju ustaranějším jedincům se tomuhle pánovi za každou cenu vyhnout. Pro ty, které to tak neničí, může být pozoruhodný, já už si druhý díl nepustím.
Ale jsou tam i rozhovory s Dr. Pekovou, poměrně zajímavé. A ne tak toxické. :-)
JankaM mne to taky nejde... jak se ted placame porad vevnitr a neustale chteji vsichni jist a generuji neskutecny neporadek, tak travim vetsinu casu v kuchyni nebo se spinavym hadrem v ruce. Takze jsem casto i necim potrisnena. Mne se nechce utirat rozkopnuty nocnik v oblibenem obleceni, tak si vezmu teplaky, ze se pak prevleknu..a hele, mam je na sobe jeste ted![]()
barbucha No, ja do kadernictvi nikdy moc nechodila. Ale ted se uz vylozene tesim, to je fakt.![]()
Triss Tak to s V. Cílkem jsi mi vůbec neměla psát, teď budu přemýšlet, jaké katastrofické vize a scénáře tam předkládá...
Ale pokusím se ovládnout a fakt to nehledat, už takhle si člověk může vybrat z mnoha různých možných scénářů, stejně s tím nic neudělám...
Renusatko Jsem na tom stejně, u mě homeoffice taky nepřichází v úvahu. No a děti nemám, takže já si vlastně volno docela užívám.![]()
tak mame v praci schvaleny kurzarbeit
dost dobry kdyz delam na polovicni uvazek.......![]()
Luna To je skvělé!
A řekni mužovi, ať ti koupí fén s ionizátorem, aby se ti krásně leskly![]()
Jo a právě jsem zjistila, že výraz home office v angličtině vlastně neexistuje. Zřejmě jsme si ho vymysleli tady v ČR:)
Tady ma skoro kazdej Home Office (ted) a bezne se to pouziva, i pred Covid-19. Jeste teda WFH - work from home, hlasi Kanada. ![]()
Edit: oprava gramatiky
euridike Jsem z toho taky špatná a taky stále čtu všechny zprávy, takže poradit neumím. Tak aspoň posílám objetí
A moc ráda čtu Tvé recenze, jsi úžasná.
euridike Hele, to bude ok, filtruj jenom fakticky informace, ja se o to snazim a pomaha to. Plus teda dokopat se k necemu (pro me po praci), cviceni, konicek, knizka, vcera jsme meli zoom sbor, prihlasilo se asi 50 lidi, super to bylo. Ono to trochu rozptyli, i pitomy vareni pomaha a to velmi, tam je teda pak hrozba toho sezrani potom :)
Luna super!!!
Máme v práci druhého zaměstnance nemocného, jeden už od minulého týdne (trochu teplota a rýma - před měsícem klasická chřipka) a další včera (zimnice a celkově na nic) - na testy nikoho nepošlou, prý se to u mladých (je jim oboum něco přes 20) těžko bez výrazných příznaků poznává. Jsme malá firma a všichni se stýkáme, fakt nevím jestli mám vyšilovat nebo se hodit do klidu. Tak když nebude za chvíli další, tak snad jsou jen "normálně" nemocní. Je to celé na palici
, díky za odložení.
Tady ma skoro kazdej Home Office (ted) a bezne se to pouziva, i pred Covid-19. Jeste teda WFH - work from home, hlasi Kanada.
Edit: oprava gramatiky
Tak to je vtipný. Manžel je z Kanady a říká, že ten výraz se v aj nepoužívá. Ale už žije dlouho v Evropě, tak možná proto. Asi se to tam za tu dobu rozšířilo. ![]()
eeny-meenyMuze byt i ze je z vychodniho pobrezi, taky rozdil! Myslim, ze wfh je castejsi teda nez ho, pro uplnou presnost. No ne ze by to teda bylo nejak dulezity, abych o tom psala.... me akorat bavi ten vyvoj jazyka spolecne s technologiema atd.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.