Ja se taky hrozne bala byt doma, od zacatku vztahu jsem oznamovala, ze doma nebudu.Jenze pak se ukazalo, ze my mame sanci jen pres ivf a ja nastoupila do nove prace s tim, ze za rok to zacneme resit. Smlouvu jsem podepisovala tehotna, priznala jsem se a domluvili jsme si home office a zkracenh uvazek.
Dcera byla zlaticko, domacnost, praci a jeste se ji venovat naplno jsem zvladala levou zadni. Jenze jsem byla sama v cizim meste bez znamych. To bylo peklo, zacala jsem behat, na prochazky chodit s knizkou ci nejakymi manualy....nasla si spoustu konicku.
Po 2.5letech sla dcera do skolky a ja se tesila na pulrok volna s nizkym uvazkem. Ehm, prislo druhe neocekavane tehotenstvi v dobe, kdy mi koncila prvni smlouva ale dostala jsem dalsi.
Se dvema detmi uz to lazo plazo neni - ne kvuli domacnosti a tak ale musite si organizovat den s tou mladsi tak, abyste vyzvedli tu starsi z MS a odvedli na krouzky. Zkraceny uvazek je unik do jineho sveta ale uz musim kombinovat manzela, tchyni a pani na vypomoc s hlidanim. Ale i tak bych nemenila.
Pokud budu mit 3.mimino, tak az ty dve budou starsi ale uz ted vidim, jak je to bajecne, ze uz nejsou navazene na me.