Tulipe Taky jsem si na to vzpomněla ![]()
Stěžovací vlákno
SunEclipse
njn,moje teoreticke znalosti nazvy jevu nikdy nebyly dobre.mam s tim problem i pri uceni cizich jazyku,nedela mi problem jazyk sam,ale kdyz ucitelka prohlasi,ze budeme probirat akuzativ,netusim,o cem mluvi. Tak co to je,shoda pridavneho jmena s podstatnym? (Ale cestinarka muze byt klidna,olympiady jsem i presto dotahovala daleko).
continuity barbucha
Tak všimla som si u tých pár, čo poznám, množstvo vtipov na túto tému, lenže to sú presne tipy, ktorí by si robili srandu z čohokoľvek.
Tak minimálne som usúdiila, že si všimli aj túto stránku veci.
Všimli, určitě. Ale jak jsem již dříve předeslala
patrně jim to tolik netrhá žíly ![]()
Mne prijde,ze "sbirka rudolfa" zni jako "sbirka jany/hanky..." je to jazykove kostrbate,protoze to proste neni shoda podmetu s prisudkem. "Sbirka rudolfa ii." je jako "sbirka jana novaka", to " druheho" zmeni shodu podmetu,a uz to je ok. Tedy...pro me.
A v tom se (sláva pánubohu) výjimečně naprosto shodnem ![]()
Dnes mam kriticky den, rozbila jsem si pracku, zjistila jsem, ze jsem udaje ke karte dala podvodne spolecnosti, coz jsem nasledne asi hodinu resila, odjela jsem na urad vyrizovat dokumenty, ktere jsem si vsechny zapomnela doma vcetne zapnuteho sporaku s prikrmem...... Takze dnes uz se snazim po zbytek dne jen uklidnit se, at uz neudelam zadnou botu.
Ale kdovi jak to skonci, protoze vsechny me penize ma ted radsi sambo, a az zjisti, ze jsem tu pracku rozbila ja, kdovi jestli mi neprideli jen valchu! Se fakt zahrabu hluboko, hluboko a tam budu rucne prat!
Karjajezisi! A jak se ti stalo to s kartou proboha?
711990 Vlastni blbosti, ale stalo me to ,,jen,, patnactset. vcetne nove karty. Sambo rikal, ze i denni skoleni financni bezpecnosti by by bylo drazsi, takze to mam levny!
Karja No tak jeste ze to bylo tak "malo" :(
Karja ty jo, tlapkam, to je den a to ještě není ani poledne :( Už nikam nevycházej, dělej jenom nejnutnější. Zítra je taky den a ten bude lepší.
Co se stalo pračce? Třeba půjde opravit.
Karja tlapkam moc. Me jednou vybrali ucet pomoci paypal, nastesti ten mi to do tydne vratil ale znova uz to pokouset radsi nebudu.
rasaNori Pomocí PayPal? Já žila v tom, že je to hodně bezpečný platební systém. Sakra - zrovna jsem ukecala šéfa aby jej na firemní na kartě povolil. No tak nic.
andulka01 jj ja byla taky prekvapena..
rasaNori mě nedávno hacknul někdo účet na e-bay a pomocí paypalu si nakoupil tenisky bratru za 8000.
Paypal mi to taky poměrně brzo vrátil, ale ne a-bay účet už jsem se nedostala...
Karja ajaj, to je pech. Dnes už na nic nesahej, veškerou práci bych předala muži ![]()
andulka01 tak vybrat to jde, když někde utečou autentizační údaje ke kartě. bezpečné je to v tom, že PayPal spolupracuje na vrácení peněz.
continuity Aha, díky.
continuity hele a jak utecou autorizacni udaje by me vazne zajimalo. Ja treba pomoci paypal platila asi 4x nez se tohle stalo. Pokud jsem vsude zadavala udaje rucne, nikdy problem nenastal...
rasaNorimůžou někde u obchodnika zůstat data zapamatované, i když to nezaskrtnes. A to pak uteče. pomůže platit jenom na ověřených eshopech.
na PayPal je taky plno phishingu, jednou dobu mi chodil email dnad jednou týdne.
Těch možností je spousta. Třeba v bývalé práci na fraudech byl nejhorší booking. Taky tam asi všichni platíme a většinou se nic nestane.
continuity Opravit to pujde, ale zadarmo to nebude. Uz nikdy Samsung, za dva roky se to podelalo potreti. Hlavne mi to kamaradi rikali, at si ji nekupuji a nee, ja mela svoji hlavu. Uz se jdu pomalu divat po jine....
Karja ajaj, to je pech. Dnes už na nic nesahej, veškerou práci bych předala muži
Karja A hlavne nesahat na deti! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články