Ach jo, Eve Samkove zemrela maminka, nema uz ani tatinka. Je ji 27. Hrozne me vzdy dojimala ta historka, jak ji maminka po olympiade vyjednala to darovani kone.
Stěžovací vlákno
Mne je lito lidi postizenych vcerejsimi bleskovymi povodnemi na Unicovsku. Jsou letos nejaci prokleti...nejdriv fakt karantena a ted voda a blato...
Ava Já si stěžuju, že nás tu někdo chtěl onehdy nakazit výhrou na los. SunEclipse ? Torrah ? Takže jsem si dneska jeden koupila a neuvěříte, co se stalo potom - správně, vyhrála jsem suchý z nosu. Ovcovitost se nevyplatila.
andulka01 taky žiju v tom,ze je Pay Pal bezpečný...ale asi všechno se dá prolomit...pred casem mi přišel email-jakoze z Pay Pal,ať potvrdím svá data,ze jinak mi účet zruší...no nic jsem nepotvrdila,žejo...
Ava Já si stěžuju, že nás tu někdo chtěl onehdy nakazit výhrou na los. SunEclipse ? Torrah ? Takže jsem si dneska jeden koupila a neuvěříte, co se stalo potom - správně, vyhrála jsem suchý z nosu. Ovcovitost se nevyplatila.
Já ne,v tomhle nejedu :) Já nevyhrála nikdy nic.
Ava Prdel zase splaskne! Aspon jde videt, ze mas dobu hojnosti!
Karja dobu hojnosti, ntvl, teď je to snad ještě horší ![]()
Maureen jojo, potvrzovat data na paypal jsem mela i ja, i kdyz ho nemam..! ![]()
Ava No co, nemas se spatne, kup si ten behaci kocarek pak;-)
Karja Makara já si jdu postěžovat, že mi nepěkně vyrostla pr..el a vy tu takhle soucitně s vážnými tématy...
to vis, ze mam taky tendence stezovat si na osobni prikori typu neuklizena kuchyn, vyprodane boty, sediny a ....., ale v tech to situacich si uvedomim, jaka jsem kra.., ze se mam strasne dobre a nemela bych se rouhat.
Nicmene chapu, velka pr.. Je fakt k nastvani, kdyz doma nemas "dolnaka"
.
Ava Prdel
neboj, ta zase zmizí. Jen s tebou ještě chvilku pobude, buď na ni hodná a nepomlouvej ji!
Ava A navrch jsem kdysi někde četla, ze se ze sadla na zadku matky živí mozek ditete, takže ženský s větším zadkem maj chytřejší děti! Zjistili to britští vědci!
Potrefenáhusa
u nas je to teda samej genius!
Potrefenáhusa uff, to se mi ulevilo ![]()
Potrefenáhusa to vysvětluje mnohé ![]()
Potrefenáhusa sakra, budu mít blbý děti ![]()
Pinot Noir Genialita se přeceňuje ;)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články