Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 09. června 2020 20:34

Pinot Noir ale zas nemas velkej zadek, to je lepsi!

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 09. června 2020 21:00

Pinot Noir To porad neni ta nejhorsi kombinace.

Offline Makara
3638 příspěvků moje polička 09. června 2020 21:11
Reakce na Potrefenáhusa:

Ava A navrch jsem kdysi někde četla, ze se ze sadla na zadku matky živí mozek ditete, takže ženský s větším zadkem maj chytřejší děti! Zjistili to britští vědci!

​Tak aspoň k něčemu je dobře to moje celoživotní trápení s nepadnoucima kalhotama

co by člověk pro děti neudělal. 

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 09. června 2020 21:31

Chcete rict, ze moje deti nejsou chytry po mne kvuli mymu mozku, ale kvuli my pr*eli??? No do pr...

Offline Makara
3638 příspěvků moje polička 09. června 2020 21:44

Kokoska  kdepak , dostaly dvojitou dávku (jako ty moje) #

Offline Myrtila
5329 příspěvků moje polička 10. června 2020 05:53
Reakce na Potrefenáhusa:

Ava A navrch jsem kdysi někde četla, ze se ze sadla na zadku matky živí mozek ditete, takže ženský s větším zadkem maj chytřejší děti! Zjistili to britští vědci!

​Tyjo, manzel zase prisel s tim, ze cim je tehotne vic spatne, tim bude dite chytrejsi! Ten to ma pro zmenu od amerických vedcu :-D S touhle kombinaci jsme mozna meli, podle Cimrmana, poceti lip planovat, aby se dite narodilo na nejaky pekny datum, pac budem mit genia!

Offline Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 10. června 2020 06:30

Myrtila  

Offline DruI
5577 příspěvků moje polička 10. června 2020 08:07

Myrtila Tak rok jste vybrali dobře a pěkné datum je každý měsíc (6.6. 7.7. 8.8. atd ;o)

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 10. června 2020 08:24

Jeste ze si člověk nemůže vybrat, protože dilema mezi velkým zadkem a genialitou dětí by byl velkej test mateřské lásky! 

Offline Jos
příspěvků moje polička 10. června 2020 08:28

Ava A kdyz mam sice velkej zadek ale spatne mi nebylo ani jednou?  Tady se clovek dozvi veci....

Offline Pinot Noir
29865 příspěvků moje polička 10. června 2020 09:07
Reakce na Myrtila:

​Tyjo, manzel zase prisel s tim, ze cim je tehotne vic spatne, tim bude dite chytrejsi! Ten to ma pro zmenu od amerických vedcu :-D S touhle kombinaci jsme mozna meli, podle Cimrmana, poceti lip planovat, aby se dite narodilo na nejaky pekny datum, pac budem mit genia!

​Tak nejen hloupý děti, ale úplný tupce

Offline Malenge
4839 příspěvků moje polička 10. června 2020 12:32

Vy mě bavíte, dámy

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 10. června 2020 13:13

Jos pak asi záleží, jestli víc fandíš britským nebo americkým vědcům.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 10. června 2020 13:38

Potrefenáhusa tyjo, tak aspon k necemu je ten muj zadek dobrej :) 

Offline Pinot Noir
29865 příspěvků moje polička 10. června 2020 14:11

Mne je lito lidi postizenych vcerejsimi bleskovymi povodnemi na Unicovsku. Jsou letos nejaci prokleti...nejdriv fakt karantena a ted voda a blato...

​Moje rodiče ta povodeň jen tak lízla, i když prožili děsivou noc, ale dům, kde bydlí můj bratr se svými tchány, dopadl mnohem hůř. Máma jim chodí pomáhat s úklidem - ovšem ti tcháni jsou takoví ti hromadiči, takže jejich část domu je nacpaná vším, co v životě měli (a bylo toho hodně, protože pánovi je už skoro sto let), věcmi, které se už 30 let nepoužily... Teď je to všechno nacucané vodou, slizké od bahna. Takže teď tam X lidí dře jak koně, úplně zbytečně, kdyby se tam uklízelo pravidelně, práce by byl zlomek. Nejhorší je, že starý pán pravidelně vychází z domu a ty věci vyhozené na kontejner bere zpátky a rozčiluje se, nadává jim... Takže bacha, kdo máte k hromadění sklony, když se pak stane něco takového, tak je to strašné, strašné! Horší než samotná velká voda!

Offline Liesel
1669 příspěvků moje polička 10. června 2020 14:19

Pinot Noir Tak on stačí i provozní nepořádek ve sklepě a je toho taky dost. Segru před 3 lety vyplavila lokální povoden, naštěstí jen špinavá voda. Ale když je to ještě s blátem a kanalizací, tak je opravdu potřeba vše likvidovat, nikdo neví co za fujtajbl je v té vodě. Když byl manžel před lety v Praze po povodních pracovat, tak musel byt proočkovaný za žloutenku, jinak by tam nesměl!

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 10. června 2020 14:22

Ava 

Věřím britským i americkým, je mi blbě a zadek taky mám. Ještě nějaký vědecký důkazy tu máme? :D

Offline Pinot Noir
29865 příspěvků moje polička 10. června 2020 14:30

Liesel no právě, stačí běžný sklepní (ne)řád. Ale věci shromážděné za více než půl století, byť pečlivě uložené a popsané, jsou peklo. 

Offline andulka01
12836 příspěvků moje polička 10. června 2020 16:30

Pinot Noir Hromadiči a povodeň je peklo! 2002 i 2013 jsem uklízela na spodním konci Prahy, několik domů, tři z toho patřily do kategorie hromadičů. Dva jedné rodině (staří a mladí). Obcházení a vytahování vyhozených věcí z kontejneru included. Příště tam pojedu zas, už je znám, budou mít zase plnou zahradu haraburdí, plnej sklep bince. Ale zas mě těší, že u jedněch dodnes hosté pijou ze sklenic, co jsem dvakrát oplachovala od bahna :-)

Offline tv
4197 příspěvků moje polička 10. června 2020 16:37

Moje tchýně je hromadicka, už zabordeluje třetí byt..až budu mít někdy náladu, postěžuje si tady na ni, je to síla..