Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 21. června 2020 17:52

Damy, nejak se to vsechno sype.

Tatinek je v nemocnici, cimz vyslo najevo, ze ta Korona ho vysla draho - tim, ze musel prerusit lecbu, a ze nechodil na kontroly, mu ten karcinom znacne pokrocil.

Svagrova (lekarka) mi dnes rano poslala zpravu, ze bych asi mela priletet. A to donedavna byli s brachou (taky lekarem) velmi optimisticti, ze to maji doktori pod kontrolou, a ze karcinom prostaty postupuje jen velmi pomalu. Tak to uz zrejme neni pravda.

Budu muset vyresit, jak v soucasne situaci (karantena, nedostatek penez, vlastni domacnost v rozkladu) navstivit Ceskou republiku.

Tady to neni o moc lepsi. Nevim uplne presne, co se stalo, ale sambo najednou zacal casto jezdit do Rockfordu, tento tyden tam byl skoro kazdy den. Tam ho samozrejme podporujou v tom, aby chlastal a nebral leky, takze ty uz opravdu skoro tyden nebere a horsi se mi pred ocima. Je skoro porad pryc, takze mi nepomuze ani se psy - vcera jsem prijela po pulnoci prace a psi hladovi, nevybehani, a v koute obyvaku nacurano a nakakano - ne ze bych se jim chudackum divila, kdovi jak tady byli dlouho. 

Mne porad poboliva hlava, protoze mam zrejme na dvou mistech zanet v celisti, ale zubar s tim zatim nechce nic delat, protoze priznaky jsou "neprukazne". 

A to, jak jsem porad resila, kam bychom se tak meli odstehovat? Zacala jsem meditovat a modlit se za to, aby mi vesmir dal nejaky naznak, nejlepe ve forme nabidky prace. Pokud se prihlasim na deset mist vsude mozne, ale vyjde z nich jen jedno, rekneme v Minnesote, tak to bude jako znameni, ze to mame zkusit tam.

No, odkud myslite, ze mi zavolali!? Z Rockfordu! Uplne jsem zapomnela, ze jsem tam zadala v jednom zarizeni o misto uz pred pul rokem. Sest mesicu nic - a najednou me tam desne chteji

Offline Sweet Potato
40277 příspěvků moje polička 21. června 2020 18:22

MP Marge Ach jo. To je mi moc líto. Zařiď si tu cestu. Vše ostatní počká.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. června 2020 18:27

MP Marge je to všechno dost na pytel. Snad se to brzy nějak uklidníDoufám, že brzy zařídíš aspoň tu cestu sem.

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 21. června 2020 18:52

MP Marge veľmi držím palce. Otec má asi teraz prednosť, ostatné sa dorieši potom.

Na zápaly čeľuste mi veľmi pomáhajú vysokú dávky Ibalginu (alebo čohokoľvek s Ibuprofenom). Apropó, až na to neskôr bude čas, špecializuje sa na to nie zubár, ale čeľustný ortopéd.

A mávam to zo stresu, takže relaxačné cvičenia ak to zachytím včas, ktovie, či to nemôže byť teraz aj u teba tak.

Offline Dadoo
11682 příspěvků moje polička 21. června 2020 19:13

MP Marge moc držím palce, ať se z toho vyhrabes. Nejdůležitější je teď asi tatínek a kdo se postará o psy, až odletíš.

Drz se, nějak to určitě zvládneš.

Rockford nebrat! 

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 21. června 2020 19:15

MP Marge je to zas vsechno najednou, zakonite. Drzim palce, at to neni tak zle, jak to ted vypada! 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 21. června 2020 19:28

MP Marge držím pěsti, ať vše zvládneš....

Offline letfenixa
10867 příspěvků moje polička 21. června 2020 19:41

MP Marge pevné nervy, tiež si myslím, že hlavne asi treba prísť za tatinkem, ostatné počká

Offline Makara
3638 příspěvků moje polička 21. června 2020 19:47

MP Marge sakra! Mas teda nalozeno. Drz se.

Offline Torrah
3377 příspěvků moje polička 21. června 2020 19:48

MP Marge 

když se něco sype, tak vždycky ve velkém, to je zákon schválnosti. Pevné nervy, nebude to jednoduché všechno skloubit. Držím palce.

Poradit neumím...

Offline Janulik03
20228 příspěvků moje polička 21. června 2020 19:55

MP Marge a h jo, nemam ti ako pomoct tak aspon moralna podpora na dialku  zosypalo sa to vsetko naraz tak nech ta to nezomelie. 

Otcovi drzim palce, diagnozu ma aj moj otec a dufame ze to zostane v takom stave ako teraz. 

Myslim na teba 

Offline barbucha blogger
35803 příspěvků moje polička 21. června 2020 20:09

MP Marge 

Držím palce! Holky maj pravdu, první asi bude potřeba návštěva tady, práci můžeš řešit až potom! Taky když na chvíli vypadneš a budeš mít od všeho odstup, líp si to všechno srovnáš.

A co sambo, chce se s tebou stěhovat kamkoliv a výběr nechá na tobě? To je zas výhoda, jinej by do všeho vrtal...

Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 21. června 2020 20:39

MP Marge ACH JO! Moc me to mrzi.

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 21. června 2020 20:54

MP Marge holka, drž se 

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 21. června 2020 20:57

MP Marge teda je toho fakt hodně. Soucitim!

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 21. června 2020 21:16

MP Marge držím palce, nech všetko zvládneš a obráti sa to k lepšiemu

Offline Pavlena
6917 příspěvků moje polička 21. června 2020 21:22

MP Marge Uff. Nemas to lehky, drzim palce...

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 21. června 2020 21:37

MP Marge drzim palce. Ale mam ted hrozne nevhodny dotaz, nad kterym premyslim uz dlouho a odpovidat VUBEC nemusis. 

Nestava se casto, ze lide nemocni jako tvuj sambo prestanou z ruznych duvodu leky brat? Maji pocit, ze je nepotrebuji a podobne. Protoze ja ten pocit mam.

Kazdopadne te obdivuju.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 21. června 2020 21:49

MP Marge moc ti držím palce! Taky myslím, že teď je fakt nejdůležitější přijet. 

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 21. června 2020 21:51

MP Marge 

Držím palce, valí se toho na tebe hodně. Hodně sil.