Damy, nejak se to vsechno sype.
Tatinek je v nemocnici, cimz vyslo najevo, ze ta Korona ho vysla draho - tim, ze musel prerusit lecbu, a ze nechodil na kontroly, mu ten karcinom znacne pokrocil.
Svagrova (lekarka) mi dnes rano poslala zpravu, ze bych asi mela priletet. A to donedavna byli s brachou (taky lekarem) velmi optimisticti, ze to maji doktori pod kontrolou, a ze karcinom prostaty postupuje jen velmi pomalu. Tak to uz zrejme neni pravda.
Budu muset vyresit, jak v soucasne situaci (karantena, nedostatek penez, vlastni domacnost v rozkladu) navstivit Ceskou republiku.
Tady to neni o moc lepsi. Nevim uplne presne, co se stalo, ale sambo najednou zacal casto jezdit do Rockfordu, tento tyden tam byl skoro kazdy den. Tam ho samozrejme podporujou v tom, aby chlastal a nebral leky, takze ty uz opravdu skoro tyden nebere a horsi se mi pred ocima. Je skoro porad pryc, takze mi nepomuze ani se psy - vcera jsem prijela po pulnoci prace a psi hladovi, nevybehani, a v koute obyvaku nacurano a nakakano - ne ze bych se jim chudackum divila, kdovi jak tady byli dlouho.
Mne porad poboliva hlava, protoze mam zrejme na dvou mistech zanet v celisti, ale zubar s tim zatim nechce nic delat, protoze priznaky jsou "neprukazne".
A to, jak jsem porad resila, kam bychom se tak meli odstehovat? Zacala jsem meditovat a modlit se za to, aby mi vesmir dal nejaky naznak, nejlepe ve forme nabidky prace. Pokud se prihlasim na deset mist vsude mozne, ale vyjde z nich jen jedno, rekneme v Minnesote, tak to bude jako znameni, ze to mame zkusit tam.
No, odkud myslite, ze mi zavolali!? Z Rockfordu! Uplne jsem zapomnela, ze jsem tam zadala v jednom zarizeni o misto uz pred pul rokem. Sest mesicu nic - a najednou me tam desne chteji ![]()