Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Lamicka
14179 příspěvků moje polička 21. června 2020 21:52

MP Marge drz se 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 21. června 2020 22:02

Candance malinko do té problematiky (bohužel) vidím a pokud vím, tak hrozně záleží na tom, v jakém prostředí ti "nemocní" žijí. Nemocní jsem dala do uvozovek, protože když berou léky a žijí ve stabilním prostředí, nikdo vůbec nemusí vědět, že trpí nějakou nemocí a když to jde dobře, dokáží se časem i vrátit do normálního života včetně práce, péče o děti atd. Ty léky jsou v dnešní době opravdu na vysoké úrovni. Dokonce se doporučuje to říkat jenom rodině a těm úplně nejbližším, kvůli předsudkům.

Pokud je blízcí přesvědčují, že léky nepotřebují, tak to je bohužel jiná věc

Offline Garfie
28535 příspěvků moje polička 21. června 2020 22:10
Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 21. června 2020 22:17

Mohučanka to mi je jasne, ze u vetsiny neni poznat problem, pokud leky berou a to ze je neberou, ma mene ci vice zavazne dusledky

Online continuity
43028 příspěvků moje polička 21. června 2020 22:28

MP Marge držím palce. 

A taky bych řekla: jedno po druhém. Přijeď a pak se uvidí dal. 

Offline Tak Betty
6131 příspěvků moje polička 21. června 2020 23:14

MP Marge děvče, drž se

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 21. června 2020 23:15

MP Marge Ach jo, právě jsem jásala nad Bellinkou a teď čtu tohle . Je jasné, co je teď priorita. Cesta do Evropy je asi nezbytná ... Drž se .

Offline Tak Betty
6131 příspěvků moje polička 21. června 2020 23:19

MP Marge něco mi ušlo? Máš dva psy? JJeden je Čiko a druhý?

Edit no ja nechodím do zvireciho vlakna.

Offline Aranel
6600 příspěvků moje polička 21. června 2020 23:30
Offline Jimik
příspěvků moje polička 22. června 2020 02:06

MP Marge podpora

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 22. června 2020 05:01

Damy, moc vam vsem dekuju za podporu Je to fakt dobrej pocit, kdyz se z toho clovek muze aspon vypsat! Dneska se mnou nic neni - kudy chodim, tudy brecim. Jeste ze mam ty pejsky...

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 22. června 2020 05:03
Reakce na slniecko:

MP Marge veľmi držím palce. Otec má asi teraz prednosť, ostatné sa dorieši potom.

Na zápaly čeľuste mi veľmi pomáhajú vysokú dávky Ibalginu (alebo čohokoľvek s Ibuprofenom). Apropó, až na to neskôr bude čas, špecializuje sa na to nie zubár, ale čeľustný ortopéd.

A mávam to zo stresu, takže relaxačné cvičenia ak to zachytím včas, ktovie, či to nemôže byť teraz aj u teba tak.

​No, ja napsala zubar, ale myslela jsem celistniho ortopeda!

Ja stridam Ibalgin s oreganovym olejem - babsky recept, ale fakt to pomaha, uz mi to v minulosti pomohlo mockrat. Akorat si clovek musi dat pozor, aby si tim nespalil celou hubu.

A stres, no, ten tomu veru nepomaha

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 22. června 2020 05:09
Reakce na Dadoo:

Rockford nebrat! 

​Obavam se, ze mas pravdu

Nez u samba propukla ta recidiva naplno, tak jsme o tom mluvili a on se k tomu stavel velmi rozumne. Do Rockfordu se zpatky stehovat nechtel, ale rikal, ze kdybychom se usadili v nekterem z okolnich mestecek, tak by nikomu nerekl, ze tam je, a drzel by se od Rockfordu dal. Coz uz porusil.

Mne to mrzi, protoze ta prace by byla nesmirne zajimava a hlavne fakt dobre placena - nejlepsi nabidka, co jsem tady zatim mela. Dokonce si troufam rict, ze bych financne byla uplne za vodou!

Ale Rockford by nas znicil.

Pokud uz se tak nestalo...

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 22. června 2020 05:16
Reakce na barbucha:

MP Marge 

Držím palce! Holky maj pravdu, první asi bude potřeba návštěva tady, práci můžeš řešit až potom! Taky když na chvíli vypadneš a budeš mít od všeho odstup, líp si to všechno srovnáš.

A co sambo, chce se s tebou stěhovat kamkoliv a výběr nechá na tobě? To je zas výhoda, jinej by do všeho vrtal...

​Hele, sambo je v tomhle zlatej, on sice porad sni o tom Coloradu, ale jinak je se vsim svolnej a porad rika, ze se odstehuje kamkoliv, hlavne at je to daleko od Rockfordu - ovsem to bylo jeste v dobe, kdy mu to normalne myslelo. Ted se bojim, aby uz nebylo pozde

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 22. června 2020 05:21
Reakce na Candance:

MP Marge drzim palce. Ale mam ted hrozne nevhodny dotaz, nad kterym premyslim uz dlouho a odpovidat VUBEC nemusis. 

Nestava se casto, ze lide nemocni jako tvuj sambo prestanou z ruznych duvodu leky brat? Maji pocit, ze je nepotrebuji a podobne. Protoze ja ten pocit mam.

​Mohucanka uz, koukam, odpovedela; ja bych k tomu jeste dodala, ze u nekterych diagnoz je to riziko vyssi i bez vlivu priblblych rodinnych prislusniku - treba pacienti s bipolarni poruchou notoricky vysazuji leky, kdyz jsou v manicke fazi, pac v te euforii maji pocit, ze jsou uplne zdravi a svet je uzasnej!

U schizofreniku mam spis zkusenost, ze leky odmitaji kvuli vedlejsim priznakum, ale samozrejme to  taky neplati pro kazdeho. Sambo, jak ted upada do psychozy, uz taky vyrukoval s tim, ze leky nepotrebuje, protoze uz je mu mnohem lip

No jiste, ale diky tem lekum! 

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 22. června 2020 05:24
Reakce na Tak Betty:

MP Marge něco mi ušlo? Máš dva psy? JJeden je Čiko a druhý?

Edit no ja nechodím do zvireciho vlakna.

​Chico a Bella

Bellinky se chteli sousedi zbavit tim, ze ji vyhodili na parkoviste, ale nastesti se sambo zrovna vracel domu z prace. Hele, tady je:

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 22. června 2020 05:25

Pokud jsem nekomu zapomnela na neco odpovedet, tak se omlouvam. Dneska mi to uz vubec nemysli...

Offline Janulik03
20228 příspěvků moje polička 22. června 2020 06:56

MP Marge hele ja tedaneviem ako ste na tom teraz s partnerom, ale asi by som ten Rokford skusila. Potrebujes peniaze, potrebujes ist domov za otcom tak co uz. A partner myslim bud sa sklud ni alebo nie to uvidis casom. Ina praca sa da hladat aj tak. Tu nemusis riesit stahovanie zatial. 

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 22. června 2020 07:48

Janulik03 Kdyz on je Rockford pro samba vylozene nebezpecnej. 

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 22. června 2020 07:58

MP Marge myslím na tebe