Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 11:09
Reakce na nolita:

a přijde tchyně a řekne: no, ani šunku mi nenabídli!:DDDD

není to problém, je to malá otravná drobnost na kterou je potřeba myslet. naštěstí nám otevřeli u šaliny takovou malou večerku (jinak tady široko daleko menší obchod není), takže jsem v klidu:-) 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 11:11

no jo večerky... na ty jsem úplně zapomněla :-) to je taková poslední záchrana, když už by byla fakt nouze.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 11:13

a přijde tchyně a řekne: no, ani šunku mi nenabídli!:DDDD

není to problém, je to malá otravná drobnost na kterou je potřeba myslet. naštěstí nám otevřeli u šaliny takovou malou večerku (jinak tady široko daleko menší obchod není), takže jsem v klidu:-) 

tak slava,se to vyresilo.

My tu nemame ani vecerky.

49352 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 11:15
Reakce na Zarinya:

no, to máte blbý. tak to by se mohly u nás taky zrušit:P

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 11:17
49352 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 11:17
Reakce na :

všechno je jen o úhlu pohledu... blbý je, když někdo ten svůj prosadí povinně pro všechny:-)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 11:21
Reakce na :

smesny Vam to muze prijit.Jen to byla reakce na reakci,ze se ve svete od toho ustupuje.Tak jen pisu,ze ne vsude ve svete se od toho ustupuje a naopak to muze byt jeste horsi nez ctyri nebo pet dni v roce.

A nikde nepisu,ze by se to melo v cesku zavest jen,ze se to da prezit.

Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 11:36
Reakce na Friga:

OK, celé Velikonoce, to už může být dlouhé. Ale nevěřím, že by zavřeno/otevřeno ve svátek mělo v Česku nějaký zásadní vliv na přenarvané obchody. Jen se to o den posune. Před Vánoci a Velikonoci se vždycky všichni chovají, jako by začínala třicetiletá válka. 

Zatím těch pár svátečních dní, kdy má být zavřeno, jako naprosto žádnou újmu nepociťuju. Spíš bych přivítala, kdyby  to sjednotili na všechny svátky. Takhle v tom budu mít chaos a už se vidím, že za rok za dva, až na to nebudou dramaticky upozorňovat veškerá média, budu kvílet, že jsem si spletla 28.9. a 28.10.nebo tak něco.

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 11:46

Piekla som parížske rožky. Piekla- HAHAHA. Rožky sú chutovo výborné, na požiadanie posielam balíček. 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 11:48
Reakce na Janulik03:

Tak ty jsou!! Ale radši se vám nebudu moc smát, dneska večer mě čekají pařížské tyčinky (takové to ořechové cukroví se sněhovou polevou), se kterýma mám každej rok pravidelně nějakej problém...

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 11:54
Reakce na Karoleena:

Už nepošlem z nich nič, dcera s malým si dali so šlahačkou. Tak urobím ešte jeden pokus. 

Karoleena držím palce.

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 11:54
Reakce na Sweet Potato:

souhlasim. soucasnou podobu toho zakona nechapu - mam podezreni, ze ty svatky byly vybrany tak nejak aby se vlk nazral a koza zustala cela.

Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 12:08
Reakce na Janulik03:

Srolovat a distribuovat!

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 12:10
Reakce na Sweet Potato:

Do prčic, to som mohla veru zrolovat . Kým boli teplé, tak by to aj išlo. No, ak sa dalšia várka zas rozlezie po plechu, tak zrolujem. Alebo SA ZROLUJEM JA. 

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 12:17
Reakce na :

Ja ich robím pravidelne, ale teraz to nevyzeralo dobre už pri vytláčaní na plech. 

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 12:27
Reakce na :

Taky mě baví to neustálý srovnávání s jinými státy. Zajímavý, že vždycky jde o něco horšího, občany omezujícího - nikdy se nesrovnáváme s tím lepším (což takhle sociální výdobytky, pracovní podmínky třeba?).

Jak je to možné?   A co je nám vlastně do toho?

Mimochodem by mě zajímalo, když už tady slyším to mudrování jak hlady neumřeme... vskutku ne! ale kde mám například sehnat na 26.12. čerstvýho lososa? Tři dny ho v lednici nechat hnít nehodlám, a zmrazenej je hnusnej.

Dřív to nebyl problém, neb v takovým Tescu ho měli imrvére a dal se koupit hodinu před kýženým termínem. Ale vlastně... čerstvý potraviny jsou prej hrubě nezdravý, že jo. Žerte konzervy, bude vám líp!   

Offline jerry
11231 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 12:30
Reakce na barbucha:

Čerstvej losos je projevem buržoazní dekadence...jako by ti nestačily olejovky!