Vole ![]()
Stěžovací vlákno
nemas nekde pobliz rybarstvi? na mal provozovny se zakon nevztahuje:)
Tak jinak: zajdi do knihovny a půjč si Nový epochální výlet pana Broučka, tentokráte do XV. století - tam si jeden sloužící vymínil, že lososa bude k obědu dostávat maximálně 2x týdně. Bodejť by se cpal nejhojnější plevelnou rybou tehdejších řek![]()
A cestou z knihovny si kup třeba uzenou makrelu, když jsou ti olejovky málo...
pche, olejovky! mrkev a tuřín!:P
Jo, toho Broučka (i zmíněnou epizodu) si pamatuju, tenhle výlet jsem měla nejradši!
Uzenou makrelu... hm, jen aby mi ji uliční výbor nezabavil jako nadměrečnou! Myslím, že jedna olejovka na hlavu bude asi vhodnější. Otevřenou konzervu (se zbylými kousky) nechám samozřejmě pod dohledem notáře zapečetit a pokud budu mít štěstí a dostanu povolení, dorazíme ji na Silvestra.
Ať žije naše strana a vláda!
No ja som vedela, že mám držať klávesnicu. Teraz som tá čo žere konzervy no. Najradšej mám špagety s morcadelou či ako sa to píše a na to nastrúhaný eidam. Na raňajky si zvyknem dať paštéku s rožkom a na večeru si dám extra špeciál ristorante z mikrovlnky. Jo!!!
Mě baví taky to odkazování na křesťanský tradice - zrovna tady, v tom našem ateistickým dolíku ![]()
A to vsechno jeste tyden stary,kdyz nakupujete jednou tydne.![]()
Nic si z toho nedelejte,taky sem se dnes neudrzela ac se drzim od zari kdy to vzniklo a vsechno spatne.:-)
Zkratka je to hrozna tragedie,nic nenadelate.
Mě baví taky to odkazování na křesťanský tradice - zrovna tady, v tom našem ateistickým dolíku ![]()
mate pravdu, na krestanske tradice v Evrope se totiz zasadne odvolava, jen kdyz se to hodi (treba u tematu bezencu). jinak samoze zadny krestansky tradice nemame.
La Bottega v Platnerske ma otevreno a maji mnohem lepsi ryby nez je losos, nakup spojit se sklenickou prosecca a pohoda
V den sváteční nakupovati budeš!
No vidíš. A kdyby bylo otevřeno, mohlas' mít místo paštéky dvacet deka pochoutkáče! Z papíru, to chutná nejlíp.
![]()
To mě taky. Ale zdá se mi někdy, že snad žijem přímo ve Vatikánu:
Zakazuje ti snad někdo trávit třeba celý svátky na kolenou v chrámu páně? Postit se až do aleluja? Dyk nemusíš vzít do úst, nebo snad, ó hrůzo, vkročit do té jámy pekelné (obchodu, tfujtajksl) třeba až do novýho roku... místo přízemního pokrmu se živit modlitbou (nebo pránou)... a rozjímat o svých hříších (vhodně zrovna o obžerství).
To můžeš. Ale nakoupit si jít nemůžeš. Tak kde je ten ateismus a právo na vlastní světonázor?
La Bottega v Platnerske ma otevreno a maji mnohem lepsi ryby nez je losos, nakup spojit se sklenickou prosecca a pohoda
Jo jasně, já si tam dám skleničku... dvě... a mladej pán, kterej si poručil losůska k obědu, se ho dočká k večeři a kdoví jestli
Ale koukám že to jde objednat a vyzvednout kdykoliv, tak jako jedno z řešení by to šlo...
Jooo tak to je potreba si s mladym panem ujasnit...![]()
Aby snad radši ani nechodil? ![]()
Treba ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.