Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Paris
příspěvků moje polička 19. července 2020 22:44

slniecko cítím s tebou... snad už máte vybráno a zbytek dovolené proběhne v pohodě.

Oproti vám to je slabší odvar, ale jestli ti to pomůže... dcera je na táboře se svou sestřenicí.

- zahnisaný nehet na noze (dcera)

- ztracená rovnátka (dcera) - to mě teda hodně štve, protože před pár dny jí sundali fixní rovnátka a tyto musí kromě jídla nosit pořád, aby se zuby nepohnuly... tábor ještě nekončí, pak má být týden u ségry a pak naše dovolená (mmch na Slovensku a moc se těším... snad nám do té doby nezavřou hranice)... netuším, kdy se dostaneme na ortodoncii... abychom nemuseli začít vše znova

- naražené rameno (neteř)

- hádka mezi oběmi

- úžeh, bolest hlavy a teplota (dcera)

Zase je někam pošleme... jelita

Offline Tak Betty
6130 příspěvků moje polička 19. července 2020 23:23

Paris to mě pobavilo, ale soucitim.Snad rovnatka najde.

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 20. července 2020 08:31

Musím si ulevit, musím. Právě jsem vytvořila už druhý obrázkový návod, kde jsem u pole Jméno dávala popisku - zde napsat jméno z objednávky. Telefon - zde vyplnit telefonní číslo, Ulice - zde vyplnit pouze ulici, atd...

A nejhorší je, že ani to nepomůže, protože když si člověk nedokáže přečíst tu popisku ve formuláři (a ta aplikace je opravdu blbuvzdorná), tak těžko nastuduje návod.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. července 2020 09:47

Krati se dovolena....

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 20. července 2020 12:31

Máma si zlomila ruku. Co mě ale potěšilo, jak se o ni dcera vzorně postarala, i jako nepříliš zkušená řidička ji odvezla do a z nemocnice. Postarala se o sestru, podávala věcně informace, předjímala, plánovala. Prostě na velkou 1, mám z ní radost.

Offline Pinot Noir
29859 příspěvků moje polička 20. července 2020 12:49

Zřejmě jsem se otřela kočárkem o maliník, protože jsem měla v kočárové tašce takovou tu smradlavou ploštici. V té tašce jsem ovšem měla roušku a teď už hodinu sedím v čekárně u doktora s hadrem smrdutým po ploštici na ksichtu

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 20. července 2020 13:01

Pinot Noir Aaaaa, fuj! Mne se ta plostice, 1 kus, jednou nalepila ma okne na takovej ten lapac musek, a kdyz jsem se ji z toho snazila sundat, tak se citila ohrozena a strikla ten svuj obrannej puch. Z dvacetimetrove mistnosti jsem to intenzivne vetrala a prebijela urcite ctvrt hodin, neumim si predstavit to mit na rousce a na obliceji. Jsi hrdinka! Bych si radsi pres oblicej dala kapesnik

Offline Lamicka
14176 příspěvků moje polička 20. července 2020 13:26

Pinot Noir razorblade uz jsem tu psala o plosticovem hotylku? To jsem porad hledala, kde se na chalupe v kuchyni a obyvaku berou plostice, nejake hnizdo. Dva dny! Pak to rikam muzi, ze to neni normalni a z deti vylezlo, ze provozuji v knihovne hotel pro plostice a kazdy den ubytovavaji nove hosty.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 20. července 2020 13:35

Nevím, jestli je to na stížnost, ale dneska jsem se probudila strašně nas*aná. A cejtím ten vztek ještě teď, kdykoliv si na ten sen vzpomenu.

Jak se tu ty sny tuhle rozebíraly, tak bohužel jsem se nenakazila ve smyslu příjemných erotických zážitků, ale ve snu se mi zjevila naprosto signifikantní story s druhým ex (jak ty ex musím už číslovat, cítím se trochu prostopášně)

Po dlouhé době se v tom snu dal přemluvit k troše zábavy podle mýho gusta, šli jsme snad do kina a pak měla být nějaká hospoda s dobrým jídlem. Po cestě jsme míjeli drogérii. I zeptal se, zda něco doma nedochází. Řekla jsem, že mýdlo. Tak tam vlezl a vybral obrovské mýdlo, takové to glycerínové průhledné se zatavenýma sušenejma kytkama, ale byl to kvádr metr na metr, těžký jak prase.

A museli jsme ho napřed donýst do auta, kde prohlásil, že už je z toho mejdla hrozně utahanej a jedeme rovnou domů.

Byla jsem hrozně vzteklá, že se z toho večera zase vyvlíknul. A bylo to pro něj naprosto typické i ve skutečnosti, to koupil po cestě třeba mraženýho lososa a jelo se dom, jen aby nemusel absolvovat nějakou kulturu.

Hergot, pořád pěním. Blbý mejdlo

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 20. července 2020 13:38

Jennyfor Sorry, ale celkem mě to pobavilo  Tyhle jakože reálný sny jsou nejhorší!

Offline Miru
16761 příspěvků moje polička 20. července 2020 13:38

Jennyfor 

...takový mejdlo, to nas**e

(jinak - moc se mi líbí, jak píšeš, resp. na různé situace, ať už své či cizí se díváš různými úhly pohledu, jsi tolerantní a tak..., to každý nedokáže...

Moc Ti držím pěsti, ať jsi zase ve formě, se kterou jsi/budeš spokojená!.)

Offline Garfie
28530 příspěvků moje polička 20. července 2020 13:45

Lamicka To je roztomilý!!  Já jednou jako malá chtěla pořádat závody šneků, měla jsem takové super "krtečkovské" kalhoty se spoustou velkých kapes, tak jsem je naplnila a šla domů, závody byly v plánu druhý den...ehm, máma mě málem zabila!!!  Byli všude, po celém pokojíku a k tomu ty slizké cestičky.....

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 20. července 2020 13:47
Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 20. července 2020 13:57

Miru Dík Tak já už jsem stará páka a vím, že nic není černobílý.

Offline Lamicka
14176 příspěvků moje polička 20. července 2020 14:01
Offline moora
8668 příspěvků moje polička 20. července 2020 14:02

Jennyfor Takovej strasnej vztek jako ve snu, kdy se fakt vzteky zalykam a furt se to stupnuje, jsem v realu snad nikdy nemela

vlastne je to docela podobny tem balicim snum, kdy balis, balis, cas odjezdu se blizi, pak mine a ty furt balis a nejde s tim nic udelat

Offline Garfie
28530 příspěvků moje polička 20. července 2020 14:14

Jinak si teda musím postěžovat, že dnes se mi definitivně rozbily moje nejoblíbenější boty, o kterých jsme ještě na srazu mluvily s razorblade a které jsem za ně děkovala při každé příležitosti, tak dnes naposled. Vydechly pochopitelně naprosto nečekaně v centru města, takže jsem k autu musela dojít bosa....

A pak jsem vyzvedla děti přihlášené na týdenní intenzivní kurz angličtiny, aby se připravily na pobyt v mezinárodní škole. Jak se ukázalo, přihlášené jsou samy, takže jsme se domluvily na zkrácení výuky ze čtyř na tři hodiny-a milé děti se ty tři hodiny učily počítat do dvaceti, protože ta jemná éterická víla, co je učila si prý myslela, že jsou začátečníci (nic takového z mé strany nepadlo) a neměla nic jiného připravené!!! A pak si (česky) povídali o filmech....jako jedinou útěchou jsou nadšené děti, které se na zítřek moc těší, ale já jsem zralá na panáka a konfliktní situaci v jazykovce....

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 20. července 2020 14:15

moora Právě, ten vztek je takovej, až člověk v tom snu myslí, že vzteky pukne. 

A přitom ve skutečnosti moje "vztekání" vypadalo i v takovýhle situaci spíš tak, že jsem významně mlčela, házela ksichty a za chvíli to vyšumělo. Párkrát mě dostalo akorát to starší dítě v pubertě, to jsem použila i sprostá slova

Tak si asi to podvědomí něco kompenzuje, možná by ten nahromaděnej vztek chtěl ven. Doufám, že to neprdne někde na veřejnosti

A ježíš, balicí sny mi nepřipomínej, já tam mám vždycky takovou haldu igelitek, cpu to do nich hlava nehlava, ty krámy neubejvaj, spíš se teda někam asi stěhuju, ale nejsem schopná to všechno posbírat a pak se s tím pocitem zoufalství budím.

To by tady asi taky nějakej psychoanalytik vysvětlil. Asi bych tam ty krámy měla nechat, netahat si minulost s sebou a vykročit do novýho života jen s rukama v kapsách

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 20. července 2020 14:16

Garfie Venuji jim tichou vzpominku

Offline Garfie
28530 příspěvků moje polička 20. července 2020 14:20

razorblade Nechť je jim odpaďák lehký