A chybí mi Jiná Realita ,ja mám pro tu holku slabost.Snad je v pořádku.
Taky jsem si na ně vzpomněla. A ještě mě mrzí MP Marge , že tu není.
A chybí mi Jiná Realita ,ja mám pro tu holku slabost.Snad je v pořádku.
Taky jsem si na ně vzpomněla. A ještě mě mrzí MP Marge , že tu není.
brrr No uvidíme, až se to bude blížit :-) teď je to ještě takové vzdálené, že jo....
Pinot Noir tak byla rozjetá a ve stresu.
...ano, s tím souhlasím.
Ono, dívat se, číst to teď v klidu, s odstupem - jsou tam "nedostatky"...
Ale.
Podle mě je zásadní, že Alena v sobě sebrala nesmírné množství odvahy a po čtvrt století dokázala "holkám"/ženským, které ji x let svým chováním traumatizovaly
(ať už přímo jí, nebo jiné lidi a tím ji v podstatě stresovaly také),
říct, co si o nich myslí.
Ve vší úctě - podle toho, jak ty "dámy" popisuje, tam spíše, bohužel, vyhrává ten, kdo víc štěká než ten, kdo má opravdu úroveň či aristokratické(dobrá, stačilo by klidné asertivní) chování.
Ale chápu a věřím, že pro Alenu je to její velké vnitřní vítězství. A to se počítá.![]()
Miru Rozumím ti, ale takové vítězství by mne ani netěšilo. Neřekla jim nic moc k tomu, co ji traumatizovalo tenkrát. Neřekla nic, z čeho by se mohly ty dvě chytit za nos. Spíš se jim předvedla jako ta s nosem nahoru.
Miru stres chápu, člověk občas vyvalí, i co nechtěl. Ale pyšná bych na to nebyla.
...jo, i takhle se na to dá dívat.
Jak říkám, byl stres a ve stresu ne každý zvládá být suprtrupr korektní a na úrovni a věcný a s nadhledem a...
Já oceňuji, že prostě překonala strach, ostych a prostě se po x letech "ozvala"![]()
...njn... Každý je jiný.
Osobně mám vzor z těch bojových filmů
kdy mistr kungfu nebo jiného bojového umění si nechá těsně u obličeje nadávat do všeho možného od protivníka a ani to s ním nehne. Ale když ho ten protivník fyzicky napadne, jen odrazí - s maximálním klidem - útok.
Takže dělám(snažím se o to) to tak nějak podobně, útok odrážím, "jen když mi jde o život..."
Jinak odcházím...![]()
notna I paktofonika je někde ztracená. Ale pořád přemýšlím,jestli tohle není její byt (jediné vodítko jsou psi).
brrr Myslím, že ne, oni přece byli v podnájmu. A i ta kuchyň, co tady tehdy řešila, myslím vypadala jinak?
brrr To by byla dobrá švanda. Stěhování řešila. Styl by asi mohl být. Ale tihle psi dost frčej. To bude spíš jen náhoda.
Zina Mne to rozesmalo taky, na odlehlem fotbalovym hristi (na ktetym se hral i ten fotbal), s prasetem, pivem a vinem ze stanku jsme s kolegama z katedry zapijeli nedavno akademickej rok (cca 40 lidi, oficialni akce!!). No zabavila jsem se velmi moc
. Jestli mel nekdo teplaky uz nevim ![]()
999 Klubovna, pivo a kolena zní dobře. Ale ne v listopadu (nejlevnější nájemné), když se tam nedá zatopit a když je to jen z důvodu, že je to nejlevnější varianta. Navíc pokud si nenahlásíš koleno 2 týdny předem, máš smůlu.
Byla jsem naposledy před 5 lety a stačilo mi. Bylo tam nějaké pivo z Lidlu, hnusné, koleno jsem si zapomněla zavčas nahlásit, takže jsem byla hladová a zábava se smrskla na pomlouvání nepřítomných. Za chvíli už tam byla spousta ožralých a to mě fakt nebaví.
Sama žiju na vesnici, na různé místní akce chodíme a většinou to bývá super. Asi jsem zaujatá, ale srazy ze základky super fakt nejsou.
Pinot Noir Byla jsem vytočená, to je fakt a v tu chvíli mi bylo jedno, co říkám.
Kdykoli, když jsme se domlouvali na sraz, první bylo, aby to bylo pokud možno zdarma nebo aspoň co nejmíň bez ohledu na kvalitu. Přitom na vesnici je pěkná hospoda, provozují ji mladí manželé, on skvěle vaří, ona obsluhuje a peče výborné moučníky, za pronájem sálu nic nechtějí, jsou místní, ráda bych je podpořila. Ale dobré suroviny něco stojí, nikdy to nebude tak, jak když se to koupí v Lidlu.
Alena_In a to ja myslim, zes jim to rekla velmi dobre :))
Miru To nebylo žádné nesmírné množství odvahy.
To byl vztek, vytočila mě baba jedna. A i když na to pyšná nejsem, nelituju.
...tak to je dobře![]()
Alena_In no jo, už jiní nebudou. Ale víš, co si ty dvě z tvé řeči vyberou pro interpretaci ostatním, a kdo bude téma příštího srazu, že jo? ![]()
Pinot Noir ja myslim, ze by mi v tomhle pripade bylo uplne jedno, co by o mne kdo vykladal.
Garfie Sweet Potato On by asi někdo, kdo má víc zmáklé zvířecí vlákno poznal, že ti psi třeba nejsou ti správní. Já je moc neidentifikuju. ale pobavila mě představa, že by byli její a podle nich by byla odhalena.
Jeden by musel mít modrý oko ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.