Garfie To jsem ráda, že to vzaly :-). Super děti.
Stěžovací vlákno
Garfie jej, to je super. Držím palce, ať pozitivní přístup vydrží...
Garfie držím palce,ať si to sedne.
Včera jsem v obchoďáku potkala spolužačku ze základky s její matkou, která nás na naší vesnické základce učila na prvním stupni. Doteď z ní mám osypky a to jsem byla taková vzorná holčička (pro představu Vránová z My všichni školou povinní je slabý odvar).
Obě dvě se do mě pustily, proč nechodím na třídní srazy, které probíhají každoročně v listopadu v klubovně na vesnickém hřišti, koupí se nejlevnější pivo a někdo udělá kolena. Dress code jsou nejlépe tepláky, mikina a týden neumyté vlasy, protože večer už se stejně všichni někde válí. Do diskuse o tom, kdo, s kým a jak nemám čím přispět, protože jsem už 25 let pryč.
Napřed jsem se snažila to nějak zahrát do autu, ale když se do mě matka učitelka obula, že bych se měla stydět, takhle pohrdat spolužáky, něco ve mě bouchlo a patřičně hlasitě jsem jí vysvětlila, že jsou mi všichni spolužáci u pr...ele, co si o mě budou myslet oni i soudružka, je mi taky u zadečku a že nemám náladu pít patok, co mi nechutná a hlásit 14 dní předem, jestli budu mít hlad, aby na mě zbylo koleno. A jestli nemají jednou za rok na normální hospodu, tak to jsou chudáci, se kterýma nehodlám ztrácet čas. Hleděly na mě s otevřenou pusou a matka učitelka jen špitla, že jsem se teda hodně změnila. ![]()
Zato ona ne a vůbec se za ten výlev nestydím. To má za všechny ty roky, kdy deptala malé děti. Doteď nezapomenu, jak táhla k tabuli spolužáka na židličce a po cestě ho ukazovala jak cvičenou opici se slovy: "Podívejte se, děti, to jen nejhloupější kluk na světě." ![]()
...nandala jsi jim to výborně!![]()
![]()
![]()
(ano, lidé často, když člověk nedělá to, co oni chtějí, tak říkají, jak se změnil... No, v podstatě je to kompliment...)
Alena_In Tak ta Tvoje poslední věta mi zvedla tlak! Dobře jsi to babě jedný nandala!
711990 999 Sweet Potato continuity Mohučanka Díky moc za podporu. Fakt jsem se trochu bála s tím přijít, však víte...
Alena_In Já věřím, že chování tý učitelky bylo hrozný, my jsem některý měly taky takový, že si říkám, jak jsme to přežili. ALE ten popis akce mě rozesmál, už se tu tomu směju deset minut, protože jsem netušila, že podobný akce pořádají lidi, co jim je víc jak 17, nebo dejme tomu 20. Co nejlevnější pivo a ovar a tepláky dresscode, to zní fakt výborně, mě tam pozvat, tak se tam snad jdu přes veškerou averzi podívat, protože to bych chtěla na vlastní oči vidět (se obávám, že kdybysme měli sraz ze základ,y tak budou spolužačky distinguovaně 2 hodiny popíjet dvojku bílýho a bude to nebetyčná nuda!).
Alena_In Já bych to rozdělila na dvě části. Nejhloupější kluk na světě je strašný, učitelka je kráva. Ale klubovna, pivo a koleno mi přijde super, tepláky bohužel nemám :-).
999 tak ![]()
999 jo, ty vesnický akce s pivem v kelímku a opejkanejma klobásama bejvaj super! mně se takhle občas na chalupě poštěstí trefit se do akcičky jako hasičská soutěž, vítání léta, hod starostovou holinkou, stavění májky, neckyáda... a je to vždycky moc fajn! ![]()
možná pro někoho, kdo v tom vyrůstal, to třeba nemusí bejt dostatečně nóbl...
ale mně se ta komunita lidí, který se navzájem všichni znaj, hrozně líbí: hele, tamhle sedí Máňa - nepotřebuješ vajíčka? ![]()
Alena_In a já si teda myslím, že tím, že jsi celou třídu nazvala chudáky, se kterými nehodláš ztrácet čas, jsi ten výstup mírně řečeno shodila.
Garfie Pěkně tu první fázi děti zvládly, jen tak dál. ![]()
Pinot Noir tak byla rozjetá a ve stresu.
A chybí mi Jiná Realita ,ja mám pro tu holku slabost.Snad je v pořádku.
999 Jo, to jsi shrnula pěkně. ![]()
Alena_In a já si teda myslím, že tím, že jsi celou třídu nazvala chudáky, se kterými nehodláš ztrácet čas, jsi ten výstup mírně řečeno shodila.
Přesně, úroveň úplně stejná jako ty dvě.
Kolrna nejím, v pivu jsem vybíravá, ale na sraz bych šla. Mně je naopak sympatické, když se sraz udělá tak, aby si ho mohl dovolit l každý.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články