Tak mama zacina na konci srpna s chemoterapii, mela chycenou i uzlinu. Dalsi pekny pulrok ( minimalne ) pred nami.
Stěžovací vlákno
Emerald tak at to pomuze!
Sweet Potato viem, že som to napísala veľmi zovšeobecňuju, ale mám príliš veľa čerstvých skúseností s nedostatočnou informovanostou zo strany lekárov
Emerald Držím pěsti! ![]()
Emerald at mama snasi lecbu co nejlepe a s uspechem. Ji i vam hodne sil
.
Emerald přeju, ať snáší léčbu co nejlíp
Kokoska Pockej na 110 na d1? Ne, ze ne? Zrovna vybiram cestu a jako jedna lepsi nez druha!
Toto ani neviem, či je do sťažovacieho vlákna, ale vlákno "bizár týždňa" tu nemáme.
To je tak človek s deťmi na dovolenke v horách a len tak mimochodom zistí, že sa ho zatiaľ snaží niekto bez jeho vedomia adoptovať
...
Tebe chce někdo adoptovat? Teda bezpochyby by byl každý šťastný, kdybys byla jeho dcera, ale jako cože? ![]()
slniecko že by se vám na pokoj vtírala nějaká opuštěná kočička? ![]()
![]()
Emerald Znáš názvy těch látek, co dostane? Já měla ty nejbrutalnejsi a byl to pro mě očistec.
slniecko
Tebe chce někdo adoptovat? Teda bezpochyby by byl každý šťastný, kdybys byla jeho dcera, ale jako cože?
No
.
SunEclipse kiežby...
Dalia Neznam a ani asi nechci, byla bych jeste nervoznejsi. Nevim, jestli to je ted obvykla praxe, ale bude mit port, jeden den ji to budou davat ambulantne, pak u sebe bude mit dva dny lahev. No uvidime... co me ale zaujalo, ze ji doktorka rikala, ze po tehle chemo by ji nemely slezt vlasy. Tak nevim, jestli ji jen neutesovala. Ale je fakt, ze partnerovi taky nevypadaly.
Emerald Taky mám port, ale mně ho dávali na operačním sále a byla jsem noc v nemocnici. A jsem moc ráda, že ho mám. Slouží k odběru krve i k infuzim a transfuzi, to vše do mě mockrát přes port nalili. Je to prý zavedeno až k pravé srdeční komoře. Usnadňuje aplikaci, je to pohodlné.
Po mém chemu šlo dolů všechno - vlasy, řasy, obočí a všechny chlupy na těle. Byla jsem jako oloupana brambora.
Dalia ten mamin partner ma taky port, takze uz vime, jak to chodi ( aspon teoreticky ), poprve taky prisla o uplne vsechno, tezko rict, jak to bude ted... uz teda planuje, jak zas oprasi paruku... fakt me nenapadlo, ze rana prijde zase z tehle strany
Karja ne, přes Kolín a Čáslav
Emerald myslím, že ty "koktejly" už teď umí namíchat o dost líp a na míru, ale i tak je to pro tělo zátěž, o tom žádná.
Emerald docitam az teraz a teda
drzim mamicke moc moc palce nech to znesie pokial mozno co najlepsie a hlavne nech to zaberie. Je to narocne ako pre nu tak pre vas. Drzte sa ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články