V těhotnským jede vyhoření, tak já si odložím tady, i když ten táta je taky takový velký dítě.
Nějak už to na mne fakt padá. Dokud je hnusně, tak to nějak dávám, mám pocit, že mi nic neuteče, ale když je chvíli hezky, tak mám pocit fakt hrozný izolace, že mi život utíká, že nemůžu ani na to blbý kafe, natož třeba hospoda nebo kino a jen sedím celý dny, večery a víkendy doma. Dovolenou jsem už dávno vzdala.
A ještě jsem pak na tátu naštvaná, připadá mi, že mi to snad dělá schválně, včera jsem ho nutila, ať mi ukáže, že to fakt neumí píchnout. Schválně se dívá stranou, pohvizduje si, poklepává rukou do rytmu, směje se tomu a to blbý pero do tý ruky nevezme a nevezme. A přitom, než jsem šla do nemocnice, zvládal to s přehledem.
Nechci mu křivdit, třeba se mu v tý hlavě něco posunulo a fakt to nedá, nebo už mu zeslábly prsty, já prostě nevím. Ale objednat si na internetu kdejakou kravinu, kterou pak musím odklánět přes PPL zpátky, to zvládá.
Dneska jsem zase zjišťovala, zda by neexistovala služba, která by ho v podvečer píchla. A je to hlava XXII.
Pečovatelky si objednat a zaplatit můžu, ale nesmí dát tu injekci.
Na injekci jsou agentury, ale každá spolupracuje se svými lékaři a když tam už chodí jedna sestra v poledne, tak ta večerní by musela být ze stejné agentury. Ale tahle naše agentura nedává injekce po třetí odpolední. Musela bych najít novou agenturu, která by zajistila obě ty injekce svými sestrami, ale zase není jisté, že by jim spolupráci s naši PL uhradila pojišťovna, musela bych mít potvrzenou úhradu o revizního lékaře té pojišťovny a vyřízení prý nejméně dva měsíce.
A pak jsem našla soukromou firmu, co posílá sestry, ale tam je započatá hodina za 400,-, smlouva musí být minimálně předem na měsíc a každý pracovní den, tak by mě těch 20 vteřinových bodnutí stálo 8000,- měsíčně
Já už jsem nějak v koncích. Přijede mi kamarádka z Anglie, těší se, jak procouráme Prahu a já jí řeknu fajn, ale jen co stihnem mezi dvěma injekcema.
děkuji za možnost odloženi.