Jennyfor to zni skvele
Stěžovací vlákno
Jennyfor hrozně moc ti držím palce, aby to vyšlo. ![]()
Jennyfor To zni moc dobre, at to vse klapne..!
Jennyfor To vypadá fajn. Ony ty možnosti existují, ale dozvědět se o nich dá občas fakt námahu... Tak držím palec, ať si to sedne!
Jennyfor vyhliadky výborné, tak držím palce
Neviem ako je to v Čechách, ale takýto prístup lekára - neinformovat o možnostiach- na Slovensku by ma vôbec neprekvapil ![]()
letfenixa On ten lékař všechny ty domácí služby taky nemusí znát.
Pomalu začínám chápat stížnosti Jiné Reality na silniční provoz. Nevím, jestli je to náhoda nebo fakt krajová zvláštnost, ale jako zlatá Praha! Včera mě málem rozmázl kamion.
dzizisketa na silnicich je to des a je to porad horsi. Nikdy by me nenapadlo, ze si budu rikat za volantem zlata Praha. Kamiony pripojujici se stylem jsem vetsi, tak jedu, predjizdeni ridicu bez ohledu na ostatni...
Lamicka jojo ted jsem opravdu byla vdecna za kameru.
dzizisketa já to Jiná Realita věřila. Když jedeme k našim, nejvíc o život je posledních 50 kilometrů, kdy se cesty zužují, přibývá vraků na kolech a lidí, kteří neumějí řídit a současně se řítí jako dobytek ![]()
Pinot Noir pripadne kamionu nalozenych drevem na tech uzkych cestach, to je parada...
dzizisketa ja jsem za volantem stravila hodne casu v uplynulych dvou letech a povazuju za zazrak, ze jsem jeste ziva. Jako ja nejsem za volantem svata, sle jak se chovali nekteri ridici.
Kdybych vozila kameru, to by bylo zazitku. Treba kdyz vjizdim z pripojovaciho pruhu a kamion za mnou ma pocit, ze asi jedu moc pomalu a zacne me predjizdet a blokovat me v tom pripojnym pruhu. Kdybych si ho nevsimla ve zpetnym zrcatku, byla bych na kousky...![]()
dzizisketa mě poprvé v životě vybrzdilii na dálnici nejaci dva mladíci. Dost nepříjemný, takovým fakt nepřeju nic dobrého ![]()
A ještě si stěžuju, že tu střevní chřipku chytla i pětiletá dcera. Teď tu leží s horečkou a nás to asi teda taky čeká. A navíc si v úterý o schody rozsekla bradu ![]()
Mam rymu
Candance apage satane!!!
razorblade rasaNori Pinot Noir a muj muz navic jezdi casto D1. Pokazdy mam nervy, ze se tam neco semele.
Mulen kup všem enterol
continuity mám, koupila jsem hned v pondělí! ![]()
Provoz desnej a navic vsude opravy a objizdky. Na 110 km z Prahy k nam na venkov troje frezovani, projizdi se na semafor, oprava mostu na obchvatu u Caslavi uz asi druhym rokem, takze se poskakuje pres mesto. Jeden usek totalne uzavreny, objizdky v havarijnim stavu. Fakt desny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články