Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 24. července 2020 06:28

Všem, které bojují s nějakou nemocí, přeju hodně sil, Emerald obzvlášť. Máma má jen nekomplikovaně zlomenou ruku a úplně to stačí. Budu s ní týden sama, autem nejezdím, tak musím nakoupit a doufám, že to nějak zvládneme. Včera jsem ji sprchovala, už nám to docela šlo, říkala, že ji to moc nebolí a v noci přišla, celá nešťastná, že ji to moc bolí a neví, co s tím. Dneska jde na kontrolu, tak ji snad doktor uklidní.

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 24. července 2020 07:13

Emerald přeji hodně sil všem

Offline continuity
43013 příspěvků moje polička 24. července 2020 07:17

Emerald ach jo, držím palce.

Offline Lamicka
14176 příspěvků moje polička 24. července 2020 07:23

Emerald Drzte se a at to maminka zvlada co nejlepe.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 24. července 2020 07:30

Emerald Určitě to pomůže. Myslím na vás.

Offline letfenixa
10866 příspěvků moje polička 24. července 2020 07:57

Emerald držím vám palce

Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 24. července 2020 08:43

Tento zpusob leta zda se mi ponekud na...Jako 17 stupnu, vazne? Ted to tady ma takovy vtipny podzimni raz... 

Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 24. července 2020 08:45

Emerald ach jo ted to ctu. Moc drzim palce at to v mezich moznosti zvladne co nejlepe... 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 24. července 2020 09:35

Emerald Dezim mamince palce, i kdyz to nebude mit jednoduchy.

Offline Pinot Noir
29859 příspěvků moje polička 24. července 2020 09:44

rasaNori a kolik by mělo být před desátou stupňů? Tady je krásných 19 + slunce, takže pocitově už příjemné teplo.

Offline Pinot Noir
29859 příspěvků moje polička 24. července 2020 09:47

Emerald To je mi líto, na vás se to teda valí :( Držím mamince palce, a tobě taky.

Offline Lamicka
14176 příspěvků moje polička 24. července 2020 09:49

Pinot Noir za me klidne 25

Vim, vim, ze 2 posledni roky nebylo normalni leto, sucho, nedostatek vody, ale mne to strasne vyhovovalo. Konecne jsem mela zasobu slunicka na zimu. Letos je to des. Neustale zima, na dovolene jsme meli 15 stupnu. Rikala jsem si, ze letos budeme doma, uzijeme si leto tady, misto toho jsem vecne nabalena, koupala jsem se jednou, letni saty jsem mela parkrat a dost ted lituju, ze jsme se nerozhodli jet k mori. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. července 2020 09:53

Lamicka no ale zrovna tenhle týden je krásně letní. Koupat by se dalo, ale zároveň není na umření. Já se teda bohužel ještě nekoupala, v červnu jsme měli dovolenou v Třeboni a to úplně teplo nebylo. Teď se chystáme do hor, tam asi nebude kde.

Offline Pinot Noir
29859 příspěvků moje polička 24. července 2020 09:55

Lamicka já si připadám jak spadlá z Marsu. Vždyť je pořád teplo, posledních pár dní už fakt vedro, včera jsem musela zalívat rajčata ráno i večer, protože už vadla, vždycky zaprší a hned je zas teplo. Nepamatuju si, kdy naposledy jsem potřebovala něco na triko, nebo kdy se nedalo jít v sandálech a kraťasech. Připadám si, jako bych žila na jiné planetě. Chápu, že termoregulaci má každý jinou, ale mluvit o nabalení, zimě, podzimu?

Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 24. července 2020 10:04

Pinot Noir to vis, my ostravska vyspa:D ne tady sice sviti slunko ale je tak zimno divne. Fakt na mikinu. A to chodim venku jen v birkenech posledni dva mesice, zimomriva moc nejsem... 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. července 2020 10:15

Pinot Noir nejsi spadlá z Marsu. Když nepočítám ten minulý týden, kdy byla občas zima i na bundu, tak je příjemně. 

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 24. července 2020 10:21

Pinot Noir taky nechapu a beru, ze je to subjektivní, ale že by letos nebylo počasí na letní šaty a další stížnosti?? 

Nedávno si tady někdo stěžoval na chladný víkend na Lipně, ten samý, kdy my jsme tam strávili úžasný den s paddleboardy

Offline Lamicka
14176 příspěvků moje polička 24. července 2020 10:32

Pinot Noir Evaeva Tulipe mam termoregulaci dobrou  jenze dost cestujeme a od kvetna jsme vychytali vsude zimu takze kdyz jsme byli v Krusnych horach, tak jsme meli 1 den nad 20 a divali se na webcam, jak na chalupe a u nasich ve strednich Cechach je 25- 30 stupnu. Pak jsme byli na chalupe a v Praze hic, tam chladno a dest, jeden den se udelalo na kratasy. Tak me to stve, jsem z toho mrzuta. Ted zazivam prvni hezci dny.

Teda pobavilo me, ze mi napisete, ze mam spatnou termoregulaci, kdyz to na krasasy prece je. No jak kde...

Offline Pinot Noir
29859 příspěvků moje polička 24. července 2020 10:34

rasaNori u vás je určitě hůř. Mým rodičům už na zahradě shnilo úplně všechno, včetně brambor v zemi. Od té doby, co se jim tam prohnala ta velká voda, pořád prší. Potok se sice nevylije, ale je pořád mokro, i v den, kdy je fakt vedro, tak se nedá sednout na trávu, hned je mokrý zadek. 

Offline Pinot Noir
29859 příspěvků moje polička 24. července 2020 10:40

Lamicka no tak to je prostě smůla při výběru destinací, no