Jennyfor Vždycky jsem si myslela, že vím o životě dost a vím prdlajs. Otevíráš mi spoustu scénářů o budoucnosti. Myslím má tebe a držím palce.
Stěžovací vlákno
Zina ach jo, to je taky příběh, ![]()
a máš naprostou pravdu, že ta změna osobnosti mne drtí mnohem víc, než všechno ostatní, zvlášť když duševně nechátral postupně, abych tomu přivykla, ale stalo se to prakticky ze dne na den.
Jak jsem byla zvyklá si s ním denně povídat, zvlášť po tom, co umřela maminka, jsme si spolu zbyli a ty večery jsme probírali mnohé, od filozofie, náboženství, přes etiku a smysl žití, po ty technický novinky, tak teď, když vidím, co z člověka "zůstane", tak je to hrozně těžký.
A to si ještě říkám, že je dobře, že tohle už máma nezažila, ta k němu taky celý život vzhlížela a takováhle proměna by jí zabila.
continuity asi nechápu otázku...
Tchan v noci usnul za volantem, a orval nam tranzita od cumaku po kufr o svodidla. Nastesti se mu nic nestalo. A tchyne si o vikendu v laznich vyhodila kycel z kloubu, takze vyfasovala berle. Nasi jsou pro zmenu v Recku, a bracha nas porad zasobuje jak to vypada na valku s tureckem
Rok 2020 bych mozna vyradila, co vy na to?
Díky všem, i těm mnou nezmíněným, za milá slova a podporu, moc mi pomohlo to sem napsat, ono se o takových věcech nedá s nikým moc mluvit, tak se s tím člověk musí nějak rvát sám, tak fakt dík za tuhle virtuální partu ![]()
A už to trochu odlehčíme. Sázejte sem taky někdo nějaký stižnosti, ať to tu netapetuju sama. Já sem pak napíšu, když se něco povede a život bude veselejší.
rasaNori Teda uf ![]()
a rok 2020 bych škrtla kompletně celý, založíme občanskou iniciativu a petici, myslím, že máme slušnou šanci i na akci s mezinárodním přesahem
Tak ja bych si postezovala, ze jsem furt jeste nevidela kometu
rasaNori My tenhle rok rozhodne nemame dobrej a jeste nekonci. Trochu se bojim, co jeste prijde a taky trochu doufam, ze jsme si to uz vybrali.
Ja bych si i postezovala ale proti Jennyfor je to nic. Spis jen 100x nic umorilo osla, celkova nespokojenost se sebou a svym zivotem. Pritom mi nic nechybi. Jsem unavena.
Moji prarodiče taky různě klempírujou, ale je mi jasný, že dokud se jejich mysl drží na úrovni občasnýho spletení jména, opakování stejných historek nebo neporozumění z nedoslýchavosti, je všechno zlaté.
Tak ja sem dam stiznost na jednoho srace, jak se tu nedavno takovi probirali. Me kamaradce oznamil partner, ze mel milenku, ale ze to uz skoncilo, ale ze zjistil, ze neni stastny, vztah ho nenaplnuje a chce se rozejit (20 let spolu, 2 male deti) par hodin potom, co se dozvedela, ze ji umrela babicka. Chapete to? ![]()
Candance Jen si postěžuj. Míra osobní nepohody je naprosto relativní a i já dřív myslela, že některý situace nepřežiju a teď se mi to zdá malicherný, leč to tomu, jak jsem to prožívala, nikterak neubírá na významu, protože to bylo tehdy a za tehdejších podmínek.
A naopak, ačkoliv tu už několikátý týden dávkuju svůj fucking life, tak i teď jsou chvíle, kdy se cítím celkem spokojeně, někdy i, nebojím se to vyslovit, šťastně.
Takže není žádná stupnice, co je horší a co míň strašný, ale vždycky je to o tom, jak to cítí ten, co se mu to děje.
A taková ta celková nespokojenost se svým životem je taky strašná mrcha, drtí to po kouskách a každodenně, zvlášť, když je někdo odkládač a není schopen to nějak řešit - jako např. já.
Lamicka Jo, to oni tak nějak uměj, zapíchnout kudlu a ještě s ní v ráně otočit.
Tak já věřim na tu karmu, ale někdy je sakra pomalá
Jennyfor ja bych to i resila ale ted se to tak mele a kdybych nejak zacala bojovat ovlivnilo by to moc lidi okolo, kteri momentalne na zmenu nemaji a ja jim to nechci udelat
Candance no, jak by to bylo jednoduchý, kdybysme si to my lidi nekomplikovali těma vztahama, odpovědností za druhé, morálkou a tak. Hezky pěkně chci něco udělat, tak jdu a neohlížím se vpravo vlevo.
Někdo to teda umí a zůstává za ním potopa a rozvrácený rodiny a zničený životy.
My ostatní se v tom holt musíme plácat.
moora ona je ještě k vidění? Myslela jsem, že jsem ji nadobro prošvihla :)
moora ja dokonce kvůli ní vyrazila na hvězdárnu a nic. Jinak mi tam milý chlápek sdelil, že to oproti ten devadesatkovym není žádná sláva, ocas je viditelný jenom sporadicky.
Jak je nás severním obzorem, slunce zapadá pozdě, navíc Praha svítí nejsou až tak příznivé podmínky. Teď jedeme do přírody, tak třeba jedna noc bude jasná a povede se nám vyběhnout někam na kopec.
Lamicka Candance jj, taky se cítím docela vyřízena. Nejraději bych poslední dny se vším mrskla a ať si vsichni poradí jak umí. Ale nechci no.
Vlastně to není nic neřešitelného, ale 100x nic.... když mě včera viděl chlap, tak celý večer řešil, co s tím. Alespoň ten funguje, když už nic jiného, ale taky má už toho plně kecky. V práci je zadrenej a taky nevidí světlo na konci tunelu. A když vidím hodiny, ve kterých mi posílají maily kolegové a obchodní partneři, tak to jinde není lepší. Pak mám v kanclu kousek, který si v půl páté zbali fidlatka a je ještě ukrivdenej, že chci po něm práci.
A to jsem měla měsíc děti pryč z domu, teď už budou s námi do konce prazdnin, tak jsem zvědavá.
moora Viděla jsem ve středu, ale fakt ne pouhým okem. I v tom dalekohledu jsem se musela hodně soustředit, abych viděla ohon. A to bylo zcela mimo civilizaci a světelný smog. Za ponocování do dvou do rána to asi úplně nestálo, no.
Jennyfor drž se ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje