no ja jsem na pul uvazku zamestnanec v mensi soukrome firme a k tomu paralelne osvc, ziju sama a zivim se taky sama uz od studii na vs. takze vas muzu ujistit, ze na me vase uvaha fakt neplati.
mimochodem dobroser je dost hnusny slovo.
no ja jsem na pul uvazku zamestnanec v mensi soukrome firme a k tomu paralelne osvc, ziju sama a zivim se taky sama uz od studii na vs. takze vas muzu ujistit, ze na me vase uvaha fakt neplati.
ja bych treba pozadovala, aby stat nejak narovnal ty blbe dovolene. nepretrziti musi odpracovat cely fond pracovni doby kazdy mesic, uplne jedno kolik svatku na ten mesic padlo.
ale stat se ted sere do homeofficu a to se mi hrube nelibi
No tak ze se utahuji srouby je pravda. Ale zakaz koureni toho opravdu neni dukazem. Vetsi problem jsou Babis, Zeman, propusteny Rath. A ti jsou jaksi voleni tou vetsinou, ktere vy tu chcete nechat volne pole pusobnosti. Plno regulace je zlo, ale nektere povazuju za zaklad - ja nemam cas uplne vsechno kontrolovat a overovat, u par veci bych se rada mohla spolehnout na nejaka pravidla.
Ja tedy Jinou Realitu respektuji, na svuj nazor ma narok, ale ona tu casto prezentuje radikalni nazory, kde by zavirala kde koho, sve negativni zkusenosti s ruznymi profesemi pouziva k nebetycne generalizaci a celkove na mne pusobi ty nazory tak strasne tunelove. Negativismus ale pro mne proste neni prednost a rozhodne to neni ukazka schopnosti predvidat zkazu.
to se mi nelibi taky, byt me se to netyka, muze by mohlo a kolegu tez
s tim fondem nevim no - byvaly nepretrzitou mel a priblem jsem nepozorovala
to je ted od ledna. doted to bylo jenom tak, ze se svatek, na ktery nepadla sichta nepocital do fondu pracovni doby a ten, na ktery padla se musel odpracovat, jinak se taky nepocital.
amen
Asi mě špatně chápeš. Já nehlasuji pro kouření v restaracích, také by mi kouření u jídla vadilo a do takové restaurace raději nejdu. Reagovala jsem na možnost volby, ve smyslu, proč majitel nemůže sám rozhodnout, bude-li jeho putyka pro kuřáky, nebo nekuřácká. Pokud by byla kuřácká a on by zjistil, že mu více méně zeje prázdnotou, sám by asi rychle změnil obchodní strategii. Restaurací je dost a tady se řeší, že kuřácká restaurace obtěžuje nekuřáky. To chápu, ale tak tam prostě nelezu a chodím do jiné.
Já jsem tedy žádnou extra vlnu odporu nezaznamenala. Asi máš jiné zdroje. To jsem četla výživnější diskuze ohledně EET.
"TO" slovo je náhodou velice výstižné :-D.
mně moc výstižné nepřijde, stejně jako jsem tuhle přemýšlela, kdy se z pravdy a lásky stala nadávka
někde na výběr ale není, v Praze jo, ale stačí vyjet někam kousek za Prahu a najít hospodu, kde by se v době oběda nekouřilo, je skoro nemožné (mají třeba i místnost, kde se nekouří, ale která je oddělená jen symbolicky)
Podle mě je normální nekouřit, to by mělo bejt nastavený defaultně, na naopak.
To je možné, zaměřila jsem se na Prahu, neb tam navštěvuji restaurace nejčastěji a pokud vyjedeme někam na vodu, kolo atp., většina restaurací stejně nestojí za nic, takže to, že se tam někdy i kouří je už jen další drobné negativum. A co tak zcela zakázat výrobu cigaret? A ještě bych zakázala kořalku, ta také nikomu neprospívá.
mně moc výstižné nepřijde, stejně jako jsem tuhle přemýšlela, kdy se z pravdy a lásky stala nadávka
Jo, tak to mne uz taky nejakou dobu vrta hlavou.
No tak ze se utahuji srouby je pravda. Ale zakaz koureni toho opravdu neni dukazem. Vetsi problem jsou Babis, Zeman, propusteny Rath. A ti jsou jaksi voleni tou vetsinou, ktere vy tu chcete nechat volne pole pusobnosti. Plno regulace je zlo, ale nektere povazuju za zaklad - ja nemam cas uplne vsechno kontrolovat a overovat, u par veci bych se rada mohla spolehnout na nejaka pravidla.
Ja tedy Jinou Realitu respektuji, na svuj nazor ma narok, ale ona tu casto prezentuje radikalni nazory, kde by zavirala kde koho, sve negativni zkusenosti s ruznymi profesemi pouziva k nebetycne generalizaci a celkove na mne pusobi ty nazory tak strasne tunelove. Negativismus ale pro mne proste neni prednost a rozhodne to neni ukazka schopnosti predvidat zkazu.
(a nejen k tomuto prispevku)
To slovo prý vzniklo jako reakce na "zlojedy", na rozdíl od nich se ujalo. Ač mívám slovní hrátky moc ráda, z tohohle slova se mi navaluje.
Uz nejsem zvykla pit... boli me hlava a celou noc jsem nespala. A nemam pocit, ze bych toho vypila kvantum...
Sťažujem sa na samú seba. Mojej malej pubertiačke sa strašne ťažko zháňajú darčeky - knihy, ktoré ju zaujímajú má dávno prečítané a len netrpezlivo očakáva, kým vyjdú ďalšie diely, oblečenie ju ktovieako nezaujíma, navyše má všetko čo potrebuje a na nejaké krávovinky dostanem odpoveď ako "no je to síce cute mami, ale prosím ťa kam by som to nosila" a "značkové nosia len trapoši", šminky nepoužíva (a to ich má už plný šuflík), hrá volejbal, ale veci na to má - tenisky dokonca dvoje - a to tie drahšie ani nepoužíva, lebo "škoda drať na tréning". Ako keby som nebola pri pôrode, tak by som sa obávala, že mi ju snáď vymenili.
No a keď som konečne našla aspoň pár drobností v mangashope, ktoré by sa jej páčili, no nezabudla som to zaplatiť? Som zvyknutá rovno platiť kartou, alebo brať na dobierku a keď tu chceli platbu prevodom, tak mi to úplne ušlo. A teraz je už neskoro.
Tak som fakt zvedavá, čo do pozajtra vymyslím. Aspoň ten šijací stroj som dostala.
a já si stěžuju, že nemám pořád (ani vymyšlený!) dárek pro maminku:-( mohla bych teda napsat podobnou litanii. a furt nevim a čas se krátí a už se mi o tom dokonce v noci zdálo - že je poledne na štědrý den, a já nemám dárek, noční můra děsná:-))
No, súcitím....moja mama si našťastie tento rok vypýtala, ale inak riešim vždy podobnú dilemu...a otca som už pomaly vzdávala, ale teraz ma milo prekvapil na meniny - v mojom mene prispel na jednu charitu, takže ma okamžite napadla iná, ktorá by sa mu asi páčila, tak to idem spraviť takto. Predtým by ma nenapadlo, že si také veci cení.
Jo a mamu sme v posledných rokoch riešili predplatným kvalitného týždenníka.
Mojí mamince udělám největší radost, když ji vezmu někam do divadla nebo na koncert nebo do kina. Teď jsem jí koupila lístky na koncert filharmonie- vybírám tedy líbivější kusy. Co poukaz na masáž nebo na kosmetiku? To můžeš koupit na poslední chvíli přes net. Nebo nějakou "lepší " kosmetiku nebo parfém? Knížku? Koupila jsem také mamince- Faktor Churchill. Skvělá kniha skvěle napsaná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.