Renusatko Ja si kafe pred odpolednim spankem davam a je to super.A taky jedno po veceri.
jinak s tou unavou se to zacina zlepsovat, nechci to zakriknout...
Stěžovací vlákno
A taky je supr jít brzy ráno běhat, dát si něco pořádně náročného a pak doma po obědě zalízt na gauč pod deku a spát.
Jsem ve fázi před obědem...![]()
Catherinne to miluju! Brzo rano vyrazit behat a pak se zase valet!
Tak to dcerino zvraceni nervy nebyly. Nebo jsem nervozni taky.
Candance Aspoň víš, na čem jste.
Známých dítě zvracelo, bolelo bříško - to budou nervy před nástupem na SŠ a intr. No a vypadá to nakonec na ledvinové kameny.
Sweet Potato krize me boli uz delsi dobu.
Renusatko ono asi záleží i na typu práce. Spím teď asi polovinu času než před dětmi, ale přes den neusínám. Jsem pořád v pohybu, pořád mluvím, pořád něco fyzicky dělám. Ale když máš zaměstnání, kde devět hodin sedíš na zadku, zíráš na jedno místo a klikáš jedním prstem, jako jsem měla já, tak u toho se únava nedá překonat, byť by byl člověk hyperaktivní jak chtěl.
Candance nejaka střevní viróza? Tlapkam, ale to přejde za pár dní. Do školy bych stejne nic nehlásila, pokud už bude v pořádku.
p.s.: ledviny jsou mnohem výš než kříže, až pod rebry.
nonemy potlapkavam
Candance děkuji
Ještě dodám, že já vlastně ani nevím, proč to dělá. Já už si fakt myslím, že mi chce jen ublížit, že se potřebuje s někým pohádat a na někom si vylít svoje depky.
Pinot Noir To určitě ano. Taky vím určitě, že takovou práci bych v žádném případě nemohla dělat
, protože ten pohyb a "pořád se něco děje" potřebuju. V práci i v životě.
nonemy Potřebuje se vyventilovat na někom, o kom ví, že si to může dovolit.
Sweet Potato Taky si to myslím, protože bráchovi to nedělá, k tomu si to nedovolí.
Tlapkam,u nás se v rodině manipuluje široce, dělá to máma i ségra a každá jinak. jestli muzu dat řadu, vůbec neres, proč to dělá. Pravděpodobně to nevi ani ona sama. Asi jenom 20% manipulátorů si uvědomuje, že jinými lidmi manipuluje a ani ti často neví proč.
Existují na obranné techniky,dokonce takove, že si ani nepokazis vztah s ni, ale byla jsem jen na školení a takto narychlo nic tozumneho nedohledam. Co určitě může trochu pomoct, tak na výčitky se dotazovat proč si to myslí ( nediskutovat o tom, jenom se dokola ptát v různých verzich proc). Pokud se po tobě chce nějaká akce, tak klidně oznam, že tobě se to nelíbí a dělat to nechceš.
nonemy jak moc Ti vadí se od ní odstřihnout? Lidi se nemění. Já jsem celý život hledala chybu u sebe a pak jsem se vykašlala na matku. Tedy vůbec ne reálně, ale přestala jsem ji brát vážně. Ale i dnes je to jediný člověk, který mě vytočí tak, že bych ...
Mirka Úplně odstřihnout se nechci, přes to všechno ji mám ráda a má ji ráda i dcera a ona ji. Ale fakt jsem se s ní opakovaně dlouhou dobu vůbec nebavila a neviděla, v rámci zachování mého duševního zdraví. Chtěla bych to umět, nebrat ji vážně a nic si z toho nedělat. Nejde mi to.
nonemy neslo by ji znova nasadit ty leky? Nebo ji dostat k doktorovi na nejaky pohovor? Mozna se ptam blbe, ale zda se mi, ze tohle chovani je projevem nejake dusevni nepohody. U moji pratety se takhle projevovala pocinajici nemoc, byla hnusna a podezirava i k vlastnimu synovi, ktery pro ni delal prvni posledni.
nonemy tak jestli je to projev nemoci, jako vhodnou obranu bych videla "nebudu se s tebou bavit, dokud se nebudes lecit, trpis bludama" a dal bych to nerozvadela, proste nic. zaklad je na ten styl komunikace vubec nepristoupit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje