andulka01 kde tě to přesně bolí? Ledviny jsou až těsně pod žebry. Jinak si ještě můžeš koupit brusinky, když to už řešíš samodomo.
Stěžovací vlákno
continuity ano brusinky mám taky. Na mě Ibalgin dobře funguje i jako protizanetlivy.
continuity ano brusinky mám taky. Na mě Ibalgin dobře funguje i jako protizanetlivy.
andulka01 Mně takhle začal pásový opar. Bolest, že jsem myslela, že mi odchází ledvina. Pak to přešlo a za dva dny už naskakovaly puchyrky. Držím pěsti.
Garfie Ja jsem se vcera nakonec dozvedela, ze se moje zalohy odvijely od zaloh jeho matky... ja totiz castku najem posilala na ucet jeho matky, cimz on ji prispival na bydleni, protoze ma malej duchod. No a vcera jsem se dozvedela, ze jsem prece vedela, ze moje zalohy se odvijeji od spotreby jeho matky... a to jsem fakt nevedela, ze budu platit zalohy jeste za nekoho jinyho jinde. Jsem neverila vlastnim ocim, kdyz jsem to cetla
vlastne me celejch pet let tvrdil, ze mi spotreby rostou a musim zvysovat zalohy... a ja jak debil to vzdycky odkejvala, dve tri stovky jsou nic... no a spotreby holt asi rostly nekomu jinymu.
vcera jsem se dostala do zenu, tech pet litru mu poslala, smazala jeho cislo, jejo profil z pratel na fb a uz to pro me skoncilo...
razorblade Hele, on si zasral karmu, ne ty. :-) Tak to ber jako příspěvek na charitu, máš historku, zážitek i ponaučení a můžeš začíti nanovo!!
andulka01 Nevím, jestli chceš strašit, takže nic nepíšu. Ale kdyby se ti to jen trochu nezdálo, mazej...
Garfie No ted uz bydlim v byte, co patri matce, ta me nepodvede![]()
![]()
Krehutka Pásák už jsem měla, na čele, to se neopakuje, ne?
Krehutka Pásák už jsem měla, na čele, to se neopakuje, ne?
andulka01 opakuje, pri stresu a tak myslim?
andulka01 ano opakuje. neudělají se ti znovu neštovice. pásový opar kdykoliv:-/ drž se, a k tomu doktoru jdi fakt včas
andulka01 opakuje ja ho mela uz 5×
711990 aha... No stres by trošku byl, ale nezdá se mi to moc. Ale je fakt, že mě trápí vysoká únavovost. No uvidíme, ráno moudřejší a tak dále. Zítřejší akcí jsem nabrifovala kolegovi kdyby to nešlo.
Zarinya no jejda... To je mi moc líto, uf.
andulka01 já když se přetáhnu, tak se mi opar udělá naprosto spolehlivě:-( díkybohu jen ten "obyčejnej"
mno on je protizánětlivý..ale pokud by se mělo jednat o ledviny, tak tam jsou potřeba atb. Ať nedojde ledvinný parenchym k újmě. Potřebuješ je až na doživotí. Taky bych neváhala s návštěvou pohotovosti, ať tam pak nemusíš v noci sanitou..
andulka01 ale opakuje, zejmena pri oslabene imunite, stresu atd. Ale kdo ví. Jestli nechces rovnou na pohotovost, koupila bych si aspon v lekarne testy a zkusila, jestli v moci nejsou leukocyty nebo hemoglobin.
edit blbosti
andulka01 at se brzy uzdravis a neni to nic vazneho.![]()
tvoji nechut jit na pohotovost chapu,ale zbytecne nehrdincni.
at je lip.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje