andulka01 tlapkám, mám dneska podobný štěstí. Měsíc zařizuju řízenou degustaci pro 15 lidí, rozčiluju se nad nespolehlivostí, každýho obvolávám, těším se, ješte dneska ve 2 domlouvám občerstvení k tomu a přišla nějaká žaludeční viróza, tak popíjim colu a málem už jsem sebou doma švihla, jak se třepotám.
ať je ti brzy dobře a hlavně ať to není nic vážného!
Stěžovací vlákno
Zu To je mi líto. Ať jsi ok co nejdřív. Teď se začátkem školy ty žaludeční virózy fakt řádí.
andulka01 jak ti je? Doufám, ze mnohem lepší!
nonemy Lepší, moc díky.
andulka01 to je dobře!
Zu tobě také přeji, at je ti co nejdříve dobře!
andulka01 uz je dobre?
andulka01 A uz jsi to nejak bkize rozklicovala, co by to mohlo byt? Tak tlapkam at je lip,
Karja Vůbec nevím. Zatim počítám že kombinace nějakýho prochladnuti, stresu a absence odpočinku.
Promiňte,musím se z toho vypsat. Zmatky kolem opatření vlády mě po dlouhém váhání zlomily natolik, že jsem zrušila tradiční akci pořádanou ve stejný čas po třináct let. Se všemi zúčastněnými, včetně zvukaře, modelek, firem, jsme se shodli, že je to jediné rozumné řešení. Přesto je mi z toho nanic a chodím tu od stěny ke stěně.
Hanna6 To je mi líto. Nejen že je to tradice, ale vlozilas do toho spoustu práce. A přesně, kdyby byla jasnejsi pravidla, o dost líp by se pracovalo.
andulka01 Děkuji. Pro nás to je akce, kde se semdeme alespoń jednou za rok všichni, na menších akcích se nám to nedaří. Ráno je vždy lépe, a tak dnes už vymýšlíme jiné aktivity, a to setkání snad vyjde.
Hanna6 Držím palec.
Strasne sme sapohadali s muzom. Jasne ze kvoli blbosti ale uz je to povedane aj navyse a teraz kazdy cucime na jednom poschodi a mne je zle. Neviem zvladat tsketo situacie je mi na vracanie a so. Z toho spatna.
No nic dakujem ze som to mala kde vylozit zo seba.
Janulik03 tlapkam, bude to zas dobrý
Janulik03 chjo drž se. vy se máte tak dlouho, teda máte rádi, to pomine a bude zas dobře![]()
AprilTwelve viktorka_od splavu dik ale takto vazne nie. Fakt mam z toho zly pocit a prepiskli sme to obaja. Blbe je ze mam od stredy volno a teraz premyslam co s tym nechcem byt s nim doma. No este je moznost ze budem doma sama. Kurnik ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje