Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 11:46

Zase kdyby se pracovalo nonstop, měli bychom nárok na dovolenou i za ty současné víkendy....to jsou nějaké skoro tři měsíce volna navíc, jestli dobře počítám? Vybrané najednou....hmmm, možná by se mi to líbilo :-)

Jinak s těmi kuřáckými/nekuřáckými hospodami upřednostňuju zákaz kouření v restauracích, zvlášť pokud se tam vaří a chodí tam děti. Jinak třeba někde v klubu nebo baru to vydržím (jsem nekuřák). 

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 12:21

Kruci baby, ako stíhate toľko komentárov?

Ja som každé ráno od 6,15 v práci, teda nie že musím, ale je tu kľud, nezvonia telefony, mám proste čas sa rozbehnuť. Cez víkendy chcem mať voľno, ale keby som potrebovala hľadat prácu, neviem, či by som si mohla dovoliť klásť veľa podmienok.

Zažila som zatvorené obchody cez sviatky a doteraz mi to príde normálnejšie. 

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 12:40
Reakce na :

Držím palce, těch pár dní už brzo uteče. Ale dovedu si představit, jak je to nepříjemné. Doufám, že vám to aspoň ještě neznepříjemňují schválně (znám případ, kdy pracovnice dala výpověď, sebrali jí počítač i vše, na čem pracovala, ale do práce chodit musela, byť to tam vysloveně odseděla). Já tedy nechápu, proč se lidi k sobě tak chovají. Ano, taky mi jedna podřízená nedávno dala výpověď, nebyla jsem ráda, ale chápala jsem její důvody, takže si v klidu dopracovala do posledního dne, dostala všechny benefity které mohla a v dobrém jsme se rozešly. A taky to šlo.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 12:45
Reakce na :

Ja si nemuzu pomoct, ale praci o vikendu mam spojenou se spatnymi a nizkymi pozicemi, stejne jako nocni smeny (az na vyjimky). Nemluvim o tech, co neco dodelavaji, mluvim vylozene o jasne dane pracovni dobe. A pokud to nekde v inzeratu chteli i u normalni prace, byl to pro me signal, ze nebrat.

Co se tyce regulaci ohledne tech priplatku, bohuzel, jak pisu o prispevek vyse. A nebyla to zadna mrnava firma, byla to pomerne bohata firma s pobockami v nekolika zemich.

Lol

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 12:49
Reakce na :

Držím palce aby ste to zvládla čo najlepšie. Ja som bola vo výpovednej 2 mesiace, dohodou to nešlo. Nekonečný boj to pre mňa bol. Posledné 2 týždne mi jedna nadriadená robila schválnosti no nepríjemné situácie to boli, ale som si povedala: ja idem za lepším a ona nech si so svojou zatrpknutou povahou žije ako chce.  Ale viem si predstaviť ako sa na novú prácu tešíte. 

Offline Marbuša
1420 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 13:32
Reakce na Janulik03:

Já už jsem si párkrát na konci pracovní doby vytiskla stránky, co jsem nepřečetla, na cestu domů do metra, protože mi štve, kdyžt nejsem v obraze. A já bych k tomu dodala Kruci, jakto že si pamatujete, co která kdy zmiňovala, kolik jí je a pod. Já asi, když k tomu nemám přiřazenou fotku, tak toho nejsem schopná. Ani že bych podle způsobu psaní poznala, že ta osoba měla předtím jiný nick a jaký.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 14:13
Reakce na Lama_z_Lana:

Stežuju si na to, že jsem velenemehlo

Už se nikdy nemohu ukázat v Douglasu v HK. Dnes jsem tam díky vlastní neohrabanosti kabelkou shodila a rozflákala dva Mexx testery. Vůbec jsem nevěděla, jak danou situaci vyřešit a tak jsem tam jen stála, přešlapovala, mlčela a omlouvala se. Pak jsem potupně zaplatila vybranou rteňku.

Utěšuju se tím, že jsem tam letos nechala opravdu hodně peněz

Buďte v klidu, to nic není, u mě  pacientka zavrávorala a shodila mně stolek se dvěma přístroji v hodnotě  dohromady tak 3/4 milionu. Když jsem ty přístroje viděla rozletěné po zemi ordinace, málem mě šlehlo.  Celá rozklepaná jsem volala do servisu a paní mě uklidňovala, že ty přístroje to často přežijou. A až na drobné  venkovní škrábance fakt fungují.  Musela jsem jen vyměnit  desku stolku- byla ulomená , takže škoda "jen " 17 tisíc.  Pacientka stará paní,sama rozklepaná, no , co bych si na ni vzala, že.... 

Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 14:23

Vykradli mi auto. Děti ze školy ho vyplašily, ovšem taška pryč (jednou jsem ji tam nechala!), okno rozbité. A asi tu zmrznu. Radujme se veselme se.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 14:28
Reakce na Sweet Potato:

ajaj, nenechávat tašku v autě, nenechávat tašku v autě, nenechávat tašku v autě.... ani jednou! Napíšeš to 100x!

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 14:45
Reakce na Berta:

"Miluju letadla, miluju letiště, miluju vzlety a přistání  a občasné přiměřené turbulence mě příjemně lechtají v břiše."

Tak to jsme na tom stejně. Pokud se letadlo během letu alespoň maličko nezachvěje, tak to pro mě není úplně ono.

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 14:45
Reakce na Sweet Potato:

Achjo, soucítím teda! Zachrání tě někdo??

Já takhle jednou nechala navigaci, sice poloschovanou, ale stejně. Rozbité okno, v pravé poledne na Vinohradech. No, jsem poučená.

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 14:47
Reakce na Sweet Potato:

Jeje, to je mi líto! :-( Vím jaké to je, stalo se nám to jednou cestou na dovolenou, vybílili kompletně celé auto, oblečení, věci, dětem hračky, manželovi cvičnou pistoli, cédéčka s oblíbenou muzikou, dvě(!!) zrcadlovky-z toho jednu novou, vezli jsme ji tchánovi z Japonska, je mi špatně ještě teď, když si na to vzpomenu. 

Hele, buď ráda, že nic neudělal dětem, které ho vyplašily. Drž se!! 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 14:53
Reakce na Berta:

Jasné, mohla jsem učitě zničit dalko nákladnější věci . Tohle byla jen "dokonalá" tečka za šíleným dnem, kde se pokazilo, co se dalo. No, přístě bych tam jen nemusela stát a koukat jako kráva

A taky jsem se zhrozila, že se ve mně začínají projevovat geny mojí máti, která rozfláká, na co přijde.