Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 16:50
Reakce na DruI:

Zloděj - milovník vzácných tisků? Tak teď se řehtám, ale asi mne ten smích přešel, když bych to musela platit.

žluťásek  pomóc, jak ji rychle zablokovat, než vám lupič intelektuál vysosá fondy?

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 16:56
Reakce na Sweet Potato:

No teda, soucítím též. Já nesnáším zloděje, pocit, že mi někdo vniknul do mých osobních věcí musí být frustrující. Tak ať se dál už jen daří.

Offline baltik
4981 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 17:22
Reakce na :

je pravda, ze jsem to pojisteni zatim nevyuzila a samozrejme tam platim nejakou smesnou castku, takze se da predpokladat, ze by se pojistovna cukala, nahradit pristroje za milony

hmm, skoda, mne to doted davalo takovy pocit jistoty, prave treba v obchodech, kdy si zive predstavuju, ze se blbe otocim a kabelkoushodim neco draheho

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 17:48

V pondělí mi v čekárně u zubařky chcípnul mobil. Dnes mi těsně po sepsání dost důležitého dokumentu chcípnul noťas, samozřejmě ještě než jsem stihla zálohovat. Dokument jsem sepisovala dva dny, asi bych to už nedala dohromady, tak jsem už chtěla jít hledat provaz a jít se zastřelit do nejbližšího rybníku.

Mobil jsem nerozchodila, už čekám, až mi z opravny zavolají, co mu je a kolik mě to bude stát, noťas se zázrakem rozchodil, ale pořád na mě vrčí a něco se mu nelíbí.

A na benešovském soudě na podatelně mají místo vánočního stromečku kytici tulipánů, ale to patří do jiného vlákna, bylo to příjemně osvěžující :-)

Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 18:11
Reakce na :

Kdo ví. Kolem školky dlouhé roky řádil gang, tam jsem si netroufli nechat v autě ani pytel s odpadkama. A byli motorizovaní.

Tak, sedím v restauraci, muž zatím nikde a já nemám ani floka. Doufám, že neskončím u nádobí.

A právě mi došlo, že v tašce byl včerejší úlovek z trhu, přívěsek s jinanem, búuú!

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 18:14

K těm všem stížnostem na práci bych řekla to, co říkal můj kamarád - dokud jsem tu, jsem spokojen.

Já si  musím odvést svoji práci, jsem zodpovědná za projekt. Kolik toho na mě vyšší šéf naloží je každému jedno. Za přesčasy nedostanu ani korunu, nemůžu si vybrat náhradní volno. Takže si většinou beru práci domů, naž abych nad tím seděla v kanclu. Když mám smůlu a dostanu do party lempla, pracuju i za něj.Stěžovat si můžu, ale nic moc platné mi to nebude. Ale mám spoustu důvodů, proč neodejít, zatím. Bezdětná jsem byla dlouho a ochotně jsem brala práci tak, aby ti dětní mohli být s rodinou doma. Nechápu tak úplně, na čem lidi tolik lpí, víkedy, svátky ..? Nějaké Vánoce mě vážně neberou, než jsem měla děti, jsem je ani neslavila.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 18:15

Taky jsem dnes koupila živou kytku, ta musí o Vánocích být.

Offline baltik
4981 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 18:27

reklama - darkove baleni persilu s cervenou masli, to jako opravdu?

Offline baltik
4981 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 18:29
Reakce na Mirka:

v Albertu maji amaryllis, po jednom stonku, krasne a vydrzi cely tyden

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 19:13
Reakce na :

ja mam pojisteni odpovednosti za skodu.

minulej rok jsem postavila kolo vedle nejaky nablejskany kary, kolo spadlo a poskrabalo na tom aute lak. jeho fesackej majitel si na me pockal a resili jsme to. ja musela akorat na pojistovne nahlasit, co se stalo, a dat jim kontakt na poskozeneho. pak uz jsem o nem nikdy neslysela, takze predpokladam, ze to vsechno  vyresila pojistovna.

ja si teda hned na netu vyhledala, kolik tak stoji oprava laku, a tech par dnu nez se to vyridilo jsem mela pekne stazenej zadek :D

jinak este se tu resilo ze nekdo neco omylem shodil v obchode. to si myslim, ze se muze stat, a pokud clovek v tom obchode nemetal kozelce, tak moc neni co resit krome omluvy. i kdyz chapu, ze to je neprijemny.

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 19:23

Stěžuju si na sebe, že jsem (já blbá) vytáhla horkej hrnek z mikrovlnky  takovým způsobem, že jsem si spálila palec, ukazováček a prostředníček na levé ruce. Chladím, ale stejně to pálí jak ďas. Hrůza mě jímá při pomyšlení na popáleniny větších rozměrů... uf.

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 19:27
Reakce na Sweet Potato:

Chudinko, co to tady čtu?!!

Ke kartě do knihovny - pokud to byl chlap, tak na průkazku se jménem ženy by mu prakticky nikdo neměl nic vypůjčit, ale jistota je jistota, žejo... Cinkni si buď do vaší pobočky nebo koneckonců do kterékoliv, teď už je otevřená jen ǓK. Budou po tobě chtít jméno, datum narození a adresu, aby tě mohli vyhledat v databázi.

Telefon do ǓK na informace: 222 113 555, je otevřeno do 20 hod.

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 19:31
Reakce na Torrah:

Já jsem si včera holou rukou přitáhla rozpálenou remosku, jak pitomá. Spálila jsem si jen prsty, ale i tak to bolelo jak čert. Jestli máte doma levandulovej olej, tak výrazně doporučuju. Po intenzivním chlazení jsem si to na noc natřela tím olejem a dneska je to mnohem, ale fakt mnohem lepší, skoro o tom už nevím.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 19:36

všem spáleným foukám na dálku, protože můj spálený prst i několik týdnů PO stále není ani zdaleka fit, a už snad ani nikdy nebude.

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 19:38
Reakce na žluťásek:

díky, ale levandulový olej tedy nemám... jen lněný. Já tedy doufám, že to do večera přejde... teda to už se mi dlouho nestalo. Nenapadlo mě, že po 50 vteřinách bude ten hrnek tak rozpálený...

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 19:38
Reakce na Jiná Realita:

Jejda nestraš...

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 19:39

a já si stěžuju na sebe, že jsem se nějak rozšoupla, a tyto vánoce pro mě budou historicky nejdražší v životě.

ok, s těmi drahými dary jsem tak nějak počítala. ale pak jsem zjistila, že se pokazila světýlka na můj dvoumetrový strom, na pánvi asi kapra neusmažím, protože peče nerovnoměrně, na ubrusu je neodstranitlená skrvna atd....a když jsem to všechno koupila, začínám uvažovat nad rohlíkovou dietou 

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 19:40
Reakce na Jiná Realita:

Ale až po vánocích :) a ty si pořádně užiješ, ne? Za to to stojí... snad.