Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 19:42
Reakce na Torrah:

ještě potřebuju růžové baňky! 

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 19:46
Reakce na Jiná Realita:

Haha, úplně miluju, když někdo říká vánočním ozdobám baňky. Vždycky mě v první chvíli napadnou takové ty laboratorní a představím si je zavěšené na stromku :-))

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 19:46
Reakce na Torrah:

Ale až po vánocích :) a ty si pořádně užiješ, ne? Za to to stojí... snad.

Přesně tak! V tomto případě účel světí prostředky. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 19:47
Reakce na žluťásek:

baňky jsou jen ty skleněné, převážně kulaté, já jsem neodolala a koupila si plnou krabici foukaných stříbrných sov!

zbytku říkám taky ozdoby.

Online viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 21:48
Reakce na Jiná Realita:

tak my máme taky baňky, jakéhokoliv tvaru:-) a dneska jsem nakupovala tak moc (včetně "baněk" ve tvaru ptáčka s peříčkovým ocáskem, takže muž si myslí, že mi hráblo, protože nic tak kýčovitýho jsem ještě nikdy domů nepřitáhla:-), že se mi zablokovala karta:P ne teda žeby nebyly peníze, ale asi počtem transakcí:-)) a mimo jiné jsem si teda v tezenis koupila ty lionovy síťovaný fusky, prostě jsem nemohla odolat, když jsem je ve frontě u pokladny uviděla:D

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 21:51
Reakce na žluťásek:

Já zas vidím Somra,v jakési pohádce,jak má záda plná banėk :-)

49353 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 21:52
Reakce na Mirka:

K těm všem stížnostem na práci bych řekla to, co říkal můj kamarád - dokud jsem tu, jsem spokojen.

Já si  musím odvést svoji práci, jsem zodpovědná za projekt. Kolik toho na mě vyšší šéf naloží je každému jedno. Za přesčasy nedostanu ani korunu, nemůžu si vybrat náhradní volno. Takže si většinou beru práci domů, naž abych nad tím seděla v kanclu. Když mám smůlu a dostanu do party lempla, pracuju i za něj.Stěžovat si můžu, ale nic moc platné mi to nebude. Ale mám spoustu důvodů, proč neodejít, zatím. Bezdětná jsem byla dlouho a ochotně jsem brala práci tak, aby ti dětní mohli být s rodinou doma. Nechápu tak úplně, na čem lidi tolik lpí, víkedy, svátky ..? Nějaké Vánoce mě vážně neberou, než jsem měla děti, jsem je ani neslavila.

já tomu taky nerozumím... kdybych neměla rodinu, vůbec by mě netrápilo pracovat třeba o všech víkendech, samozřejmě někdy máme program třeba výlet s přáteli - ale tak předpokládám dovolenou bych si vzít mohla i tak... no a docela dost let jsem žila s člověkem pracujícím právě v tom nepřetržitým provozu a na společné víkendy atd jsem vůbec zvyklá nebyla, mně by to prostě ani nepřišlo. no a momentálně, když se o děti střídáme, tak ob rok ani na štědrý den nejsou doma, tak by mi vlastně nijak zvlášť nevadilo pracovat taky. spíš je to otázka postoje než čehokoliv jinýho... no a taky musí ta práce aspoň trochu bavit, uspokojovat... jinak by mě to štvalo i v pondělí žejo.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 22:02

LOL.Tak tohle predci vsechno.Kdo nema deti tak asi nema zadny zivot a muze makat od rana do vecera.hmmm:-/

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 22:09

Také všem ozdobám bez ohledu na tvar říkám baňky.  A ptáčky máme také  

49353 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 22:18
Reakce na Zarinya:

proč? já píšu o sobě, ne o vás. plně respektuju, že jsou i lidé, kteří třeba nechtějí pracovat vůbec. a pokud si to můžou dovolit, tak proč ne? jedna příbuzná vyjma pár let po vš nepracovala a pracovat nebude, a to už má dítě dávno dospělé a žijící na jiném kontinentu. chodit do zaměstnání není (už a zatím:-) povinný

49353 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 22:18
Reakce na Berta:

jeeeee ti jsou krásní:-)

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 22:23

Dcera dnes nazdobila stromek.  Letos máme růžovo stříbrné Vánoce  :-) 

49353 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 22:27
Reakce na Berta:

já chtěla stromek už od pondělí, ale chlapi si postavili hlavu, tak až zítra. máme rohovej, tak su zvědavá jak ho vylepší:-)) nechám to na nich a pudu ulovit kapra a tak..:-)

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 22:30

Co si mám představit   pod pojmem rohový stromek? Že stojí v rohu? A v tom je nějaký problém?

49353 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 22:38
Reakce na Berta:

no není uplně pravidelnej:-) takže do toho rohu pěkně vejde:P 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 22:39

Jo táááááák 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 22:52
Reakce na Zarinya:

Také nechápu, proč se předpokládá, že bezdětní by měli radostně pracovat o víkendech a dělat více přesčasů. Jo a víš, kdo si bral nejvíce služeb o víkendech a svátcích (tedy kromě Vánoc)? Matky samoživitelky. Tak jistě, je mi jasné proč, ale vždy se o takové služby hlásily a naopak byly rozmrzelé, že počet takových směn byl na pracovníka zaměstnavatelem omezován.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 22:59
Reakce na whiskas:

My tedy nastesti mame celkem dobrou sefku,(bezdetnou:-D),ktera to celkem rozdeluje spravedlive.

Jako ja sem s nekteryma ustupkama srozumena,chapu to(jakoze treba v srpnu nemam skoro sanci dostat dovolenou),ale reci typu bezdetny muzou chodit kdykoliv me pekne vytaci.

49353 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 23:05
Reakce na Zarinya:

no mě se to teda trochu dotýká... jestli máte v práci takové problémy, je mi to líto, ale já a myslím ani nikdo jiný tady nic takového nenapsal. ani si to teda nemyslím. a teda jsem se s tím ani nikdy v práci nesetkala, hmmm... mělo by mi to být asi líto:-))) (když jsem měla práci kde se žádalo sloužit o sobotách, tušim jednu nebo dvě v měsíci, vodila jsem si dítě s sebou, nenapadlo by mě žádat ať to za mě vezme bezdětná, jsem tam s tím požadavkem už nastoupila takže co naplat, ale asi ne každý sklapne a nesnaží se vytlouct nějaký osobní privilegia...)

edit: s bezdětnou šéfkou mám teda dosti pekelnou zkušenost, když jsem pracovala u přesně takovýho tu někým zmiňovanýho zaměstnavatele, kde se povinně pracovalo o půl hodiny dýl. prostě pracovní doba je 8,5h, ale u nás se pracuje devět, bez debat a bezplatně, samozřejmě. no a pokud někdo chce odejít dřív (tzn normálně včas po odpracování 8,5h) musí se vždycky osobně dovolit a milostpani poprosit. dopředu mi to samozřejmě nikdo neřekl. no tak jsem každý den "milostpani" šla požádat, že bych prosím potřebovala jít domů včas (aby kvůli mně nemusely dělat přesčas učitelky v MŠ). hrůza hrůz, byla jsem černá ovce. já teda odtam po roce hrozně ráda vypadla, ale tady tu kravku ještě předtím vyhodili:-)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 23:17

ja zadne problemy nemam,ale ustupky nekdy musim udelat a sem s tim smirena.:-)(uz to pisu ponekolikate)

V praci kde by me nutili delat byt jen pulhodinu zadarmo bych nebyla ani tyden.

Ja si myslim,ze nejsme v uplnem rozporu jen se nak nedovedem shodnout.:-)