Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 14:56
Reakce na :

Ou, tak to je nemile. Muzu se zeptat, to ty pristroje nejsou pojistene? Kdyby treba nekdo omylem fakt rozbil stroj za milion, tak jsou proste pryc?

Sweet Potato jejda, fakt te lituju. Tohle jsou ty blbe nahody, kdy clovek jednou neco udela a okamzite se mu to stane. Drzim palce, at to vyjde. Jestli ti zvedne naladu cizi nestesti, mamina kamaradka menila eura za asi 30 tisic korun a pri nakladani deti do auta si obalku s penezi polozila na strechu...a zapomnela na to a odjela.

No já mám nějakou pojistku, ale je to když my způsobíme nějakou škodu někomu. V podstatě  by to neplatilo ani kdyby to udělal můj zaměstnanec.  Pojistku by asi musela mít ta paní.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 14:57
Reakce na :

Ja si nemuzu pomoct, ale praci o vikendu mam spojenou se spatnymi a nizkymi pozicemi, stejne jako nocni smeny (az na vyjimky). Nemluvim o tech, co neco dodelavaji, mluvim vylozene o jasne dane pracovni dobe. A pokud to nekde v inzeratu chteli i u normalni prace, byl to pro me signal, ze nebrat.

Co se tyce regulaci ohledne tech priplatku, bohuzel, jak pisu o prispevek vyse. A nebyla to zadna mrnava firma, byla to pomerne bohata firma s pobockami v nekolika zemich.

Já třeba poslední rok stabilně pracuju od pátku do úterý.  A musím říct, že je to strašný. A jo, přišla jsem s tím nápadem sama, protože to jinak nešlo. A ani příští rok to jinak nepůjde.

Jen v létě jsem si dala dva měsíce klasickou pracovní dobu, nebo by mi regulérně jeblo.

Offline baltik
4981 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 14:58
Reakce na Berta:

ale na takove situace je prece pojistka, na skodu zpusobenou druhemu, mam pocit, ze to mi ten pojistovak presne takove situace jmenoval - rozbijete televizi v obchode, vas pes vbehne do silnice a kvuli nemu si nekdo naboura auto...?? nebo ne?

Offline Potrefenáhusa
38861 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 15:11
Reakce na baltik:

tak ale to by musela být pojištěná ta chudák paní, co by tu škodu způsobila, ne? 

Offline Potrefenáhusa
38861 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 15:12
Reakce na Sweet Potato:

soucítím, to je fakt strašný, hlavně, že se vám nikomu nic nestalo :-(

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 15:13
Reakce na Berta:

To je blbost, movite veci v ordinaci si muzete pojistit vy. Prekvapuje me, ze ty pristroje si nekdo vubec nepojisti.

https://www.koop.cz/pojisteni/pojisteni-malych-a-strednich-podnikatelu/pojisteni-ordinace

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 15:13
Reakce na Sweet Potato:

Ajaj. To je smůla. Ale hlavně, že se nestalo nic dětem nebo tobě.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 15:33
Reakce na Unnamed:

To je blbost, movite veci v ordinaci si muzete pojistit vy. Prekvapuje me, ze ty pristroje si nekdo vubec nepojisti.

https://www.koop.cz/pojisteni/pojisteni-malych-a-strednich-podnikatelu/pojisteni-ordinace

No já samozřejmě pojistku mám,ale je pravda,že už  poměrně dlouho, tak se možná spousta věcí změnila. Budu se na to muset podívat.  Vím, že tam je proti živelným pohromám , když já způsobím škodu, ale na to, když to někdo poškodí mně se  to nevztahuje. Budu   to muset nějak aktualizovat.

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 15:39
Reakce na Berta:

U tech drahych pristroju bych to urcite resila. Spolehat na to, ze budou pojisteni pacienti, bych nechtela. Ale nejsem lekar, tak netusim, jak se tyhle veci resi, ale myslim, ze pojisteni je veci majitele.

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 15:44
Reakce na Sweet Potato:

potlapkavam, ach jo. letos je to pred temi svatky nejake spatne. u nas v praci taky pruser. par kolegu tu stravi vic casu nez chtelo. nastesti nejsem provoz.

Offline baltik
4981 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 15:45
Reakce na Potrefenáhusa:

jojo, ta pani, ale oni to pojisteni davaji skoro ke kazdemu, k pojisteni domacnosti napriklad, ja jsme ho uzt nekoikrat odmitala, ze uz ho fakt mam, tak jsem tak nejak predpokladala, ze ho ma kazdy

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 15:51
Reakce na baltik:

Byla to stará rozklepaná 80 -letá paní tady z nějaké vesničky, jsem se jí teda ani neptala,  vyřešila jsem si to sama, pochybuji, že vůbec nějakou pojistku čehokoli má.  Já jsem  tady nechtěla nějak  řešit svoji situaci, spíš jsem chtěla utěšit stěžovatelku, že ten její případ nebyl žádná katastrofa :-)

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 15:52
Reakce na Sweet Potato:

Tyjo soucítím, mně jednou ukradli auto celý a samo, že sem v něm taky měla ještě další věci..naštve to..a ten nepříjemnej pocit..

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 16:03
Reakce na Potrefenáhusa:

Teď, teď se převlíknete, zrovna, když jsem se konečně naučila vás rozeznávat od VodS!!

Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 16:20

Děkuju všem za podporu! V podstatě jde o prkotinu, karty jsem hned blokla - mobil jsem naštěstí měla v kapse (díky vám pokémoni!), peníze čert vem (no, nemusela jsem včera vybrat tolik....), doklady holt budu muset vyběhat. Líto je mi mého milovaného kabelkobatůžku a hezké peněženky se spoustou fotek (a všelijakých kartiček - i do knihovny!;-)) Už jsem rozmrzla ve vaně a auto nám možná stihnou do odjezdu na hory opravit.

Akorát jsme večer měli jet na fondue a teď se mi nechce:-/

Potrefenáhusa 

A vánoční lebka mne teď fakt rozesmála, dík!

Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 16:38
Reakce na :

To není úplně špatný nápad, mohla bych zítra s dětmi vyrazit na bojovku. Akorát, že v celé ulici žádné koše nejsou, jen kontejnery u kterých jsem parkovala.  Ale protože ti kluci, co ho vyplašili, viděli, kam běžel a maminky, co šly jakoby proti němu, ho nepotkaly, tak nejspíš odjel autem.

Offline DruI
5584 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 16:44
Reakce na Sweet Potato:

Já vím, že je to mezi ostatními doklady trochu hovadina, ale nezapomeňte si zrušit tu kartičku do knihovny. Kamarádce si na odcizenou kartičku do knihovny někdo napůjčoval asi dvacet knih a musela je nahrazovat.

(A jak říkala, nejvíc ji na tom štvalo to, že to byly vesměs zajímavé tituly, které by si byla ráda pročetla.)