Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 23:20
Reakce na Zarinya:

S dovolenou to chápu a ani mi to nevadilo, protože si stejně nejraději beru dovolenou mimo "hlavní sezónu", ale řeči typu, že bezdětní mohou kdykoli, by mi vadily. Naštěstí se toto u nás nepraktikovalo, ale občas to slýchám. Naopak mi tedy nikdy nevadilo zůstat v práci déle a přicházet později, což, zvláště ty svobodné matky uvítaly, protože musely pro děti do školky, družiny, takže byla spokojenost na obou stranách.

Online viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 23:22
Reakce na Zarinya:

já si taky nemyslím, že bychom byly v rozporu, spíš asi máte pocit, že bych vám chtěla něco nařizovat, ale to teda fakt ne, já bych naopak nechtěla, aby někdo něco nařizoval mně:-)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 23:27
Reakce na Berta:

já chci taky růžovo stříbrné :( hernajs, ale v okolí nemají žádné pěkné růžové baňky!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 23:29

on ten prvni prispevek vyznel tak,ze to vztahujete na vsechny bezdetny.Coz jste pak vysvetlila,ze jde jen o Vas.Proto sem nato ani nereagovala a az pak jen na whiskas coz uz az tak nesouviselo.;-)

Jak pisu,chapu,ze s detma je to tezsi(koneckoncu nejsem bezdetna,ale syn je uz dospely)ale nemam rada reci typu,naco slavit vanoce bez deti,nebo naco volne vikendy....

49353 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 23:43
Reakce na Zarinya:

jo rozumím, asi se s tím setkáváte, tak jste na to trochu vysazená. jak naco - co je komu po tom, ne? mně možná na nic, a pro vás je to z jakéhokoliv důvodu důležité, tak si zařídíte, abyste měla volno. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 23:59

Ale mam i dobrou historku.Asi pred rokem se vracela jedna z matersky s dvojcatama.Tak moc nadseni nebylo,jelikoz aaaa ta bude vecne doma s nemocnyma detma a tak,no a z ni nakonec vylezlo,ze si chodi do prace od nich odpocinout.:-D

A fakt ma pravidelnou dochazku.:-)

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 00:00
Reakce na Jiná Realita:

Ruzove tedy nevidam, mne se ted hodne libi takove lesni tony.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 00:01
Reakce na Unnamed:

ty jsou krasny.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 05:48

tak ja jsem bezdetna a delam si svou praci, nekdy je ji hodne, to se neda nic delat, to mi nevadi. Ale abych makala za jine jen proto, ze si upletli harantiky, to teda ani nahodou, na to mam svuj volny cas a program v nem prilis rada. 

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 07:58
Reakce na jinx:

Jo presne. 

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 12:28

Co máte všichni s těma víkendama? Podstatný je snad to, že má člověk po pár dnech práce volno - a jestli je to v neděli nebo ve středu, je přece úplně fuk...

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 12:39

az tak uplne fuk to neni, pokud clovek neni sociopat samotar :-) protoze vetsina ostatnich ma volno o tom vikendu. Stejne tak vetsina akci typu: zavody, vylety, bohosluzba, vystava psu... se taky kona o vikendu

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 12:44

A ne kazdy ma za vikend volno v tydnu.Pak se jde taky 12 dni v kuse a to neni zrovna nic moc.:-/

49353 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 13:12

já bych řekla, že se celkem shodnem na tom, že peklo je dělat za někoho jeho práci, a to z jakéhokoliv důvodu, jestli je lempl a maskuje to výmluvama na děti/nemoc/křečka popřípadě nemocnýho křečka kterej dostal mladý je uplně jedno.

(a vy co nechcete zanic na světě pracovat v sobotu a v neděli, prosímvás, klidně - ale najděte si takovou práci, kde to není potřeba, ne takovou, kde to bude muset za vás dělat někdo jinej nebo to budete chtít dodatečně postavit mimo zákon:P

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 14:07

To se ta diskuse hezky zvrtla. Aspoň vím o dalším konfliktním tématu. Tady přece nikdo nepsal o tom, že by bezdětní měli pracovat za dětné, ještě k tomu zadarmo a nejlépe proti své vůli, atd.

Mmch znám pár děvčat, co jako svobodné vždycky dobře věděly, co musí, co nemusí, jaká mají práva, co by nikdy nedělaly a pak měly děti a věděly to zas. Tak bych řekla, že to nebude o dětech, aneb, kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Napadlo mě, že takhle nějak to začíná, pak se podobného, často pseudokonfliktu mezi dvěma skupinami, chytne politik, aby na něm nasbíral pár hlasů a už tu máme - třeba protikuřácký zákon.

49353 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 14:49
Reakce na Mirka: