tak zase z jineho soudku:
nekolik tydnu me nahani byvaly pritel (tu story jsem tu uz nekde vypisovala, rozesla jsem se s nim po sesti letech, protoze mi jeho zpusob vedeni vztahu nevyhovoval - predstavoval si to tak, ze se budem videt o vikendech a proste nejak nebyl na nejaky zavazky), kontaktuje me, rika mi, jak je mu se mnou dobre, zve me na akce a tak.
ta pozornost z jeho strany mi delala celkem dobre, ale drzela jsem se zpatky, panc s nim uz mam svy zkusenosti. vcera jsme byli na obede. celou dobu furt nejak zavadel rec na osobni temata, typu no udelal jsem chybu, ze jsme se tenkrat nesestehovali, bohuzel jsem to poznal az ted, blabla, moc rad s tebou travim cas, premyslel jsem, jestli bysme to nemeli znovu zkusit, ale mam strach, ze by to nevyslo a bylo to jeste horsi, ja te mam hrozne rad a vzdycky budu ...
rekla jsem mu, ze jestli ma nejakej konkretni navrh, muzem se o nem pobavit.
vyzvidal, jestli ted nekoho mam. rekla jsem podle pravdy, ze ne, ale ze nemam zajem se o tomhle bavit a ze ani z jeho strany nejsem zvedava na nejaky historky, protoze proste to pro me ted neni vylozene tema, ktery bych s nim chtela probirat. a on ze tomu ani nemuze uverit, ze nikoho nemam, ze to by si nikdy nemyslel a blabla a vylozene se o tom desne chtel bavit.
pak jsem sla dom a byla jsem uplne nalomena, ale zaroven mi to cely pripadalo desne divny. tak jsem koukla na mistni seznamku a co tam vidim, jeho profil, ze nekoho hleda, s nejakyma pindama o tom, jak se rad probouzi ve dvou.
pripadam si jako totalni krava, ze jsem si myslela, ze mi tema kecama chce neco rict a on si asi jen potrebuje pohonit ego a pritom nahani baby na seznamce. a vyzvida, protoze si mysli, ze delam to samy.
prosimvas umyjte mi nekdo hlavu. jezis esteze jsem pri tom setkani udrzela dekorum a odstup.