Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 24. prosince 2016 10:47
Reakce na wendulka:

Hele na dásně je dobrá zubní pasta GUM mají ji v Profimedu, není laciná, ale gut a chutná dobře. Klasicky. Mají dvě koncentrace podle problému. Nicméně nevím, co je to to sls a jestli to obsahujou

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 24. prosince 2016 10:51
Reakce na Lilly_Ku:

Já myslim, podle toho, co píšete, že ste (si ?) to zvládla dobře a s tzv grácií, teď bych ho ještě s tou grácií asi poslala do prdele..jako teď mluvim za sebe čitě, ale tyhle ty vymlouvače děr do hlavy nemám ráda..

Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 24. prosince 2016 11:15
Reakce na Lilly_Ku:

kreten. souhlas s Ounz, posli ho normalne do prdele kdyby to jeste zkousel, schazeni a vokecavani s byvalyma je jen pro zlost. bude novy rok a novi chlapi;-)

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 24. prosince 2016 11:31
Reakce na Ounz:

viktorka_od splavu 

dik moc vam obema! (tykacka cajk :)

nojo, nema to cenu. on svina jak kdyby to nejak vytusil, ze mi konecne asi po roce zacal bejt aspon trochu fuk, tak hned dolezl. takze zas najizdim na omezeni kontaktu. mame spolecny pratele, takze to je trochu komplikovanejsi, ale po dvou vanocnich akcich ve skupine bude zas ignor.

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 24. prosince 2016 11:32
Reakce na moora:

"az tak uplne fuk to neni, pokud clovek neni sociopat samotar :-)"

My se známe? 

Mě ta nepravidelnost právě bavila. Víc mě svazuje předem nalinkovanej  program, to mi připomíná zvyklosti typu: ve středu je velký prádlo... je pátek, tak musíme jet na chatu... v neděli musíme... uf!!

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 24. prosince 2016 11:39
Reakce na Lilly_Ku:

To pude :)

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 24. prosince 2016 11:52
Reakce na Lilly_Ku:

souhlasím s Ounz  a viktorka_od splavu tyhle návraty zpět vychází tak zřídka a - podle toho co píšeš - toto asi nebude ten vyjímečný případ. to, že má profil na seznamce, bych nechápala jako nic špatného (pokud si ho tam tedy nezaložil ještě před vašim rozchodem...), ale mám z toho pocit, že to prostě zkouší všude. tak proč ne i na tebe, třeba to zabere. nebrat! budou lepší chlapi...

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 24. prosince 2016 12:07
Reakce na siouxsie:

noto, tohle je takova debilni story ... mi fakt dost dlouho trvalo, nez jsem se z tohohle vztahu nejak otrepala (rozchod je rok a pul zpet) a i k rozhodnuti o rozchodu jsem potrebovala dva roky.

ja mu nezakazuju profil na seznamce. ale fakt, ze ma zaroven profil na seznamce a sedi se mnou u obeda a vyklada mi, jak na me mysli a jak mame tu special connection a jak me hrozne nechce ztratit, o necem vypovida. zaroven je mi jednim dechem schopnej vyvalit nejaky svoje historky s babama (kdybych ho nezarazila), protoze prece uz spolu nejsme, tak mi to muze povidat.

pro me za me at o*uka celej berlin, ale at me usetri tech kecu. nejsem jeho matka, aby se ke me chodil vypovidat a abych mu to schvalila.

rozumove to mam zmakly a souhlasim s komentarema tady, ale obcas me to dozene.

no nic, vecer du na veceri ke kamosum, tak prijdu na jiny myslenky.

Online wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 24. prosince 2016 12:27
Reakce na Ounz:

To zní dobře. Vyšší cena mi nevadí, pokud bude dobrá. Díky, poznačím si jí a až budu zase v Praze, mrknu po ní a můžu vyzkoušet.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 24. prosince 2016 12:46
Reakce na wendulka:

No mně teda dost pomohla. I ta silnější na akutní stavy. Tak uvidíte.

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 24. prosince 2016 14:26
Reakce na Lilly_Ku:

Já si myslím, že přísloví "do stejný vody dvakrát nevlezeš" má něco do sebe. Nevracela bych se do vztahu, který nevyšel, kde jsem se necítila dobře. Vypadá to, že se nemůže nikde chytit, tak holt co bych to nezkusil znovu tam, kde už to znám... A využít k tomu Vánoce je nefér, člověk je naměkko, ta vánoční masáž se prostě nedá přehlédnout. Myslím si, že máš na víc. Držím palce, ať to zvládneš.

Online wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 24. prosince 2016 16:25

Původně jsem se nechtěla k tématice zákonného zavírání supermarketů o svátcích už vyjadřovat, ale dnešní zážitek rozhodnul jinak a vlastně je to i stížnost.

Nejde o fronty. To bylo kupodivu úplně v pohodě, žádný návaly už dopoledne nebyly- brzo ráno totiž odmítám ve svém volnu vstávat. Ale když teda bude zavřeno až do úterního rána, chtěla jsem nakoupit banány. Mamka je má doporučené kvůli obsahu draslíku a mně taky chutnají.

Oběhla jsem půlku města, celkem pět supermarketů, přičemž v posledních dvou měly už jen takový hnusný zelený přebraný. V těch předchozích třech ani jedinej banán. Všeho ostatního spoustu.

Nakonec jsem teda byla úspěšná v Ovoci Zelenině, vedené Vietnamci.

Ale, uch, úplně mě to vrátilo do předrevolučních dob mého dětství. To jsem opravdu naposled skoro před 30 lety.

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 25. prosince 2016 17:12

Stazujem sa, ze ma potesila vcerajsia prechadzka, a sklamalo dnesne rano. Vsetka krasa sa roztopila.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. prosince 2016 17:13
Reakce na Janulik03:

ano, mám stejnou stížnost. venku je naprostý slizký hnus!

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 25. prosince 2016 17:56
Reakce na Jiná Realita:

Sme vcera nachystali boby a teraz tu od rana tlacime len jedlo. Ufff, hnusne uprsane pocasie. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. prosince 2016 18:29
Reakce na Janulik03:

já taky, letos snd poprvé mám nějaké nenažrané vánoce, pořád bych něco jedla. teď jsem se konečně sebrala, udělala velký úklid nádobí, balicího papíru, krbu a chystám se se psem.

Offline Katrin_kouří_cigarety
156 příspěvků moje polička 25. prosince 2016 20:27

Souhlas s Ounz - zubní pasta GUM je výborná. Nosím teď rovnátka a musím říct, že mě dost zachraňuje. 

Lilly_Ku vykašlete se na něj. Podle všeho to zkouší na všechny strany. Umím si představit, jak se cítíte podvedená - nejdřív ty jeho řeči a pak účet na seznamce. Pokud bylo tak těžké ho opustit a pak se z toho vzpamatovat, musíte se teď chránit a myslet na sebe, ať do toho nespadnete znovu. 

No a moje stížnost - jsou Vánoce a já mám hlad  měla jsem svátky strávit u rodičů, ale po hádce s otcem u štědrovečerní večeře (idiot! všechno zkazil) jsem se sbalila a odjela. Obchody zavřené a já mám doma jen trochu cukroví.... 

49353 příspěvků moje polička 25. prosince 2016 20:36

ehm.. omlouvám se ale hned mě napadlo

knedlík vs nok :-)

Offline Katrin_kouří_cigarety
156 příspěvků moje polička 25. prosince 2016 20:44

ha ha maminka přesná ale otec nebyl bohužel tak kultivovaný 

Večeřet linecké je pěkná vzpoura, ale těším se, až si zítra nakoupím, fakt. 

49353 příspěvků moje polička 25. prosince 2016 20:51

já se včera dívala, a tyhle scény jsou pro mě takové deja vu... naštěstí jsem neumřela, ale utekla:-) hned po dceři:P smutné je, že utekla tak daleko, že se mi teď po ní stýská, přiletět na vánoce nemohla, až v lednu:-/ si stěžuju, teda