Já si teda nestěžuju, chraň Bůh, jen konstatuju, že pořád čekáme na to miminko, co mělo být pod stromečkem :). Zatím se pořád těšíme a těšíme... a maminka už je nervozní.
Stěžovací vlákno
Ono v těchto případech fakt platí, že kdo uteče, vyhraje. Mamka je tradiční, takže má pocit, že to musí vydržet...
U nás to nebyl knedlík vs. nok, ale litanie tom, jak jsem ho zklamala, a že jsem úplně ztracený případ a nic dobrého ode mě nečeká. Podotýkám, že mám práci, která mě baví a slušně živí, byt, kocoura a pár skvělých přátel. Akorát jsem teď už přes rok bez chlapa, což v očích mého otce je totální selhání a vina na mé straně. No, než mít takového jako je on, to radši budu crazy cat lady ![]()
Dceru si užijete v lednu, vydržte.
jste dobra!
a jsou i jini chlapi, urcite na takoveho narazite, vydrzte
Držte se. Já se někdy divím, co dokážou lidi vypustit, a ještě vůči vlastním dětem. Nedokážu pochopit tu omezenost, ale holt to tak asi je. Snažte se to přejít. Možná je to jeho vlastní zklamání ze života, co si na vás vylévá. Ona frustrace se projevuje všelijak... Ale je to smutné, to ano.
stěžuju si na neschopnost režisérů natočit normální pohádku.
ta slíbená princezna je tragédie.
Mě popravdě trochu znejistěly už ukázky, tak jsem se rozhodla to neriskovat a čučím na Kevina. Včera jsem zvládla 2/3 z Pravého rytíře nebo jakseto a pak jsem tomu na ČSFD lípla 1* z milosti, fakt mě to brutálně nebavilo. Nechápu, proč si teď ČT nastolila v posledních letech ten divný zvyk vyrábět nové pohádky na všechny tři sváteční dny, třeba by bylo ku prospěchu věci natočit jen jednu a pořádně... A ani by to nemuselo být každej rok...
čtu si komentáře na čsfd, a jsou trefné. "odpad" převažuje.
myslím, že tato "pohádka" našla dno pohádkové české výroby. pokud ne, tak další podstupeň už si nedokážu představit.
to máte těžký. s kým vůbec tu pohádku točit. trojan nemůže hrát ve všem, zbytek začíná být dost starý.
čvančarová umí hrát leda tak výstřihem, ti mladí kluci vypadají všichni spíš jak máničky, princeny naopak jak buranky, těžko najít něžnou holku a la kterákoli princezna ze starších pohádek (ovšem dnešní "zlatovláska" byla fakt extrém, taková hrubiánka se doufám taky hledá špatně, to snad dalo i práci ji najít). možná by bylo lepší radši netočit nic.
stěžuju si na neschopnost režisérů natočit normální pohádku.
ta slíbená princezna je tragédie.
Máte pravdu . My jsme přepli na S čerty nejsou žerty. A ted koukám na vodníky - dr. Mráčka. Když ono asi porad co točit, že....
Na ČT art dávali muzikál Cats. Zjistila jsem to pozdě, ale nahrála jsem si to a jak odjede manžel s dcerou na hory, tak si to pustím.
Kdybych měla za sebe zhodnotit tu novější produkci, tak mně se docela líbilo Tajemství staré bambitky (přestože jinak nemám ráda Kluse a ani nové písničkové pohádky obecně nepatří k mým oblíbeným) a pak mi utkvěla Princezna a písař, která měla imho docela potenciál zabitý především hrozivou princeznou. Nadšená jsem byla jen z Kdyby byly ryby, ale to je vyloženě do Přiznání. :D Protože to ve výsledku s pohádkou pro děti nemělo skoro nic společnýho, to jen já jsem fanynka bizáru made by Prušinovský.
No a pak Anděl Páně žejo, na dvojce jsem byla v kině a tam už mi dost věcí nesedlo, ale i tak mezi pohádkama nadprůměr asi.
Já z těch nových pohádek vydržela jen kousek. U té včerejší mi v podstatě stačily ty ukázky, Vaculíka jsem měla jako herce vždy ráda, ale sem se mi tak šíleně nehodil...
Já si teda nestěžuju, chraň Bůh, jen konstatuju, že pořád čekáme na to miminko, co mělo být pod stromečkem :). Zatím se pořád těšíme a těšíme... a maminka už je nervozní.
To vam nezavidim, ja na obe dcery cekala o 2 tydny vic. Ta druha se taky mela narodit 24.12. No narodila se az v dalsim roce.
Včerejší jsem neviděla, jen četla drsné kritiky. Ta dnešní byla příšerná, musela jsem přepnout.
Vzhledem k tomu, že někde psali, že kvalita letošních nových pohádek má stoupající tendenci, aby se třetí den dostala alespoň na dohled průměru, té včerejší nelituji, to musela být fakt příšernost.
Oni asi na štědrý večer vybírají tu nejblbější, aby lidi nesedli u TV ![]()
Tak snad ta zítřejší nebude alespoň úplně blbá, když už..
Z té včerejší jsme byli také trochu v rozpacích, hlavně z princezny. Vydrželi jsme jen, že máme hodně rádi Cinu. Ale naštěstí jsme byli předtím v kině na Andělovi Páně a to je takové pohlazení na duši. A líbilo se mi i totálně opuštěné nákupní centrum Zličín. :-)
Možná od těch pohádek čekáme moc. Ty staré, co obstály až do dneška, byly vesměs filmové a vznikaly v rozmezí mnoha let. Kromě nich byla taky spousta televizních (nedělních), po většině z nich po právu neštěkne pes. Kolem těch dnešních se dělá plno povyku a pak logicky přijde zklamání, když hora porodí myš. Ale kdybychom spočetli těch pár, co v posledních třeba deseti letech obstálo, možná by ten průměrný počet nebyl tak zlý.
Ta vcerejsi pohadka by nebyla zla,byt klasicka.Kostymy,prostredi se mi libilo,ovsem to "zmodernizovani" ne.:-/ A proc tam proboha byl pirat??
Ja ji jako dite poslouchala na gramofonovy desce.:-D
Souhlas. Dřív bylo také spousta blbých pohádek. A myslím, že teď se tak jednou za 2 roky hodně dobrá také vyloupne. :-)
Ten tam byl asi jako vzpomínka na Jacka S.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.