haha a bylo to nějaký nešťastný vojetí, jo? Mladej byl krásnej a myslím, že v Popelce na tom má fakt velkou zásluhu to předabování. Ale třeba jak dabuje MASH mi přijde taky dobrý, asi je tragický jen to spojení hlasu s ksichtem :-D
Stěžovací vlákno
soucítím, my už to máme v rodině taky, tak já už jenom čekám, kdy to dorazí ke mně...počítám tak ve čtvrtek, když máme jet v pátek pryč...
Hele jak šťastná sestrapři tom byla to nevim, každopádně v rodině ho slizáka jednoho nemáme
Ja byla posledni, jen jsem se modlila, aby to nebyl ctvrtek pred svatky. To jsem fakt nutne potrebovala byt v praci. Odvolali jsme vsechny navstevy, k obedu misto sloziteho menu byla zdravotni ryzova polevka a lebedim si v posteli, celkem uz prijemne svatky
Drzim palce, at vas tahle nadilka mine!
takže vlastně happyend!!! :-D
Přijela jsem po dovolené a po strávených vánocích u rodičů a mám doma neskutečnej bordel! Naštěstí jsem v tom mezičase stihla vyprat aspoň věci z dovolenky, ale stejně je to humus. V ledničce starý jídlo, podlaha jak v chlívě, všude krámy ještě z balení či vybalování, taky krámy od ježíška., zároveň žádná vánoční výzdoba, jen jsem dostala větvičku jmelí a mám jednu svíčku:-D. Sbírám síly u kávy a hnusnýho cukroví, který samozřejmě žeru už třetí den, a zbytek programu dnešního dne je jasnej. Mi přijde, že jsou tohle přesně Vánoce mojí povahy:-D:-D.
Ha ha,to mi pripomina Nove roky za mych mladych let-zpravidla jsem je travila ucenim na lednove zkousky a prudenim s vysavacem a desilo me,ze "jak na Novy rok,tak po cely rok."
Hahaha, tak jsem přesně trávila roky předtím. Teď když už robim, jedu na dovolenku a bordel mám stejnej. Ale v lednu mám nějakou zkoušku, na Silvestra nikam nejdu, takže plán po zbytek roku 2016 je jasnej:-D, pracovat, uklízet, učit se, jak na Novej, tak po celej! Ale vlastně lepší jak vloni 16 dní volna (nařízená dovolená), myslela jsem, že mě vodvezou na Bohnice, jak má člověk čas polemizovat o životě, spala jsem z nudy 11 hodin denně a přibrala tři kila!
Já letos po dlouhých letech měla čas na to, abych opravdu koukala na pohádky, jinak jsem se na to vždy těšila, ale byla spousta věcí (a lidí), co mě od nich odváděly. Jenže letos jsme doma sami dva, klid, pohoda, budu se koukat, jo! No, popravdě, celou pohádku jsem vydržela jednu,a to S čerty nejsou žerty. Jak už tu padlo, je tam spousta perel, na které se vysloveně těším, pan Kemr jako král je úžasný, ale i všichni ostatní.
Koukala jsem i na jiné, ale většinou jsem po čase buď přepnula, nebo zavřela televizi. Já mám teda jasno, která je pro mne nejlepší :)
Prej to teď dost řádí. Přítel si to přitáhl z návštěvy u svojí rodiny (sklátilo je to všechny). Já jsem dovezla od svojí mamky asi tak tunu cukroví a on tu leží a oždibává suchej chleba
Doufám, že to aspoň nechytnu. Asi zahájím vnitřní dezinfekci.
Můžu ti říct, že je to na houby i těsně v novým roce, jelikož to taky ještě spadá k Vánocům, nejsem si teď jistá, jestli náhodou nemám narozeniny stejnej den s tvým starším robětem :-D
už jsem si vzpomněla :-D no, to to chytli oba dobře, V. teda hůř :-D
Manžela skolil nějaký hnusný moribundus a jedno dítě se drží jen silou vůle. Odjezd na hory vážně ohrožen. A příchodem xboxu do našeho obýváku se moje úspěšnost při zapnutí televize přiblížila k absolutní nule. Ale nějakým zázrakem jsem porazila svou DSD v bowlingu. Což ovšem byla chyba, načuřeně se opět zabednila v pokoji.
To teda drzim palce, zrejme je to dost agresivni potvora.
Kdybych měla za sebe zhodnotit tu novější produkci, tak mně se docela líbilo Tajemství staré bambitky (přestože jinak nemám ráda Kluse a ani nové písničkové pohádky obecně nepatří k mým oblíbeným) a pak mi utkvěla Princezna a písař, která měla imho docela potenciál zabitý především hrozivou princeznou. Nadšená jsem byla jen z Kdyby byly ryby, ale to je vyloženě do Přiznání. :D Protože to ve výsledku s pohádkou pro děti nemělo skoro nic společnýho, to jen já jsem fanynka bizáru made by Prušinovský.
No a pak Anděl Páně žejo, na dvojce jsem byla v kině a tam už mi dost věcí nesedlo, ale i tak mezi pohádkama nadprůměr asi.
Souhlasím, z pohádek z produkce České televize, je Tajemství staré bambitky asi jediná, která za něco stála. Ta včerejší Slíbená princezna byla fakt tragédie
. Zlatovláska, ze které částečně vycházela, mi vždycky přišla trochu kýčovitá, ale proti tomuhle je úplně zlatá.
Když už jsem to fakt nemohla vydržet, přepnula jsem jako většina na S čerty nejsou žerty, které zmínila jinx . Sice jsem to viděla už x-krát, ale vůbec mi to nevadí.
Z těch filmových pak mám ještě oblíbenou Za humny je drak. Ne, že bych ho jinak měla nějak zvlášť ráda, ale tohle je jediný případ, kde mě Jiří Císler opravdu baví. Nejen jeho, ale i hlášky ostatních tam jsou podle mě boží:
"To by tak hrálo, aby nám drak sežral odborníky a znalce."
"Tak co, braši, nepůjdete do háje? ... Myslím na houby."
nebo
"Chlapi, proč naši Lidku kouše princ a ne drak?"![]()
A co dnešní voňavkářská pohádka? Jestlipak parfumaniačky sledují?![]()
Tak u mě prošla :-) Moc pěkné princezny a voňavky to pěkně ozvláštnily.
Dnes jsem uspokojena ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.