Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Garfie
28535 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 16:01

fija Držím pěsti, ať to nějak zvládnet! Ona ta kaplanka tam může i dojíždět, ta moje kamarádka trvale pracuje v nemocnici na LDN a dojíždí do sanatoria v jiném městě. 

Offline Lamicka
14179 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 16:05

fija to me mrzi je to strasna doba

Offline rozarka
4210 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 16:08

fija To je strašné, chápu, že ti je z toho smutno.Za jiných okolností by tě zdravotní komplikace maminky taky drtily,ale když není možnost vedle ni posedět, povyprávet... drž se.

Offline Pavlena
6917 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 16:14

fija hrozné.. držím palce ať něco vymyslíte....

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 21:23

fija to mi je ľúto. Držte sa. 

Offline barbucha blogger
35803 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 20:59

Já si tady s dovolením zaskuhrám velmi povrchně (horrorama bych mohla rovněž posloužit, ale nějak na to nemam kyslík). Příšerný, jak jsou zavřený ty služby! Konkrétně bez manikury jsem naprosto vyřízená, já to prostě nedávám... a to nosim krátký nehty bez laku, žádný umělecky vyvedený drápy... ale trvám na krátkejch, leč upravenejch... pročež jsem si dneska ze zoufalství  svépomocí vohryzala prsty jak paličky, děs a hrůza! I jsem si - v předtuše průseru - zakoupila ještě ve Švédsku takový ty vokusovací nůžtičky... ale je to ještě horší než bez nich (hlavně když si nasadim brejle). 

Jako pedikura cajk, to umim... voholit nohy taktéž (dneska v práci zaslechnuto: holky holte si nohy, nevíte kdy skončíte na intenzivce ), všecko zvládnu... ale prostě ty ruce, ty ruce!

Offline viktorka_od splavu
49290 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 21:07

barbucha taky si neumím pořádně ostříhat pravou ruku levou (i když já mám levý obě záchrana se zove pilník

Offline continuity
43025 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 21:10

viktorka_od splavu to neumíš páč jsou ty nůžky delany na pravou ruku. Já jsem levák a problém mám se stříháním pravé ruky. 

49290 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 21:17

continuity nemyslím si. já ty nůžky neumím stisknout tak, aby stříhaly, o tvar nejde. 

Offline continuity
43025 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 21:19

viktorka_od splavu jj,to je právě tvarem, to zmacknuti. Věř mi, na levou ruku musejí být ty nůžky zkonstruovane obráceně. Striham všechno pravou, ačkoliv mám levou určitě šikovnější. 

( Levoruké nuzky stojí minimalne 2x tolik než pravoruké. )

49290 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 21:20

continuity kde se koupí levoruké nůžky?

Offline continuity
43025 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 21:22

No ale to mi připomíná, že jsem včera vychytala asi 10 minútové okynko, kdy malé dítě bylo ochotno uvažovat o zkrácení vlasů: tak to zítra ostrihame, maminko. No tak jsme to ostříhaly hned dnes. Už to fakt nešlo, chrouny pod zadek věčně zacuchané. To jsem střihla pravou na jeden smyk.

Offline continuity
43025 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 21:29

viktorka_od splavu to nevím,já používám pravoruké. Ty běžné kancelářské a detske jsem viděla normálně v papírnictví, a ty manikurove na netu asi najdeš. 

A ještě jsem našla článek k tématu. Je tam popsany úchop nůžek pro praváky levou rukou. 

49290 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 21:34

continuity no jak říkám já jsem levá i na pravou, takže byť to "obrácené" použití chápu i je to tam hezky vysvětlené, nejsem toho schopná. zkusím se po těch leváckých manikurních podívat:-) ale spíš pro zajímavost, zas až tolik mi ty nehty abych je nezvládla upilovat pilníkem nerostou:-)

Offline continuity
43025 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 21:36

viktorka_od splavu já to taky nezvládám, nebo mi to spíš přijde jednodušší a němé neergonomicke to udělat pravou než to lomit levou.nechty řeším úplně stejně jak ty, něco ustriham, zbytek pilníkem. 

Offline barbucha blogger
35803 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 22:18

barbucha taky si neumím pořádně ostříhat pravou ruku levou (i když já mám levý obě záchrana se zove pilník

​Blbej pilník?! Nehty si nestříhám, to je jasný...  Já potřebuju odstranit kůžičky, nebo jak tomu nadávaj dneska cuticles jinak mam pazoury jak po sto letech v kolbence, to bych si k tomu rovnou mohla pořídit ten svetr nellielovet ať to mam komplet, styling utahaná domovnice 

Offline Pinot Noir
29861 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 22:21

viktorka_od splavu já si nehty na pravé ruce taky neostříhám, ale používám jen pilník, někde jsem slyšela, že je to stejně pro nehty lepší.

A přiznávám se, že jsem na manikúře nikdy nebyla. Ani na pedikúře. Ani řasách, obočí, kosmetice. A nebaví mě masáže. Tak!

Online Kokoska
34880 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 22:23

barbucha kup si v L'occitane olej na nehty a kuzicku nebo v DM odstranovac kuzicky, pak ti bude stacit palec levy ruky na zamacknuti.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 22:25

Pinot Noir 

Máme shodu 4 ze 6

Offline barbucha blogger
35803 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 22:27

Kokoska 

Teď potřebuju spíš zamáčknout slzu. Nebo vypíchnout voči.

Hele těch olejíčků atd. jsem už měla... nikdy to nevypadalo tak dobře jak po klasický, staromódní manikuře.