barbucha cim vic se ta kuzicka okrajuje tim vic roste
Stěžovací vlákno
Pinot Noir stastna to zena! Vís kolik usetris? No ale ty dopady na HDPl Zamysli se
.
Makara já to utratím jinde. Směřuju to do zemědělství ![]()
JJá byla na manikúře jednou, a v pořádném salonu, a taky mi tam kuzicku střihali. Hrozné! Já mám ne moc hezké nehty a stojí mě dost práce je přijatelně upravit, mám přesně dlouhou kuzicku a dělají se mi zadery... No dlouho mi trvalo se zbavit následků.
Pinot Noir nechty na pravej ruke si lavou ostriham (som pravacka, ale zvladnem to aj s noznickami pre pravakov). Tiez som nikdy nebola na manikure, pedikure, nechodim ani ku kozmeticke, ani na obocie, ani na cistenie pleti ci ine procedury. Neviem si urobit ani make-up. Na masaz by som nesla, nemam rada ani wellnes.
Pinot Noir tak jo, to je taky oblast, kterou je potreba podporovat.
PS: a vzdycky vypadas vyborne, takze by to byly zbytecne vyhozene penize na ty zkrasloavci procedury...
Já zas neumim nehty pilovat, je to moc nadlouho, prostě ustřihnu a hotovo. Teď docela lakuju. Na kosmetice jsem byla jednou, celou dobu jsem přemýšlela jestli bych si měla s kosmetičkou povídat nebo ne
. Ostatní procedury taky nevedu, jen párkrát do roka kadeřnici na ostříhání. Ušetřené peníze tedy prožeru ![]()
Makara nehty na těch fotkách naštěstí nejsou vidět ![]()
A děkuju. Jednou na ty procedury třeba dojde ;)
viktorka_od splavu já si nehty na pravé ruce taky neostříhám, ale používám jen pilník, někde jsem slyšela, že je to stejně pro nehty lepší.
A přiznávám se, že jsem na manikúře nikdy nebyla. Ani na pedikúře. Ani řasách, obočí, kosmetice. A nebaví mě masáže. Tak!
no alespoň, že ke mně zajdeš
![]()
Catherinne ty jo, ani mi to nepřipomínej, pořád jsem to odkládala, měla jsem jít na svatbu, tak že se jako k tobě objednám až před ní
. Není ani svatba, ani účes! ![]()
Koupila jsem si čepici.
barbucha Já mám taky teď to DIY období, takže jedu ve skleněném pilníku. A kleštičky na kůžičku mají i v DM :-).
Pinot Noir Mám shodu 6 ze 6 + naposled jsem byla u kadeřníka cca před 13 lety (a před tím asi před 20 lety). ![]()
Mimo jiné nemám ráda když na mě cizí lidé sahají.
Jo skoda, ze prestali prodavat ten baylage odbarvovac, to byste se vyradily! Substitut jsem zatim zadnej nezkousela.
Karja sunkissed jelly bylo super, dřív jsem si vyrobila docela slušný ombré balea zesvětlujícím sprejem, ale co si to stříkam naopak ke kořínkům tak mi přijde že to má efekt nula. Koupila jsem si nový balení, kdyby to bylo tim že je to starý a efekt taky nula, jen to děsně smrdí :(
Tak já jedu manikúra, pedikúra, kadeřnice pořád dokola + občas thajské olejové masáže. Kosmetika ne, tam jsem nebyla 20 let. Jo a obočí, to taky.
Klara Jj, balea vim, ze neco ma. Ja si jeste koupila neco jineho, ale necham si to na jaro, ted mi vypadla znacku. Nechapu, proc to prestali vyrabet, urcite nejake sabotaz kaderniku;-)
Karja no, všechno jsme to vykoupily a teď s tím pracujem ![]()
Mne na ty kuzicky přijde nejvíc nejlepší tohle, mají v deemku, ve spojení s drivkem na odstraňování
vsechny ostatní způsoby mi přijde, ze vedou ke zraneni/ještě většímu růstu/zrohovatění

Catherinne Vsechno jste to zakopali, abychom si to nepatlali doma:-D. Byl to totiz produkt, kde i levej prisel k peknemu vysledku:-D
Ja striham nechty kleštičkami, zvyšok dopilujem. Nožničky som nemala v ruke roky. No kozičku Cutticle remover vid. Potrefenáhusa .
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články