Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 26. prosince 2016 22:10
Reakce na Sweet Potato:

No jasně, že jsem sledovala. To jsem si nemohla nechat ujít.

Ten začátek byl takový rozpačitý. Nevím, jak ostatní, ale rušilo mě to předabování do češtiny, když většina herců byli Slováci. Bych si to mnohem radši poslechla v originálním znění. Třeba ta blonďatá princezna Adélka měla hlas jak přitroublá puberťačka.

Každopádně když došlo na ty parfumérské části, ty byly roztomilé (i když taková technická: jediná růže by jim na přípravu byť jen jediné lahvičky parfému fakt nestačila, ale nebuďme hnidopiši) a chemie mezi princeznou Dianou a voňavkářem fungovala už od začátku.

Jo, celkově tohle bylo o dost lepší než včera.

Online Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 26. prosince 2016 22:10
Reakce na Dadoo:

Neviděla jsem ji celou, uniklo mi víc než půl hodiny,  proč má Diana nos a je u Tomáše, ale co jsem viděla, mne neurazilo. Hezky se koukalo i na prostředí.

Online Kokoska
34956 příspěvků moje polička 26. prosince 2016 22:18

Taky jsem z dnesni vonavkove pohadky nevidela zacatek, ale docela se mi libila. Jen Adelka byla trochu prebarvena a cukrkandlova, ale aspon nebyla uplne hloupa.

Novou Zlatovlasku jsem nevidela, v te starsi mi vzdycky vadily ty zpevy a Kotrbova se mi taky nelibila jako princezna. V jinych filmech hrala spis stekny a na tu romantiku mi nesedela.

Online Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 26. prosince 2016 22:32
Reakce na Kokoska:

Tak ty "zpěvy" jsem naopak milovala, byla to jedna z mých prvních pohádek, spolu s černobílou Popelkou, která pak na dlouho zmizela. Kotrbová mi tam zpětně taky nepasovala.

Offline Dadoo
11689 příspěvků moje polička 26. prosince 2016 22:33
Reakce na wendulka:

Originální znění?

Haha.. tomu by žádné dnešní dítě nerozumělo. Pro ty je slovenština cizí jazyk. Zlaté slovenské pondělky!

Offline Dadoo
11689 příspěvků moje polička 26. prosince 2016 22:35
Reakce na Sweet Potato:

Ještě jsem nepoznala nikoho, komu by se Zlatovláska Kotrbové líbila. To bude asi nejošklivější česká pohádková princezna. Na záda jí hodně dýchá ovšem ta princezna včerejší. Pokud ji už netrumfla.

Online Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 26. prosince 2016 22:46
Reakce na Dadoo:

Paradoxně nejlíp vypadala v čepci.http://www.pred-spanim.cz/data_4/11mini.jpg

Ovšem Jiřík, ten se mi líbil moc.

Offline Mulen
5025 příspěvků moje polička 26. prosince 2016 22:50
Reakce na Sweet Potato:

Alespoň měla zlaté vlasy a  ne žluté, jak ta nová 

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 26. prosince 2016 23:21
Reakce na Dadoo:

Já víma kvůli současným dětem do naprosto chápu Já jsem holt ještě z té úplně poslední generace, které dabování ze slovenštiny do češtiny přijde na hlavu.

Jinak uznávám, že hlasem Kotrbová jemnou princeznu zrovna dvakrát nevystihovala, ale pokud jde o mě, rozhodně to byla hezčí Zlatovláska než ta, kterou vybrali do té Slíbené princezny a ještě jí na hlavu narazili tu podivně žlutou okudlanou paruku. Každopádně mě do včerejška nenapadlo, že se tento typ pohádky dá natočit ještě hůř.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 26. prosince 2016 23:24

Já letos viděla jen Popelku :-) a u pohádky Za humny je drak (nebo tak nějak) jsem nevydržela a pustila si zprávy :-D.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 26. prosince 2016 23:30

A musím si postěžovat. Letošní vánoce stály opravdu za to. Dva dny přede dnem "D" se mi uvolnila zubní korunka, to jsem vyřešila. Při vánočním rodinném setkání byli všichni nastydlí a to tak, že velmi, takže jsem to samozřejmě chytla rovněž a dnes jsem si uštípla kus plomby - nikoli o ořech v cukroví, ale o kus okoralého chleba. Prostě, když se daří, tak se daří. Nevím, ale připadá mi, že v období mých narozenin se vždy posune i míra rozpadu tělesné schránky. 

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 02:29
Reakce na Kokoska:

To teda drzim palce, zrejme je to dost agresivni potvora.

Soucítím. Já už se s nějakou rmchou peru 14 dní, vždycky to vypadá nadějně a přijde další vlna průjmu.... A to se fakt snažím zůstávat na dietě, ale už mě to nebaví, když to stejně nepomáhá :(

Přeji všem postiženým ať je líp :)

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 08:13

ja neznášam všetky rozprávky rad radom. Cez Vianoce som pozerala Pustinu

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 09:19
Reakce na A666:

haha tak to je presny, to jsem mela posledni tydny tez, akorat asi castecne i ze stresu, dycky takhle vtipne somatizuju. 

preju pevny zaludek! :)

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 09:45
Reakce na betsey:

taky nechápu tu všeobecnou oblibu pohádek :-) mám teda výjimku to s čerty nejsou žerty, tu máme u nás rádi všichni, ale nic jiného by mě nenapadlo si pustit. já jsem přes vánoční volno sjela pár dílů zločinu :-)

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 09:53

Já tedy taky miluju kriminálky.ale o vánocích se tak na 1 pohádku denně podíváme. Nějak nám to k tomu patří. A kdybych měla jmenovat jednu - tak za mne je asi nejlepší Anděl páně.

Poledňákové filmy mám taky moc ráda a ženské hrdinky mě neiritují.

No a Pustinu teď sledujeme taky. Zvláštní. Zrovna včera jsme si říkaly- 3. díl, žádná vražda, a přesto je to napínavý.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 10:08
Reakce na nolita:

ale tak zasa aby som nevyznela ako úplný cynik a ignorant, vždy cez vianoce si musím pozrieť film Láska nebeská. Ten mám rada :-)

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 10:16

Rozprávky u nás nepozeráme, ako ja tú obľubu chápem, pretože celé Vianoce sú takým určitým nostalgickým vrátením sa do detstva, ale ja neobsedím ani keď môžem pri väčšine filmov (sitcom je dĺžka tak pre mňa akurát) a keĎ nemôžem, tak pokiaľ nepozerajú deti niečo, tak nemám rada telku do pozadia a naše deti hrané poväčšinou nezaujmú. Občas americké, ktoré majú ďaleko lepšie spracovanú dramaturgiu. No a ak ide Mrázik, tak toho. Ja som si včera chcela kuknúť aspoň svoje obľúbené Niekto to rád horúce, ale zvyšok rodiny sa tak nudil - a navrch deťom som furt hučala "teraz sa nepozerajte" (až teraz som si uvedomila, koľko sexu a násilia je aj v tých starých filmoch), že to o chvíľu vzdali, tak som to vzdala aj ja.

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 10:45

Hned 24. ráno mě skolil nějakej zákeřnej mor. Celý tři dny jsem prochcípala v posteli, ve snaze aspoň trochu srazit horečku... přičemž neustálej, nepřetržitej tok pohádek mi ještě přitížil. Ať žijou vánoce - svátky dětí po lobotomii

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 11:14

Moje nej pohádka všech dob je Tři oříšky pro popelku. Tu mám spojenou jak s dětstvím (v kině jsem ji malá holka viděla snad stokrát) i s Vánoci. Bývalo zvykem, že ji vysílali v podvečer Štědrého dne, v době nějvětšího těšení se... a tak i někdy teď si ji pusítíme, ale z DVD, protože TV ji nasazují večer, a to televizi fakt nezapínáme.

Jinak z těch hodně starých pohádek mám ráda Princeznu se zlatou hvězdou (mj. protože skvělá taneční čísla a hudba a asi se mi taky líbí kolorované filmy), Byl jednou jeden král (mj. protože nádherná Dvorská a Werich), z trochu novějších Třetí princ (mj. protože Bartoška, hudba a exteriéry), Malá mořská víla, Tři veteráni a z novějších třeba Sněžný drak.

Ze současných... Anděl páně 1 se mi docela líbila, taková milá taškařice, dvojku teprve někdy uvidím, ale není to rozhodně film, na který bych se vypravila do kina. Letošní vánoční premiéry pohádek jsem taky neviděla. Jen malý kousek z Pravého rytíře, byla jsem zvědavá na Komínka, ale nějak to drhlo (dialogy, zvuk...). Slíbená princezna mě po čtvrt hodině přestala bavit. A Zázračný nos jsem zatím neviděla.

Nesnáším Troškovy pohádky - ukřičené, hysterické a často s pro mě extrémně nepřitažlivým chasníkem/princem/hlavním hrdinou.