Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 06:23
Reakce na Berta:

ja jsem pustinu stahla na uloz.to, je to opravdu jednoduche. Vyhledas soubor a das "stahnout". Je tam i varianta "stahnout rychle", ktera vyzaduje registraci, pak si pres sms koupis kredit (na webu je to popsano, je to jednoduche) a pak muzes stahovat v podstatne kratsim case. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 08:31

sťažujem sa na to, že tieto sviatky je u nás na sídlisku katastrofálna situácia s parkovaním. Neviem, či si všetci obyvatelia pozvali na týždeň minimálne ďalšie dve rodiny s autami, alebo čo, ale zaparkovať je už od 23. decembra takmer nemožné. Včera, keď som išla z práce, som krúžila po sídlisku 20 minút, kým sa mi podarilo nájsť posledné miesto na parkovanie. Dnes sa budem vracať celkom neskoro, takže už sa teším

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 08:52

na nasom sidlisku je to presne naopak. cely rok plno od rana a takto na sviatky este aj o osmej vecer par parkovacich miest volnych. a tymto sa stazujem ze mi po novom roku ked sa vsetci nasackuju naspat bude chybat prazdne mesto :D

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 08:59
Reakce na jinx:

ja jsem pustinu stahla na uloz.to, je to opravdu jednoduche. Vyhledas soubor a das "stahnout". Je tam i varianta "stahnout rychle", ktera vyzaduje registraci, pak si pres sms koupis kredit (na webu je to popsano, je to jednoduche) a pak muzes stahovat v podstatne kratsim case. 

Děkuji a jak je to tam s virama? nevím, jestli ten  tablet má nějaký antivirus, nebo si  ho mám napřed stáhnout? 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 09:06
Reakce na Berta:

Ja stahuju malo, nevim, podle me je to v pohode, ale netesila jsem to. 

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 09:14
Reakce na Berta:

ulozto jsou v tomhle ohledu bezpecne stranky (ne jako kinox a podobne), antivirus bych si ale stahla tak jako tak.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 09:21
Reakce na eless:

u nás práveže celý rok pohoda, zaparkujem bez problémov aj o polnoci. Bývam tam už šesť rokov, na Vianoce vždy bývalo plnšie, ale čo je tento rok, to je úplné šialenstvo. Nech už to skončí :-)

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 09:22
Reakce na Berta:

z ulozto sťahujem celkom často, vždy bez problémov

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 09:39

Díky všem za  rady :-)

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 10:07
Reakce na Berta:

Když si chcete být na ulož to jistější a je možnost výběru- některé filmy jsou tam víckrát, vyberte ty s palcema nahoru. Bohužel u Pustiny nejsou žádné.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 11:42
Reakce na Berta:

Ještě jedna poznámka. Z ulož to, pokud nejste registrovaná, můžete stahovat jen jeden soubor, víc najednou nejde.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 12:03

Já jsem letos neviděla ani jedinou pohádku. Na Štědrý den jsem se dívala na krasobruslení, pak jsem se dívala na Cats a teď tady sjíždím Heuréku.

Na základě zdejší diskuse jsem se podívala na fotky té Slíbené princezny   Vypadá jak mořská panna od kolotočů. 

Z českých pohádek mám ráda ještě Šíleně smutnou princeznu. Jediný, kdo mi tam kazí, je Vondráčková. Líbí se mi ty písničky a hlášky. „Pan král počká, až si obereš kostičku."

Jinak k tomuto období pro mě patří Noc na Karlštejně a My fair Lady. 

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 12:13
Reakce na Bledule:

Noc na Karlštejně u mě patří k létu!

Offline andulka01
12845 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 12:32
Reakce na Ounz:

Stežuju si, že jsem sebou ráno pěkně řízla, narazila si koleno a příšerně to bolí. Teď jsem si v zápalu práce dřepla a málem jsem u toho umřela .. 

Dočítám pozdě, tak se omlouvám za OT. Ale taktéž jsem sebou 23. ráno řízla na ledovce, ovšem na záda, flákla jsem hlavou o dlažbu, boule na půl hlavy. Počítám to byl lehký otřes mozku, celý den mi bylo zle, ale nebyl čas to nějak výrazně řešit, dokonce ani napsat sem stížnost :-) Musela jsem výrazně posunout všechno předvánoční zařizování a přípravy, ale nakonec to docela klaplo.

A jak to jde s kolenem? Pokud ještě bolí, neodkládala bych vyšetření, natrhnout si vazy lze i úderem.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 12:46
Reakce na andulka01:

Tyjo to Vás lituju, darda do hlavy takhle dost bolí a  může bejt pěkně nebezpečná..snad to byl jen otřes mozku. Kdyby však někdy v budoucnosti začla bolet hlava, ihned k lékaři. No koleno pár dní pěkně bolelo, ještě teď to cejtím, ale odeznívá to. Asi jsem si tam něco natáhla, tak to ještě šetřím, ale utrženýho snad nemám nic..

Offline Dadoo
11689 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 12:54

Já včera na několikrát odloženém vyšetření na ortopedii. Vše je od páteře. Navíc v pravé kyčli zánět nervů. Takže budu lítat po RHB.  V nejhorsim obstriky. A včera večer na mě jeste ke vsemu hupnul moribundus. 

Takže místo psaní a učení jen ležím a hekam a fňukám. A to bych toho potřebovala tolik udělat! 

Offline andulka01
12845 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 12:57
Reakce na Dadoo:

Jen ležte a nic nedělejte, ať vás to rychle přejde :-) držím palce.

Offline andulka01
12845 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 13:03
Reakce na Ounz:

Děkuji. Bude to dobré, večer jsem si naordinovala klid a (já vím, já vím, nezodpovědné) to nejlepší červené víno co bylo doma. Kromě zatím bolestivé boule je to v pohodě :-)

A stěžuju si, že člověk věnuje takovýho času přípravám na Vánoce a pak je to tak brzo pryč...

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 13:24
Reakce na andulka01:

Přeju brzké zotavení..

Online continuity
43132 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 15:41

prave jsem dovarila jidlo pro ctyri lidi na tyden na hory. do vlakna o jidle to za ty lionove vanocni menu fakt nemuzu dat. potrebuji totiz neco, co znese jednoduchou prilohu, nechci z prasku a nemuzou byt brambory, protoze jsou tezke a vsechno se tam musi vyvozit na vleku a pak 500m pesky/na lyzich. takze mam veci jako dusene hovezi na kaparach a kure na paprice. a vyredukovala jsem kotel vyvaru. 

a stezuji si, ze uz dva tydny porad pro nekoho varim a kdyz to neni slozite jidlo, je toho zas potreba hodne!

a ted jdu balit. nevim, kde jsou rukavice, ale kamaradka rano pro synka hledala po krabicich zimni kalhoty, ktere by mu byly, tak to jsem na tom o malinkaty kousek lip.