Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 12:19
Reakce na Potrefenáhusa:

Můžu ti říct, že je to na houby i těsně v novým roce, jelikož to taky ještě spadá k Vánocům, nejsem si teď jistá, jestli náhodou nemám narozeniny stejnej den s tvým starším robětem :-D

Já mám narozeniny zkraje ledna (a zkraje prosince svátek pro jistotu). Jako malé mi bylo líto, že mám všechno vybráno během jednoho měsíce, protože dárky, rozumějte hračky, se u nás dávaly až na vzácné výjimky fakt jen o svátku, Vánocích a narozeninách, jinak moc šance nebyla.

No, a kolem dvaceti mě ten leden štval zas, protože se nikomu nikam moc nechtělo, natož slavit, "záviděla" jsem kamarádům, co mohli slavit na letních zahrádkách. Tak jsem si narozenin přesunula na červen a dost dlouho jsme to drželi, ale časem to nějak sklouzlo zpět, teď už mě ty zahrádky zas tak netrápí... :-D

Online Potrefenáhusa
38864 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 12:23
Reakce na Zina:

byli aspoň milosrdný a svátek mám uprostřed léta (akorát ten se nějak moc neslaví :-/)

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 13:01
Reakce na Potrefenáhusa:

Můj taky ne, kryje se totiž s jiným svátkem :-). Ale jak jsem psala, vadilo mi to hlavně jako malé a možná to dnešní děti tak neřeší, dostávají těch hraček mnohem víc a v průběhu celého roku, nebo aspoň mi to tak z okolí přijde.

Offline Kokoska
34959 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 14:28
Reakce na A666:

Hlavne je divne, ze to k nam prinesli lide, kteri uz byli tyden v poradku. A dneska jsem se dovedela o jinem pripadu, kdy to probehlo podobne, od lidi uz "po akci" to dostali v ramci vanocnich navstev dalsi. Nejela jsem k rodicum, abych jim taky nenadelila, ale za 14 dni k nam musi prijet oni kvuli lekarskemu vysetreni, tak abych se zacala modlit.

Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 15:22
Reakce na Kokoska:

Nestraště mě, doma přítel už celý den zvrací, jaká je šance, že mě to zkolí taky?

Navíc mám jít na návštěvu k těhotné kamarádce, tak to raději zrušim. Ach jo, dlouho jsem jí neviděla a ještě dlouho asi neuvidim. Ach jo!

Offline Kokoska
34959 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 15:51
Reakce na Karja:

K tehotne radsi opravdu nechodte. Pritel moji dcery to nedostal, treba vas to taky mine.

Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 16:30
Reakce na Kokoska:

Nechci zakřiknout, ale já se ve většině případů od druhého nenakazím, vždy si nemoc způsobím vlastní blbostí - špatný oblečení, nadhodnocení fyzických možností, pařby, pařby, pařby, tak to je potom člověk nemocnej hned.  Ale můžu být skrytý přenašeč, že jo. Což musim z osobní zkušenosti říct, že je někdy horší čelit těmto výčitkám v práci či v rodině, než skutečně nemocnej být:-).

Tak buďte všichni brzo zdrávi.

Offline Garfie
28560 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 20:19

My jak nemáme televizi, tak mě ty nové pohádky úplně míjí, já skončila u Šíleně pyšné....:-) Pohádky moc nemusím, když už, podívám se na nějakou klasiku, takže dětem mám třeba problém vybrat, protože je vlastně ani moc neznám. Na Štědrý den dopoledne u nás tradičně jedou Tři oříšky pro popelku. :-) A večer, když děti usnou, Láska nebeská + někdy během svátků polská Noc plná zázraků, o které jsem teď zjistila, že je natočené pokračování, tak ho chci sehnat. 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 21:05

Já bych se ráda podívala na ten seriál Pustina. Můžete mně prosím poradit, jak a kde se to stahuje? Ale prosím návod jako pro blbce. Já jsem nikdy nic nestahoval. Potřebovala bych to do tabletu.. děkuji

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 21:17
Reakce na Berta:

Pokud to už je celý na prehrajto.cz, nemusíš ani stahovat. Za poplatek (asi kilo na měsíc) se tam můžeš podívat na cokoliv (no, cokoliv online, kolikrát chceš. Když si nechceš třeba zahltit paměť... Stáhnout se to tam dá ale samozřejmě taky. Jednoduše, prostým kliknutím na "stáhnout".

Jsou i jiný možnosti, ale ty už chtějí víc kroků a mají třeba omezenej počet registrací, tak je to složitější se tam protlačit. Na "mainstream" bych řekla, že prehrajto stačí 

Online Potrefenáhusa
38864 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 21:25
Reakce na Garfie:

teďkonc dávaj docela milou pohádku, Korunní princ, kult se z toho teda asi nestane, ale přijde mi to docela zábavný a netrapný, herci koukatelný.

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 21:50
Reakce na Potrefenáhusa:

Jo, příjemně překvapila. 

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 22:01

zitra jdu na pohreb. Tak se dnes tak nenapadne opijim...

Offline Garfie
28560 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 23:21
Reakce na Potrefenáhusa:

Super, diky za tip! :-)

Offline Tak Betty
6137 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 23:35
Reakce na Berta:

Já bych se ráda podívala na ten seriál Pustina. Můžete mně prosím poradit, jak a kde se to stahuje? Ale prosím návod jako pro blbce. Já jsem nikdy nic nestahoval. Potřebovala bych to do tabletu.. děkuji

Přesně stejný dotaz jsem chtěla vznést taky. Říkám si,  dočtu  diskusi a napíšu příspěvek.

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 23:49
Reakce na Luna:

já vás v tom nenechám samotnou i když teda na pohřeb nejdu,  hraju díky Ounz  samorost3 a svět skřítka a ostatních potvůrek mi připadá nedosažitelný... tak jsem si nalila motivační dvojku červeného.

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 23:50
Reakce na domenica:

"Nesnáším Troškovy pohádky - ukřičené, hysterické a často s pro mě extrémně nepřitažlivým chasníkem/princem/hlavním hrdinou."

To s tou uvřeštěností je přesný. Od něj se mi nelíbí dokonce ani relativně chválená O princezně Jasněnce a létajícím ševci. Nechápu jeho oblibu.

Jinak ty tři důvody, které jsi vyjmenovala u Třetího prince, jsou to jediné, co se mi na tom líbí, jinak ne. Hlavní dvojice už na mě tak jako ve Třech oříškách pro popelku už na mne nezafungovala ani jako na dítě.

A u Byl jednou jeden král musím teda za další protože za sebe doplnit ještě Buriana. Milena Dvorská je tam v těch patnácti opravdu kouzelná. Škoda, že jí potom hlas mutací zhrubnul, což mě až později napadlo, jestli nemohl být důvod, proč jí pak už žádnou další roli princezny nenabídli, až královny.

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 23:55
Reakce na Luna:

zitra jdu na pohreb. Tak se dnes tak nenapadne opijim...

Tak přeju, aby to byla poslední taková opička na hodně dlouho.

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 00:06
Reakce na wendulka:

Já mám pocit, že Dvorská byla až moc krásná. A že další pohádku, kde by se ta její v podstatě kultivovaná krása nějak vykompenzovala (jakože ač princezna, vzala zavděk prostým, leč spravedlivým dělnickým chasníkem), nikdo nenapsal, vyčerpalo se to tou Solí na zlato...  prostě typově se do těch budovatelskejch nehodila. Však nebyla ani tlustá, ani jí netrčely zuby nebo co... to s hlasem nemělo nic společnýho podle mě - jednoduše příliš elitářskej vzhled, to se nenosilo 

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 01:01
Reakce na Potrefenáhusa:

Ta mi loni nějak unikla. A jo, musím říct, že z té mám nakonec z těch televizních asi  celkově nejlepší dojem. Dokonce to vypadalo, že tady to ty herce i bavilo.

Luna Uf, tohle jsem absolvovala v tuhle roční dobu před pěti lety a řešila stejně. Upřímnou soustrast a stejně jako barbucha přeju, ať se ti takový důvod k pití na co nejdelší dobu vyhýbá.