Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Ounz
20528 příspěvků moje polička 21. listopadu 2020 21:19

paktofonika já o těch rozvozech z esky vim, ale tak když objednávam v rohlíku, tak ji přihodim, jinak si tam zajdu. 

Offline rozarka
4210 příspěvků moje polička 21. listopadu 2020 21:20

Evaeva Já vím, že když jsem tam kdysi kupovala nábytek, byly ty stránky nějak lepší, teď mi přijde, že se v tom hůř hledá. No, doufám, že příště to půjde už fyzicky

Offline Potrefenáhusa
38831 příspěvků moje polička 21. listopadu 2020 22:44
Reakce na Ounz:

Ounz 

já sem zrovna dneska reklamovala, že mi místo esky 33 poslali pšeničnou 'buchtu' od artic bakery. ​

teda chtěla jsem te politovat, ale nepolituju!!!

Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 07:53

brrr jak rikas, Rudná a 80 na moste Mladeze. Tam je ta koncentrace fakt silna... 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 08:01

Ounz ja som ho z rohlíku párkrát skúšala, no ale asi ho nejak zvláštne skladujú a nie je to ono, takisto si rada zájdem, ale to objednanie dobredu vítam, aspoň viem, že ho tam majú pripravený. 

Offline Ounz
20528 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 09:04
Reakce na Potrefenáhusa:

teda chtěla jsem te politovat, ale nepolituju!!!

Offline notna
9427 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 23:28

paktofonika U nás rohlík vozí pečivo od William Thomas Bakery. a ač to jejich pečivo je výborné, křupavé, rohlík vždycky přiveze zvláštně zvlhly. Ne moc, ale už nekrupe. Nechápu, co s tím dělají.

S rohlikem jsem byla spokojená moc, vše super. Ale poslední dva nákupy mě naštvali. Ze čtyř jablek bylo jen jedno správné odrůdy, zbývající tři měli velikost poloviční, malé, scvrkle, kyselé. To snad řidič musel utrhnout někde u cesty. Blumy byly místo fialové a zralé, úplně tvrdé a kyselé a růžové. A dnes mi vyhodili z nakupu mandarinky a jedna paprika byla na kaši.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 23:37

notna Tak jestli toho teď nemaj moc, no. Já to teď taky musím pečlivě kontrolovat, občas něco chybí, jindy je tam něco úplně jinýho, přijíždí pozdě i o dvě hodiny, to pak nějakou kompenzaci dostávám, ale tuhle zas naopak přijeli v pět, ještě jsem byla na nákupu u nás, měli přijet až v sedm.

Nejvíc mne naštvali, když měli v akci Haagen Dazs, tak jsem vzala rovnou dvakrát slaný karamel a dostala jsem místo toho dva špenátový protlaky

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 23:39

Jennyfor . Ale zas aspoň nepriberies .Ale.spenat.namiesto.zmrzliny,to.nastve!

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 23:49

Jennyfor jezis, to by me mrsklo, spenat fakt nenavidim (trauma z detstvi)

Offline notna
9427 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 23:53

Jennyfor Špenát místo zmrzliny! Tak to je teda hodně blbý. A vlastně minule taky přijeli o hodinu později. Tak snad se to brzy srovná, jestli je to novackama.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 23. listopadu 2020 00:04

moora notna no a ještě takovej ten echt mraženej protlak v igelitovým pytlíku jak za totáče   a já hubu naštelovanou na zmrzku. To maj u mě schovaný

Online Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 23. listopadu 2020 06:31

Jennyfor no ale představ si, jak byl nakrnutej ten, kdo čekal s pečeným králíkem a knedlema na špenát a dostal tvoje dva kyblíky karamelu

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 23. listopadu 2020 07:08

notna mňa napadlo, že by to mohlo byť skladovaním v chlade.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 23. listopadu 2020 07:08

Jennyfor no tak to je od Rohlíku pekne kruté!

Offline notna
9427 příspěvků moje polička 23. listopadu 2020 08:31

paktofonika Taky si myslím. Nebo to hází do sáčku a tašek ještě horké. I když jsou papírové, tak se to trochu zapaří.

Offline baltik
4974 příspěvků moje polička 23. listopadu 2020 08:45

Hele a jak je to s tim objednavanim z Ikea? Zkousela jsem to dvakrat vecer a ukazalo mi to, ze maji vycerpanou kapacitu na dorucovani. Tak jsem to dnes zkusila rano, zbozi maji na sklade, zmacknu cudlik na objednani rozvozu, protoci se kolecko a nic to neudela. Takze mam delat co?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 23. listopadu 2020 09:01

notna to si nemyslím, pekáreň im to určite dodáva už vychladnuté a vo vhodnom balení. Ono to môže byť pečivo upečené v noci alebo predchádzajúci deň. Pochybujem, že by stíhali hneď z rána prichystať x kusov čerstvého pečiva len pre rohlík.

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 23. listopadu 2020 09:11

paktofonika notna Podle me chleba takhle ztvrdne, kdyz se po vychladnuti nezabali do uterky nebo neda do sacku. Soudim podle domaciho hodne podobneho Esce. Takze tipuju kombinaci chleba treba z predchoziho dne a pak nevhodne skladovani. Chlad by asi nevadil, moje babicka mela chleba vzdycky v chladne sednici. 

Ja teda koupila hnusnou Esku i 2x primo u nich. Drolici se a suchou. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 23. listopadu 2020 09:27

Lamicka To sa mi ešte našťastie nestalo, teda vlastne stalo, ale dávali ho za zlomok ceny, alebo zadarmo. Stalo sa mi, že tá z Naše mäso tiež nebola dobrá. ,