Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Paris
příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 20:32

letfenixa v třídě mojí dcerky bylo pár uličníků, kteří psali vulgární příspěvky do chatu. Učitelka to vyřešila tak, že je nahlásila třídnímu učiteli. Co se dělo pak, sice netuším, ale od té doby je klid.

Offline letfenixa
10868 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 20:47

Torrah rodičia tie prtscr samozrejme videli

Pretože sú v tej triede samozrejme aj normálni žiaci, nechcem skončiť s on-line vyučovaním, ale je to naozaj náročné

Offline letfenixa
10868 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 20:48

Paris aj triedna učiteľka o všetkom vie

Offline continuity
43028 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 22:20

letfenixa já by som sa hlavne prestala rozčuľovať, pokiaľ to nezvládneme inak, uplne by som to ignorovala. Niektorí pubertaci i to majú ako misiu, vytočiť dospelákov. A keď im to tak dobre ide, prečo by si nespestrili deň.

Offline letfenixa
10868 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 23:21

continuity nie vždy sa ovládnem

Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 20. listopadu 2020 13:01

Za posledni dva dny 2x vybrzdovac a najizdec. Jako lidi se uz uplne zblaznili nebo co? 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 21. listopadu 2020 11:38

Naštval mě Rohlik. Místo doručení mezi 21 a 22 dojel až před půlnocí, a to se mě ještě řidič vyptával, jestli může vjet do centra, že si není jistý, že nemají povolení a nevím co... asi čekal, že si pro to těch pár set metrů dojdu sama. Jako omluvny mail a sms za zpoždění, ale tím to zhaslo, kompenzaci automaticky asi nevedou. No a mandarinky satsumas, co jsem objednala, jsou úplně jiné, než ty, co jsem od nich objednávala celý měsíc (botanicky to nedokážu posoudit, ale slupka vypadá trochu jinak a chuťově se také liší). Škoda, v době krize, kdy tam měli nákupní omezení, to fungovalo líp než teď, když jsou "v plné síle". 

Offline viktorka_od splavu
49301 příspěvků moje polička 21. listopadu 2020 12:08

Krehutka a volalas jim? ja jsem teda zatim byla spokojena, tak doufam ze to neni nejaky trend:-/ je fakt ze nakup o pulnoci bych odmitla prevzit, ja rano musim vstavat

Online Jitka77
1931 příspěvků moje polička 21. listopadu 2020 12:18

Krehutka Ono to "v plné síle" znamená, že nabrali spoustu nových lidí, a někteří se zřejmě musí líp zacvičit. Naposled jsem nevěřícně sledovala, jaké manévry s autem kurýr provádí, a z oka do oka taky působil dost nejistě.

Online Sweet Potato
40282 příspěvků moje polička 21. listopadu 2020 12:42

Krehutka To je divné, mně vždycky hlásili i minizpoždění a každé větší automaticky konpenzují.

Jo a mají moc dobré mandarinky v akci. Ty clementinky v lísce.

Online brrr
12336 příspěvků moje polička 21. listopadu 2020 13:03

rasaNori Rudná je takových debilů posledních pár dnů plná. Fakt nevím, co se děje, asi nějaké skvrny na slunci či co.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. listopadu 2020 13:06

Krehutka normálně jim o obojím napiš. Nějaké kompenzace dostaneš.

Offline rozarka
4210 příspěvků moje polička 21. listopadu 2020 14:27

Objednavala jsem v Ikea dárek a když už, tak jsem přihodilo do košíku nějaké drobností do kuchyně. A když jsem to chtěla zaplatit, vyskočilo na mě sdělení, že ta věc, kvůli které jsem objednavala, už není

Offline buble
44 příspěvků moje polička 21. listopadu 2020 14:33

Rohlik reaguje na negativni hodnoceni nakupu - pokazde kdyz jsem dala negativni hodnoceni tak mi volal nekdo ze zakaznicke podpory. Kazdopadne ta nabizena kompenzace je spis usmevna - nabizeli mi 30-50 kreditu. Coz me moc nepotesi, kdyz nakup prisel o 2 hodiny pozdeji, a mne kvuli tomu vazne plan dne.
Bohuzel posledni nakupy je spozdeni pravidlem, nepamatuji kdy dorazili vcas. Kosik dorucuje u nas spolehlive v objednanem okne, ale rohlik ma zas lakavy sortiment...

Offline Garfie
28539 příspěvků moje polička 21. listopadu 2020 14:55

rozarka Ježiš, to se mi stává běžně!!  Lituju tě, ale hele, jsi si jistá, že to nebylo už od začátku? Ta Ikea teď totiž dost věcí nemá a zjistíš to až při placení, při házení do košíku se zdá, že je všechno v pohodě. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. listopadu 2020 16:48

buble u nás naopak rohlík jezdí spolehlivě, leckdy dokonce dřív. Akorát předloni na vánoce dojeli asi o dvě hodiny později a loni nedojeli vůbec:), to jsme ale dostali asi dva? tisíce kreditů.

Offline Ounz
20528 příspěvků moje polička 21. listopadu 2020 16:59

Krehutka já sem zrovna dneska reklamovala, že mi místo esky 33 poslali pšeničnou 'buchtu' od artic bakery. Výměna možná, ale ten bochník si buď necham, nebo ho zlikvidujou. Tak mám doma bílej chleba, co sem nechtěla, dva bochníky nespotřebuju a vyhození se mi nelíbilo. Říkala sem ať mi kredity nevracej, ale stejně sem je dostala. Jinak mám pocit, že takový ty chyby- rozbitý vejce, protože jsou vespod, rozmačkaný ovoce, jídlo těsně před expirací se jim stává tak nějak konstantně. Občas chtějí fotku jako zpětnou vazbu, ale náhradu mi dali vždy (i když, když člověk něco surně potřebuje, tak jsou mu kredity naprd ) 

Offline rozarka
4210 příspěvků moje polička 21. listopadu 2020 19:08

Garfie po pravdě, nekontrolovala...já tam kupovala on-line poprvé. A když mi to jakoby skočilo do košíku, nepodala jsem podezření . Jinak bych se na to vykašlala rovnou. Pak mě ještě napadlo mrknout na zásoby a vyprodané bylo všude, jen na Č.M.kde jsem nakupovala,mě to ukázalo, že zásoby dochází. Takže bych to ani nebrala jako vyprodané. No,předložku k vaně a doby do kuchyně užiju taky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. listopadu 2020 19:55

rozarka oni mají jeden seznam zároveň pro nákup online i pro oblíbené/nákupní seznam. Můžeš si tam vytvořit seznamů víc, když je třeba něco nedostupné. Dřív tam bylo vidět, kdy by měli zboží doplnit, ale teď mají nové stránky a už to tam není.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. listopadu 2020 21:05

Ounz tá 33 z Rohlíku nie je úplne najlepšia. Eska má rozvoz keď tak, ale na objednávku jedného chleba je cena rozvozu dosť. Artic bakery ma neoslovilo vôbec, všetko čo som od nich skúšala mi nechutilo.