baltik já s objednávkou ( došly čajovky) čekala do půlnoci a cca v půl jedné to objednat šlo na černý most.
Stěžovací vlákno
paktofonika no pekáreň to klidně prodává horký u sebe, takže to může dodat i rohlíku horký. A rohlík to nastrká do pytlíků.
jinak hydratovanej chleba s příměsí žita se běžně peče večer před prodejem, měl by vychladnout, jinak se ta střida maže.
Lamicka a jo, Eska se s tím fakt taky nemaže, už sem dostala několikrát nedokynutej (oni jak to nenařezávají, tak je to víc poznat). Ale teda zlatá nedokynutá eska oproti artic bakery, to je jen drahej pšeničnej (a taky nedokynutej)
baltik teď tam píšou, že to spouští vždycky ráno v sedm. Zatím jsem se k tomu nedostala dřív než v osm a to už bylo plno.
Potrefenáhusa Já s tebou souhlasím, hrozný problémy prvního světa toto
(a to já jsem ve městě, nemusím číhat před coopem, kdy přivezou šumavu)
Ounz nedokynutý, že nie je nafúknutý, či ako to popísať no :)
Ounz dobře, že to píšeš, zrovna nedávno jsem na něj na rohlíku koukala...
baltik No mně se zadařilo 10 minut po půlnoci dovoz z Černýho mostu. Před půlnocí ještě hláška o překročené kapacitě. Ale to bylo ve středu. Možná se to každým dnem zhoršuje....
Catherinne Jennyfor Evaeva ale mne to prave ted rano nehlasilo vubec nic, ani tu hlasku o naplnenosti. Muze tam byt jeste nejaky jiny problem?
Lamicka hele ale zase lepši eska z rohlíku než žádnej chleba
, nerada bych tě úplně odradila!
baltik nevypredali ti niečo z košíka? Inak u nás tiež jedine po polnoci, už ráno býva kapacita plná. Ja som tu známy popolnocny objednavac ikei ![]()
Mrakoplas já se právě chystala po půlnoci, ale než jsem se k tomu dostala, objevila se tam hláška, že vyšli vstříc zákazníkům a nově termíny uvolňují v sedm ráno. Což je pro mě mnohem horší než o té půlnoci![]()
baltik určitě může, ale spíš bych řekla, že byl takový zájem, že to nezvládalo vůbec.
Ounz nene, myslela jsem ten Artic Bakery. Esku bych koupila.
Lamicka jo tak to jo, to artic fakt nemůžu doporučit, nestojí to za to. (A to nejsem vysloveně odpůrce bílejch chlebů, ale tohle není dobrý)
Lamicka my kupujem Artic Monk a je dobrej a krupavej
baltik kamarád dnes objednával a podařilo se mu to v 7:30, Ostrava.
711990 ja som z Arctic skúšala asi veci a mne to prišlo ako hrozne divné staré pečivo. Úplne nechápem ten hype. Ako asi ani Eska nie je super, ja to nepoznám, ale Ounz je odborník a keď predávajú nedokynuté pečivo tak asi to nie je úplne ono, ale neviem kam by som po podobný chlieb išla. Kvaskovy z Antonína ma neoslovil.
paktofonika my tam kupujem od zacatku toho Monka, obcas bagetu no a samozrejme skoricove sneky a jsem nadsena. Nikdy to nebylo hnusny. Ale zas nikdy jsem nemela chleba od Ounz , pak bych treba mluvila jinak:)))
Já nejsem odborník, jen to doma peču a některý věci poznám a všimnu si. Nicméně nepravidelný bubliny ten chleba nezkazí, jen si říkam, že by se fakt mohli snažit, vzhledem k ceně. Když chci pajsku za buchtu, tak by buchta měla bejt perfektní. Každopádně můj subjektivní názor je, že Eska je fakt dobrej chleba jak 33 tak 66, i když já preferuju 33. Artic bych zařadila až někam za Paula a Kovářskej chleba z Lidlu
. Ale opakuju- je to subjektivní. A esku kupuju opakovaně, je to mmch jeden z chlebů, který se dají jíst až týden, pokud to člověk nespase dřív.
Rozhodně bych nerada, aby to vypadalo, že se nad ně vyvyšuju, já se svýma 2-4 chlebama týdně :)
711990 myslíš? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články