Ounz Dobry vedet. Diky. Dnes jsem se pokousela zaplatit ucet za telefon kartou CSOB a po 2.neuspesnem pokusu jsem to vzdala a zaplatila pres Air bank.
Stěžovací vlákno
Brioso no tentokrát to trvá už docela dlouho. Já nakonec po několika pokusech proklouzla, ale s 12 hod zpožděním..
Jos to je dost peklo teda
ja obvykle od muze nic tak urgentniho nepotrebuju, tak ho nerusim. zato chudak kdyz si jednou jedinkrat zapomnel klice, sedel hodinu v aute jelikoz jsem byla ve cviceni.
Kokoska JankaM a nejsou treba zvykli ze to proste pocka, nedulezity? hele ale ja myslela Kokoska ze vy spolu pracujete, tak co kdybys potrebovala neco pracovniho?:P
Ounz jo, to sedí ČSOB, tak to mám asi smůlu
a dík za info
Vincenzina hele ale po několika pokusech s kreditkou mi prošla debetní. Tak třeba? Ale posledně sem si tu kreditku opakovaným pokusem o platbu na 24 hod zablokovala ![]()
SunEclipse ne oni teď mají problém, já tam i volala, a rozhodně sem nepřekročila limit, byl to jen nákup na rohliku
SunEclipse Nn, limit to nebyl. Jako v zasade me to nejak neomezilo. Spis jsem byla prekvapena, co se deje. Blby by to bylo, kdyz bych mela jen jednu kartu.
Ounz ježiš to mě děsíš, teď se budu bát jít nakoupit ![]()
edit: uff, ono se jedná jen o internetové platby, já se lekla že nezaplatím kartou na pokladně
SunEclipse nee, jen internetový..zatim :)
viktorka_od splavu teď už to, co já dělám, může počkat. Jestli napíšu fakturu v 10 ráno nebo večer, je celkem jedno. Horší bylo, když jsem seděla někde u klienta a nutně potřebovala poradit. Ale to zas ještě nebyly ty šílené hovory v rámci HO, to mi to i zvedal. Já jsem většinou varovala, že jdu někam, kde čekám průšvih. Teď volám spíš v soukromých věcech, ale taky to naštve. Dostanu za úkol něco koupit, vyzvednout, zařídit, něco tu dělají řemeslníci a potřebuju to upřesnit a musím si poradit sama a doufat, že to bude dobře :D
Ounz já to chtěla platit debetni, nakonec jsem vzkřísila PayPal a přes ten to prošlo
SunEclipse já jsem dneska nezaplatila v DM. Nevím, jestli mají terminál od ČSOB, ale předtím jsem během půl hodiny 2x jinde platila bez problémů.
Kokoska jo no, upřímně..včera pán na infolince říkal, že se to může stávat i při běžným placení. A asi nebude přetíženej jen system csob, budou mít obtíže i jiný, no. Všichni teď preferujou imho platbu kartou..
Ounz tomu věřím, jen teď budu mít radši příště s sebou peníze, co kdyby. Dneska to bylo za 200, to jsem měla, ale předtím jsem vyzvedávala něco v zásilkovně a to už by byl problém.
Ounz sis, sedis v karantene? Soucitim
moora už končim, ale děkuju :)
Kokoska jezis jo, to jsou vybusny temata, ja se zarekla ze uz se remeslnikama nebudu vyrizovat nic, protoze to nikdy neni spravne a beda jak se radi oni se mnou - vsechno je dozajista opacne
nastesti obvykle ja doma nebyvam, tak se tomu uspesne vyhnu![]()
...tak teda nevím,do kterého vlákna
..od pondělí jsem v karanténě a od včera pozitivní
čímž mám zajištěno dalších 10 dnů zaracha...to je jako stížnost!!!
a teď do dotazů..asi potřebuju tyhle šaty:
mám si je vůbec kupovat,kdyz uz dopr...nikam nebudu chodit?
Nezkoušel je někdo?Já furt hubnu a nevím jakou velikost...a stejně je nepotřebuju...fňuk..pardon za citový výlev..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my