Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Garfie
28411 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 12:12

4n4 Tohle je fakt neuvěřitelný!! Hrozný chování, je mi tě líto! :-(

marieu No a tohle je hrozně smutné, pamatuju si tady ten tvůj pohodový adventní post....držím pěsti, ať se nesesypeš a babičce co nejvíc zdraví! A těm jejím dětem co jsou poblíž, minimálně spáleného kapra, fakt todleto!! 

Offline Garfie
28411 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 12:16

Zarinya Japonská kuchyně je skvělá, ale bez ryb a rýže bys to měla těžké.  Já si spíš malovala, jak si tam dovezu nedostupné nebo drahé věci, protože to můžu poslat lodí a túdle núdle. O ceně máku jsem už psala (tisíc korun za 100g), nedá se tam sehnat žitná mouka, vůbec mouka je trochu problém. Nemůžeš dovést ani pepř třeba (dokonce ani rýži, ale to mě rozesmálo) nebo max. 24 kusů drogerie, tak to padne asi na šampon na světlé vlasy.

Offline continuity
42638 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 12:18

marieu tlapkam

Ta bezmoc, že to člověk nemůže udělat, jak by potřeboval, je hrozna

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 12:28

ja som už tak zufala z predaja bytu!!!  Predávame to v podstate od septembra, s bankou kupujúcej neskutočné problémy, otrasné komunikácia (Moneta M.B-nedoporučujem!!)...a 7.12 sme to dali na kataster, myslela som že super, len tak tak, ale stíhame (máme na to naviazanu kupu domu a pokuta za nedodržanie termínu 500 000 Kč)... oni napísali zle návrh na katastr, už 2 dni o tom vedia a reakcia nič, bankár uplný neschopák, na infolinke žiadna zmysluplná komunikácia. Je toto vobec možné? Kam sa može človek obrátit v takejto situácii? Tiež som si myslela, že budem mat kludné Vianoce

Offline dzizisketa
8911 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 12:38

Ošidil mě kávovařič ve stánku, o stovku, naschvál jsem si tam šla rozměnit. Teda určitě to neudělal naschvál, byl tam frmol a já zrovna musela koukat na tramvaje, co jely kolem, chodím tam kdykoli mám cestu kolem, ti lidi jsou tam milí a káva dobrá. Zjistila jsem to asi až za dvacet minut, když jsem potřebovala zaplatit dovážku piva, kdy mi ta stovka chyběla. Ale pán z dodávky byl velmi laskavý, prý jsou Vánoce a pivo mi dal i tak. Takže lidi, kupujte Lobečské pivo, je dobré a hlavně ti lidi z pivovaru si to fakt zaslouží! 

Offline marieu
5152 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 12:39

olivieraa vopruz nad vopruzy. Sama makám jak nejlíp dovedu a když vidím takový šlendrián, říkám si, že mě by lidi sežrali i s botama a nikdy bych si nic takového nemohla dovolit. Kdyby to bylo tak jednoduchý, že pokutu zaplatí, kdo má na zpoždení vinu... 

continuity to je na tom opravdu to nejhorší. Mít to tady za rohem, je dávno zaléčená, nebo odoperovaná, v každým případě obstaraná. Doufám, že to i tak nějak zvládnem, příbuzným prostě budu udílet povely kam kdy mají jet a co mají zařídit.

Garfie spálený kapr mi vyloudil úsměv na tváři. Vzpomněla jsem si na spolužačku z VŠ, strašně milá slušná holka, která na adresu nějaké matky, co odložila jedno ze svých novorozených dvojčat, protože mělo drobnou vývojovou vadu a čekalo dlouho na chirurgickou korekci, nadávkou "paní flundra". Tohle je podobně milý

Offline clothilde
2040 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 12:51

marieu taky zatinam zuby. Mama v ne uplne nejlepsi psychicky kondici, Tata se drzi... Chteli jsme moc prijet na vanocni svatky domu, ale Tim, ze bydlime mimo CR, tak nechce me riskovat. Budou to prvni vanoce, kdy nebude me cela rodina pohromade... No musime to zvladnout 

Offline marieu
5152 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 13:18

clothilde to je taky smutné, že nemůžete být spolu. Ale tenhle smutek z odloučení ti závidím. Naše famílie je na všechny strany natolik rozvrtaná a vztahy máme natolim nahouby, že doufám, že budeme s mužem a dětmi na Štědrý den sami. 

Offline 4n4
250 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 13:51

Malenge Zatím se mi to vzdávat nechce, jsem tu teprve něco přes rok, práce mě baví, fajn kolektiv i přímý nadřízený. A práce (doteď) zvladatelná v kombinaci se čtyřmi dětmi. Uvidíme. 

marieu Tak, tohle je vůbec špatná zpráva před Vánoci. Držím pěsti, přeju hodně sil. 

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 13:56

Od 5.prosince přepravuje Česká pošta mou objednávku z Mallu na pobočku.

Zřejmě ji sem nesou pěšky.

Balík z Olomouce mi přišel během 24 hodin. Doufám, že teď to nebude 24 dnů.

Offline continuity
42638 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 14:02

4n4 soucítím, já jsem fakt myslela, že tyto praktiky vymřeli někdy na konci minuleho století. 

Offline Mohučanka
7348 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 14:02

Dadoo Hodně štěstí. Mně předevčírem přišla zásilka odesílaná 29.11. z místa vzdáleného od nás 15 minut autem.

Offline marieu
5152 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 14:13

4n4 děkuju, tohle je špatný vždycky, Vánoce jsou spolehlivě zkažené - ještě to vlastně komplikuje "termíny", no.. s tou prací naprosto rozumím. Děti mám jen dvě a už před první mateřskou jsem věděla, že o svoje místo sice velmi stojím, ale že se to tam sune jednoznačně k horšímu. Příští podzim se mám veacet na plný úvazek, tak jsem zvědavá, jak dlouho mi to tam ještě bude stát za to. Při tom a priori chci, aby mi to stálo za to... držím palce moc!

Offline JankaM
3074 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 15:05

Tento týden měl sambo dovolenou, aby konečně pohnul s diplomkou. Takže bylo každý den vytřeno, vyluxováno, uklizeno, vypráno, kuchyň uklizená atd. Na to si tedy nestěžuju. Ale jak mu vysvětlit, že když jsem doma já (a pracuji z domu), tak prostě sedím u PC a píšu, telefonuju, přemýšlim atd., prostě pracuju a nesmejčím, to je ta stížnost. Bordel kolem mi při práci nevadí, jemu ano, to je jádro pudla. Akdyž pak přijdou domů všichni, generuje se další bordel. Vánoční výzdoba u nás spočívá v tom, že dcera všude nalepila vločky z papíru, které vystříhala v družině a já jsem vyměnila pověšeného draka (podzim) za vločku z papírových sáčků. Světýlka máme celoročně . Tož tak.    

Offline Isca
4888 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 15:10

JankaM Myslím, že jste vánoční výzdobu pojali naprosto správně

Hele, a co použít klasické (byť tradičně se cituje v opačném gardu) "Miláčku, když tobě to tak hezky jde!"

Offline JankaM
3074 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 15:15

Isca provedu 

Offline Kokoska
34630 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 15:22

marieu jako bych cetla pribeh myho taty. Nebyt nasi intervence, asi by dodnes peclive dochazel na rehabilitace, protoze se motal a vyhodnotili to jeho doktori jako zalezitost krcni patere. Ale spis by uz byl davno po smrti. Nastesti to nebylo zhoubny a operaci v 85 letech zvladl na vybornou. A taky mel velke stesti, ze se nasel lekar, ktery byl ochotny ho v tomhle veku operovat. 

Drzim moc palce, at to u vas taky dobre dopadne.

Offline marieu
5152 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 15:39

Kokoska střílím do vlastních řad, ale někdy mi zůstává rozum stát. Zdravotnicky, mimo vlastní obor, "hlídkuju" nad rodinou ze všech stran a s důvěrou se na mě obrací i spousta známých. Až příliš velkou. A já tomu často i rozumím, když vidím, jakou péči taky doktoři poskytujou. Ale často je to pro mě fakt úmorný. Byla jsem příliš dlouho příliš ochotná... u nás nedokážu odhadnout, jak to dopadne. Ten věk je jedna věc, i když je tchyně víc než čiperná a jinak v podstatě zdravá, odběry měla snad lepší než bych měla já po noční službě... ale bojím se, že je to na opravdu velmi špatném místě. Nezbývá, než počkat na tu neurochir konzultaci a držet si palce, fakt.

Offline Jos
příspěvků moje polička 18. prosince 2020 16:02

marieu Doporucuji konzultace radeji dve. Mam jednu velmi negativni zkusenost s jednou velkou nemocnici, tez tumor v oblasti CNS, nicmene jeden z tech resitelnych a zde to dopadlo bohuzel fatalne. Podcenili kontrolni MR a celkove to bylo tragicke. Jinak operace u starsich 80let se delaji, pokud zdravotni stav a lokalita tumoru nejsou proti.

Offline marieu
5152 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 16:07

Jos píšu o tom, o zdravotním stavu ani kondici nemám pochyb, ale lokalizace je opravdu špatná. Konzultaci budu směrovat do větší krajské nemocnice, než je bližší krajská nemocnice s neurochirurgií. Pokud nepochodím, počítám s tím, že to "poženu vejš"...