A zoo do prdele taky. Jako těšila jsem se na Štědrý den, chodíme tam už asi šest let, taková tradice už to byla.
Stěžovací vlákno
A ty fitka a bazeny? Já sem to nikde nenašla..
Potrefenáhusa vlani som oskrela pri dávaní auta do garáže komplet pravú stranu, prelakovanie stálo 800€ ![]()
Ounz Zavřené.
dzizisketa Proboha proč zase zoo? Kdyby jen pavilony, neřeknu.![]()
Sweet Potato děkuji achjo
dzizisketa Tohle je fakt na palici. Můžete si místo Zoo zalyžovat...
Garfie to mě mrzí :(
my dneska byli v restauraci s kamarádkou, bylo to super, ale přišlo mi to takové smutné, když nám řekli tak brzo, že přijímají poslední objednávku.
Manžel jde zítra na operaci karpálů LR. Já jsem z toho nervní a on je v klidu.
Včera som po dlhej dobe bola na pilatese.Dnes mám problém otočiť hlavu a dvihnúť ruky dohora. Objednala som sa k masérovi, chiropraktikovi, tak snáď pomôže.
Tak že se nemůže do Japonska dovážet mák jsem věděla a spíš mě to pobavilo, viz příslušné vlákno, ale že se nemůže dovážet ani mouka? Ani výrobky ze slámy?
(včera jsem si koupila slaměné ozdoby na japonský stromeček, že budou takové hezky tradiční a skladné....)
Garfie ja se priznam,ze bych se do Japonska nastehovat nemohla,ja bych tam asi totiz umrela hlady.
Sice se uplne v japonske kuchyni neorijentuju,ale nejim a nemam rada ani ryzi ani ryby.
Ale tlapkam,je to neprijemne bez urcitych surovin.
Sype se to v práci, kvůli covidu jsme měli mnohem víc práce. A teď ještě hůř- včera nás informovali, že místo kolegyně, která jde do důchodu, se nikdo nový brát nebude. A dnes, že nám všem přibyde činnost, kterou jsme nikdy nedělali a nejsme na ni proškolení. Vedoucí, který naslouchá jen jednomu ze svých oddělení a snaží se jen zavděčit vedení, stojí za ... Pokyn ke snížení stavu přitom není, je to jeho vlastní iniciativa a jedné "píp" z jiného oddělení, která má dojem, že se flákáme.
A místo poděkování za obtížné období - dveře máme otevřené a komu se množství práce nelíbí, tak může jít.
4n4 to je mi líto :(
To je hrozný. Vítejte v raným kapitalismu 19. století ![]()
4n4 "dveře otevřený a komu se nelíbí, může jít" je pro mě neuvěřitelný zaklínadlo. Zdá se že platí absolutně všude, i bez ohledu na specializovanou práci a vyškolený personál, jehož je relativní nedostatek
peklo toto.
já si jdu taky postěžovat- před pár dny jsem se rozplývala v radostným vlákně o pěkným adventu, aby mě ani ne za dva dny na to zase kosmír klepl přes prsty (zalez a moc se neraduj)- tchyni zjistili tumor v mozku. Žije sama v bytě, na druhým konci republiky, je jí 83 let... Pozvolně narůstající obtíže má 3 měsíce, švagr ji vidí 2x v týdnu, švagrová (ne od švagra) ji navštívila minulý víkend. Ani jeden se neozval, že se jim babička opravdu nelíbí. Byla u očařky, která na ní "nic nenašla" ( dvojité vidětí, pokles víčka, postupně až zapadání očního bulbu). Doporučila neurologický, babička se poslušně objednala za 2 měsíce. My se s mužem úplně nemůžem utrhnout z práce a jet tam udělat bugr. Takže telefonicky zařizuju a koordinuju kvalitní neurologický vyšetření, magnetickou rezonanci a čeká mě neurochirurgická konzultace, jestli a kdy to bude na chirurgii. Zbytek rodiny he schopen zajistit jen odvoz na vyšetření, nikdo není schopen jít s ní ani do tý blbý ordinace, abychom vůbec věděli, co se má dít dál
. Míra mýho rozhořčení nezná mezí, nevím, na koho si mám stěžovat dřív. Stejnej servis zajišťuju i své straně rodiny, naštěstí tam jsou staroušci zatím mladší a soběstatnější. Doufám, že se mi škeble podaří vychovat tak, že mě jednou takhle nenechaj na holičkách...
marieu ja Te obdivuju, Co vsechno dokazes zvladnout.
clothilde děkuju, to je od tebe moc milé. Zvládám, protože musím, někdy líp, někdy hůř. Někdy z toho mám dobrý pocit, někdy bych nejradši ode všeho utekla... klasika. Teď ale spílám tomu kosmíru, protože tohle je děsně polepený. Na dálku, před vánocema a s covidem všude okolo. Takže zatnu zuby a držím.
4n4 ach jo, to je otřesné zacházení. A využít ty otevřené dveře pro tebe asi není řešení? Mrzí mě to ![]()
marieu teda, to je síla. Tak pevné nervy, určitě toho máš až nad hlavu, snad se ti to podaří i po tom telefonu nějak rozhýbat. Držte se!
A to jsou jako tchýniny děti, které nejsou za této situace schopny vlastní matce asistovat při tak důležitém vyšetření
?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my