Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Victoria
1414 příspěvků moje polička 12. prosince 2020 09:36

Maureen Myslím, že si je určitě musíte koupit, nejen proto, že jsou fajn, ale proto, jak trpíte:-) Koupila jsem si je tento týden, moc se mi líbí a jsou příjemné. Fotka je věrohodná. Mám standardně velikost 42, byly by mi po těle ve velikosti M, ale vzala jsem L, protože M mě táhlo hodně v ramenou a přes ruce, ty rukávy na mě byly celkem úzké a bylo mi to nepříjemné. Ve velikosti L jsou mi po těle trochu volnější, neobtahují tělo. Mohu Vám velikost L změřit, pokud budete chtít a jestli to pro Vás má smysl. Pokud jste XS, tak to asi smysl nemá:-)

Offline viktorka_od splavu
49172 příspěvků moje polička 12. prosince 2020 09:38

Maureen tipuju xs:-) kup si je a opatruj se, at to probehne lehce

Offline Maureen
příspěvků moje polička 12. prosince 2020 10:17

Victoria dík za infoje ten úplet spíš pevnější?...měřit nemusíte,dík za ochotu-tady se fakt člověk můze spolehnout!!
viktorka_od splavu máš mě v oku

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 12. prosince 2020 10:20

Achjo saty z Cosu,jen tak nebudou,maji toho moc,ale mam radost,ze uz dostavam mejly v nemcine.

Offline Victoria
1414 příspěvků moje polička 12. prosince 2020 11:16

Maureen No, to už je těžší otázka, co komu jak  připadá... ale zkusím to:-) Ten úplet mi přijde spíš tenčí, tím myslím, že to nejsou šaty ze silného materiálu, ale z hlediska možnosti roztažení, je spíš pevnější, nějak mimořádně strečový není, kdyby byl, nemusela bych řešit ty rukávy (jako je to strečový materiál ale ne zas tak hodně moc), tam jsem fakt měla pocit, že to pne hodně, Z čeho mám spíš u sebe obavu, že moc dlouho mi nevydrží. Budu je často prát (tričko taky nenosím opakovaně) a ta černá přece jen trochu vybledne, což se mi děje u tohoto typu materiálu často a štve mě to, mám ráda černou hodně černou. Takže je mi jasné, že brzy z nich budou šaty na doma a pak na zahradu.                                                   

Offline Maureen
příspěvků moje polička 12. prosince 2020 13:19

Victoria no ty jsi obětavě popsala materiál..šaty jsou fakt krásný a super rukávy!!!..tak at se ti dobře nosí

Offline Ounz
20470 příspěvků moje polička 12. prosince 2020 13:47

Maureen soucítím, ať ti izolace uteče

Offline tina
6277 příspěvků moje polička 12. prosince 2020 21:36

Maureen kup si je pro radost, prilezitost je obleknout se najde. Myslim, ze XS ti bude.

Offline Maureen
příspěvků moje polička 13. prosince 2020 08:32

Ounz tina děkuji za podporu,utíká to strašně pomalu...není mi vůbec nic,jen nemám na nic náladu,neba mě číst (a to jsem knihomol),v domácích pracech se taky zrovna nemám chuť realizovat...tak snad ty šaty ze by mně rozveselily

Offline Ounz
20470 příspěvků moje polička 13. prosince 2020 09:18

Ona ta únava a nechuť k tomu taky můžou patřit, prostě odpočívej a ono to nakonec taky uteče. 
edit a šaty doporučuje deset z deseti lékařů

Offline Karja
44421 příspěvků moje polička 13. prosince 2020 10:16

Maureen Ja uz mam jen kasel a hroznou unavu. Ale ta unava je uplne ,,tezka,,. Jak kdybych nosila celej den krosnu na zadech. Je to pruda, tesim se, az budu zase fit. Ze si reknu ,,tak vytru,, a fakt vytru:-D. 

Offline Potrefenáhusa
38662 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 10:17

Jak jsem si tu tuhle stezovala, ze nám někdo objel auto klíčem...tak tady u nás stojí prelakovani jednoho dílu cca 3 tisice...to máme zadni blatnik, zadni dvere, přední dvere, přední blatnik...

Offline continuity
42638 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 10:58

Potrefenáhusa to je hrozné. Tlapkam moc. 

Offline Kokoska
34630 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 19:26

Potrefenáhusa a nejde to na pojistovnu? Mne nekdo zrasil naraznik na parkovisti, ani jsem poradne nevedela kdy a kde se to stalo, protoze k autu jsem sla z druhe strany, vsimnul si toho az druhy den manzel,  kdyz me videl vyjizdet z garaze. Nahlasila jsem to pojistovne a platili jsme jen spoluucast.

Offline Pavlena
6905 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 19:36

Kokoska tak to urcite jde z havarijky, zalezi, jestli jiPotrefenáhusa ma...

Offline Potrefenáhusa
38662 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 19:39

Kokoska zeptam se, havarijní má

Offline Kokoska
34630 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 19:42

Potrefenáhusa tak nevahejte a nahlaste to, mne se jeste skoro pri prohlidce auta omlouvali, ze z te udalosti nepujde resit i skrabanec na zadnim blatniku (chlapecek malujici kaminkem).

Offline Garfie
28411 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 20:02

Já jsem čekala, že ty restaurace zavřou, ale stejně mě to to tak nebetyčně mrzí....zvlášť když jiná optření prakticky nejsou. Na třiadvacátého večer mám rezervaci do Entreé na oslavu mých narozenin, poslední kterou nechali před zkrácením otevíračky. Na ten samý den ráno mám rezervačku na tradiční snídani s kamarádkami. Já vím, že můžeme jít jindy (ale dost možná už ani ne, vzhledem k stěhování už třeba šance ani nebude), ale když před těmi Vánocemi to má tak slavností nádech...

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 20:12

Garfie tak to fakt zamrzí. aa co, pokud jste všechny zdravé, se sejít a nechat si dovézt catering? 

Offline Garfie
28411 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 20:16

Dadoo Uvažuju o tom, uvidíme, jak moc budou naše oblíbené restaurace fungovat těsně před Vánocemi. Ale není to ono prostě....