Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Garfie
28411 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 18:39

Pinot Noir Možná jo, ona ta šance, že ti to najdou, pokud to zabalíš do krabice na loď, je fakt minimální. Nikde to ani neí výslovně uvedené, Japonka, která má náš přesun na starosti, nám to zjišťovala přímo na náš dotaz (teda ne ten mák, o tom vím, ale ptali jsme se kolik můžeme dovést žitné mouky-tak se ukázalo, že žádnou). Ještě to zvážím, mě to předem úplně dere, když vím, co všechno je tam nesehnatelné. A co je sehnatelné, je zase neuvěřitelně drahé (a to se bohužel týká i běžného ovoce a zeleniny, kterého mám hroznou spotřebu). No bude to boj. :-)

Offline Pinot Noir
29745 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 18:41

Garfie já makové věci miluju, ale není to věc, kvůli které bych riskovala, no. Jo kdyby šlo o uherák...

Offline Pavlena
6905 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 19:31

andulka01 kamos takhle pasoval ze Spanelska do USA celou susenou kytu. Rikal: uz jsem byl skoro venku z letiste, ale pak se objevil bigl-praskac a mel jsem po kyte...  Nastesti z toho nemel zadnou polizanici. 

Offline Garfie
28411 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 19:32

Pinot Noir No tak ten zase nemusím já, ale je to úplně stejná situace!  Ale Češi v JP si ho nechávají posílat z domu dokonce poštou!!! Ono je to takové....nesmíš, ale nestane se nic horšího, než že ti to zabaví. Pochopitelně pokud to nepřeženeš a nedovezeš toho na kila, pak už jsi v podezření, že to chceš nějak distribuovat. 

Offline andulka01
12780 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 19:33

Ve světle (temném stínu) toho co všechno dneska pos..ali ve sněmovně, radě ČT a pod. je moje stížnost úplně marginální. Ale co opravdu NECHCETE je vysypaný černý kakao v tašce s nákupem. Jen kousek, ale

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 19:39

andulka01 rozsypaný kakao je pro mě jedna z nejhorších kuchyňských pohrom, takže soucítím

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 19:42

Garfie Karja Evaeva Ono je asi jasné, že nějak to dopadne. Jen pro mě bylo těžké už po 40 letech, kdy nás opravdu bývalo i 15,  být najednou jen v pěti nebo sedmi a teď už úplně sami. Ono taky asi sami s malými dětmi je jiné než sami s dospělými.

Dadoo Loni mojí kamarádce takhle před Vánoci zemřela maminka. Ona je svobodná se spoustou sourozenců, neteří a jejich dětí, ale stejně nakonec řekla, že je ráda a jeden rok bude konečně sama a vše si udělá podle sebe a hlavně bez vyvařování. 

Offline Pavlena
6905 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 19:48

andulka01 jako tlapkam, ale bez s tim honem pryc. Tohle nechci chytit. Staci, ze mi pranim ztvrdl bavlneny svetr..! Jsem doted netusila, ze se to deje, az to Potrefenáhusa zminila a... Mam ho tam.

Offline andulka01
12780 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 19:52

Pavlena Žiš promiň, já nedala spoiler...

V kuchyni s tím manipuluju jak s radioaktivním odpadem. Na přesypání do sklenice se chystám. 

Offline Sweet Potato
40098 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 22:25

andulka01 Hurá, sehnalas černé kakao!

Offline marieu
5152 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 22:56

Garfie jasně, to je logické, jen mě to tedy vůbec nenapadlo..

Offline fija
897 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 23:46

Tak jako by nestačilo, že letošní vánoce budou bez mamky, protože vlivem okolností, první vlny koronaviru (nepřímo) skončila naprosto nechodící a je na sociálních lůžkách... a budu ráda za 20 minutovou návštěvu po 4 měsících.... tak dnes chudák starší syn zjistil, že byl v kontaktu s nakaženým člověkem... a protože nechce nakazit babičku a dědu (bydlíme v jednom domě a přeci jen jsou už ve vyšším věku a nemocní), rozhodl se zůstat sám... původně o 140 km jinde... to bych asi zešílela, protože trpíval na vysoké horečky, které nešly vůbec srazit... a kdyby měl být nemocný, tak ač je dospělý, nechtěla bych, aby v takovém stavu byl sám... mám to za sebou, taky jsem zůstala sama... takže vím, o čem mluvím a není to i pocitově zrovna příjemné... nakonec jsme vymysleli takové harakiri... bude 5 km od nás.... tak  to pro mne bude aspoň trochu snesitelnější... a snad to proběhne dobře... bohužel ani testy v tomto okamžiku nic neřeší...

Offline marieu
5152 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 23:55

andulka01 muž mi před časem poslal do práce fotku postýlky velké malé s prostěradlem téméř pokrytým tmavěhnědými otisky rukou malé malé. Tehdy jsem byla za kakao docela ráda. 

Offline Isca
4888 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 23:57

fija Držím palce, aťvšechno dobře dopadne

Offline Pinot Noir
29745 příspěvků moje polička 19. prosince 2020 00:02

fija držím palce, ať je průběh bezproblémový.

Offline Kokoska
34632 příspěvků moje polička 19. prosince 2020 00:15

My budeme mít Štědrý den asi na 3x, aby se tu jednotlivé rodiny mladých nepotkaly. A že prý ta první parta přijde už 22. To jsem teda zvědavá, jak budu vysvětlovat, že přes nás už Ježíšek letěl a jinam teprv přijde

Offline Kokoska
34632 příspěvků moje polička 19. prosince 2020 00:16

fija bude to dobrý, musí! A když bude kousek od vás, tak kdyby bylo nejhůř, jste tam za chvilku.

Offline letfenixa
10833 příspěvků moje polička 19. prosince 2020 00:22

fija držím palce!

Offline Garfie
28411 příspěvků moje polička 19. prosince 2020 01:49
Reakce na Sweet Potato:

andulka01 Hurá, sehnalas černé kakao!

​Přesně to mě napadlo!

Offline SunEclipse
3463 příspěvků moje polička 19. prosince 2020 07:44

Kokoska no to je jasný přece, má to jako turné -dneska Praha, zítra Brno, to pochopěj, že se tolik dětí za jeden večer stihnout nedá